بین‌الملل 20:28 - 12 آذر 1403
بر اساس اعلام منابع حماس، انتظار می‌رود جامعه بین المللی و آمریکا برای پایان جنگ بر اسرائیل فشار بیاورند.

گفته می‌شود حماس منتظر فشار بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دو مقام ارشد حماس امروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفتند که حماس از جامعه بین المللی و به ویژه ایالات متحده انتظار دارد که بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه فشار بیاورد.

یکی از مقامات فلسطینی گفت: «مردم فلسطینی ما منتظر فشار آمریکا و بین‌المللی بر [بنیامین]نخست‌وزیر اسرائیل، برای توقف جنگ و دستیابی به توافق هستند، همانطور که در لبنان اتفاق افتاد».

به گفته این منابع، هیئت حماس در پایان هفته گذشته در مصر حضور داشت و درباره وضعیت کنونی نوار غزه و احتمال دستیابی به توافق آتش بس و تبادل اسرا با مقامات مصری گفت‌و‌گو کرد و خاطرنشان کرد مصر، قطر و ترکیه تلاش زیادی برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهند».

پیشتر، یک منبع صهیونیستی آگاه از پیشرفت در مذاکرات رژیم اسرائیل با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت: مذاکرات در پشت صحنه برای تبادل اسیران در حال انجام است.

پیش از این نیز نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر درباره امکان دستیابی به توافق با حماس بر سر مبادله اسیران خودداری کرده بود.

همچنین «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با توافق با حماس بر سر آزادی اسیران صهیونیست اعلام کرده و خواستار ادامه جنگ در غزه و شهرک‌سازی در آن شده‌اند.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12122864
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانک جیوسترا، مدیرعامل گروه فیوره، هشدار داد در صورت اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، طلا و نفت جهش چشمگیری خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در آستانه دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو، اعلام کرد محور این مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش برای شرکت در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم با ایران وارد ژنو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی ضمن اعلام تمرکز بر گسترش توان هسته‌ای و توسعه موشک‌های قاره‌پیما، تأکید کرد بهبود روابط با آمریکا تنها در صورتی ممکن است که واشنگتن سیاست خصمانه خود را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات کوبا اعلام کردند ده سرنشین یک قایق با پرچم آمریکا که به سمت مرزبانان این کشور آتش گشودند، شهروندان کوبایی ساکن ایالات متحده بودند که قصد نفوذ مسلحانه با اهداف تروریستی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آرایش نظامی گسترده آمریکا در منطقه، نشان‌دهنده ناتوانی در انتخاب میان توافق یا تقابل با ایران قدرتمند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف ال‌منچو، رهبر کارتل نسل جدید خالیسکو، اگرچه در ظاهر یک پیروزی امنیتی برای دولت کلودیا شینباوم بود، اما اکنون به نقطه آغاز خلأ قدرتی خطرناک در مکزیک بدل شده است؛ خلأیی که می‌تواند رقابت خونین کارتل‌ها، تشدید قاچاق فنتانیل و افزایش فشار ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرواسی در حال بررسی قانونی بودن واردات نفت روسیه است تا در صورت نیاز بتواند آن را برای مجارستان و اسلواکی تامین کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوبا می‌گوید چهار نفر پس از ورود یک قایق تندرو از فلوریدا به آب‌های کوبا و تیراندازی کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است