بین‌الملل 20:28 - 12 آذر 1403
بر اساس اعلام منابع حماس، انتظار می‌رود جامعه بین المللی و آمریکا برای پایان جنگ بر اسرائیل فشار بیاورند.

گفته می‌شود حماس منتظر فشار بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دو مقام ارشد حماس امروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفتند که حماس از جامعه بین المللی و به ویژه ایالات متحده انتظار دارد که بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه فشار بیاورد.

یکی از مقامات فلسطینی گفت: «مردم فلسطینی ما منتظر فشار آمریکا و بین‌المللی بر [بنیامین]نخست‌وزیر اسرائیل، برای توقف جنگ و دستیابی به توافق هستند، همانطور که در لبنان اتفاق افتاد».

به گفته این منابع، هیئت حماس در پایان هفته گذشته در مصر حضور داشت و درباره وضعیت کنونی نوار غزه و احتمال دستیابی به توافق آتش بس و تبادل اسرا با مقامات مصری گفت‌و‌گو کرد و خاطرنشان کرد مصر، قطر و ترکیه تلاش زیادی برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهند».

پیشتر، یک منبع صهیونیستی آگاه از پیشرفت در مذاکرات رژیم اسرائیل با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت: مذاکرات در پشت صحنه برای تبادل اسیران در حال انجام است.

پیش از این نیز نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر درباره امکان دستیابی به توافق با حماس بر سر مبادله اسیران خودداری کرده بود.

همچنین «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با توافق با حماس بر سر آزادی اسیران صهیونیست اعلام کرده و خواستار ادامه جنگ در غزه و شهرک‌سازی در آن شده‌اند.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12122864
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید اوکراین با تهدید خطوط لوله انرژی در تلاش برای خرابکاری در روند صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید می‌گوید اولین گزینه ترامپ در مورد ایران دیپلماسی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونی آلبانیزی به دلیل تهدید امنیتی مجبور به تخلیه محل اقامت رسمی خود شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام ارشد لبنانی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی پیام غیرمستقیمی به لبنان در مورد حزب الله فرستاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استقرار دو ناو هواپیمابر آمریکا در نزدیکی عمان این پرسش جدی را مطرح کرده است: ایالات متحده دقیقاً با حمله احتمالی به ایران به دنبال چه هدف سیاسی دست‌یافتنی است؟ تجربه سه دهه گذشته نشان می‌دهد پاسخ این پرسش می‌تواند برای واشنگتن پرهزینه‌تر ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز در گزارشی ادعایی گفت که در بحوحه تنش‌زایی آمریکا در منطقه، ایران در آستانه خرید موشک‌های ضدکشتی و فراصوت از چین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست مدعی شد تصاویر ماهواره‌ای از افزایش هواپیما‌های نظامی آمریکا در پایگاه‌های اروپا و خاورمیانه خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی تلاش لندن و پاریس برای اتمی کردن اوکراین، مدودف اعلام کرد که روسیه حق خود می‌داند در پاسخ به این «جنون هسته‌ای»، از تسلیحات اتمی استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پیشین ناتو در اروپا، گمانه‌زنی‌هایی را درباره گزینه‌های نظامی آمریکا علیه ایران مطرح کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی که غرب درحال عادی نشان دادن وضعیت سوریه در حکومت الجولانی است، فرماندهان و تروریست‌های معروف داعشی در شهر الرقه حضور علنی دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است