بین‌الملل 20:28 - 12 آذر 1403
بر اساس اعلام منابع حماس، انتظار می‌رود جامعه بین المللی و آمریکا برای پایان جنگ بر اسرائیل فشار بیاورند.

گفته می‌شود حماس منتظر فشار بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دو مقام ارشد حماس امروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفتند که حماس از جامعه بین المللی و به ویژه ایالات متحده انتظار دارد که بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه فشار بیاورد.

یکی از مقامات فلسطینی گفت: «مردم فلسطینی ما منتظر فشار آمریکا و بین‌المللی بر [بنیامین]نخست‌وزیر اسرائیل، برای توقف جنگ و دستیابی به توافق هستند، همانطور که در لبنان اتفاق افتاد».

به گفته این منابع، هیئت حماس در پایان هفته گذشته در مصر حضور داشت و درباره وضعیت کنونی نوار غزه و احتمال دستیابی به توافق آتش بس و تبادل اسرا با مقامات مصری گفت‌و‌گو کرد و خاطرنشان کرد مصر، قطر و ترکیه تلاش زیادی برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهند».

پیشتر، یک منبع صهیونیستی آگاه از پیشرفت در مذاکرات رژیم اسرائیل با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت: مذاکرات در پشت صحنه برای تبادل اسیران در حال انجام است.

پیش از این نیز نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر درباره امکان دستیابی به توافق با حماس بر سر مبادله اسیران خودداری کرده بود.

همچنین «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با توافق با حماس بر سر آزادی اسیران صهیونیست اعلام کرده و خواستار ادامه جنگ در غزه و شهرک‌سازی در آن شده‌اند.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12122864
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ایالات متحده، در تلاش است تا اسرائیل و حماس را به توافق آتش‌بس ۶۰ روزه و تبادل زندانیان تا پایان هفته برساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لاوروف با انتقاد از عملکرد آژانس اظهار داشت: این نهاد باید مسئولیت ارائه گزارش‌های مبهم و مبتنی بر استاندارد‌های دوگانه در خصوص برنامه هسته‌ای ایران را بپذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل بر این ادعاست که دونالد ترامپ در صورت تلاش ایران برای ازسرگیری برنامه هسته‌ای خود، با حمله جدید اسرائیل به ایران موافقت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید مدعی شد دولت ترامپ همچنان درگیر مذاکرات با ایران با هدف دستیابی به یک توافق احتمالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین باید درک کند حمایت از ایران برای این کشور یک ضرورت استراتژیک است؛ از منظر آمریکایی‌ها تضعیف ایران تضعیف چین نیز هست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالا‌های ژاپن و کره‌جنوبی از اول اوت خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس روز دوشنبه پس از یک تعطیلی موقت، سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نظامی انصارالله یمن، امروز دوشنبه از غرق شدن کامل کشتی «مجیک سیز» در عمق آب‌های دریای سرخ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام رسانه‌ها موضوع اصلی گفت‌وگوی نتانیاهو با دونالد ترامپ، تدوین اقدامات پیگیری درباره مسئله ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ نامگذاری گروه تحریر الشام سوریه (HTS) به عنوان یک سازمان تروریستی را لغو کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است