اجتماعی 20:05 - 06 مهر 1401

محمود شهریاری به دلیل هم‌صدایی با دشمن بازداشت شد

به گزارش خبرنگار مهر، در پی اعلام جرم علیه برخی از سلبریتی‌ها به جهت تشویق به اغتشاش و هم‌صدایی با دشمن، محمود شهریاری مجری سابق صدا و سیما با صدور دستور قضائی ساعتی پیش بازداشت شد.

پیش از این خبرگزاری مهر، از اعلام جرم مدعی‌العموم علیه برخی از سلبریتی‌ها از جمله برخی بازیگران و مجری‌های سابق صدا و سیما خبر داده بود. پیگیری‌های خبرنگار مهر حاکی از این است که دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان اغتشاشات اخیر با دشمن هم‌صدایی می‌کرده، صادر شده است.

بر اساس این گزارش، فرایند پیگیری قضائی در خصوص ادعاهای بی‌اساس و دروغین برخی دیگر از سلبریتی‌ها در فضای مجازی در حال انجام است.

خبرگزاری مهر طی گزارشی تحت عنوان ضریب دادن به ادعاهای پوشالی ضدانقلاب از سوی «سلبریتی‌های ناآگاه» به بررسی نقش این افراد در انتشار فراگیر سناریوسازی‌های رسانه‌های معاند پرداخته بود.


11698419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران گفت: در پنجاه و ششمین جلسه این کمیسیون، تعدادی از کوچه‌ها و خیابان‌ها در مناطق مختلف پایتخت به نام شهدای والامقام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نامگذاری شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتخاذ تصمیمات شتاب‌زده در روز‌های پایانی فعالیت شورا به مصلحت شهر نیست و باید تعیین تکلیف این موضوعات به دوره بعد واگذار شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت دو هزار میلیارد تومان به شرکت‌های بیمه گر بابت تسویه بخش دیگری از مطالبات درمانی بازنشستگان طرف قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به مصوبه کارگروه بهینه سازی انرژی، واحد‌های قضایی و اداری دستگاه قضا در استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران گفت: همزمان با بارش‌ها در سحرگاه امروز برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت بارش برف انجام شد تا شهروندان با مشکلی مواجه نشوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد باغدار که متهم است پسر جوانی را به خاطر چیدن ۳ عدد هلو از درخت با اسلحه به قتل رسانده در حالی پای میز محاکمه ایستاد که مدعی است در دفاع از خودش مرتکب جنایت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های مختلف آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های مختلف برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجاه‌ویکمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و ماهیت این سازمان به‌عنوان یک شخصیت حقوقی، در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: خطوط متروی تهران به اتمام رسیده و با افتتاح ایستگاه سرباز و چند ایستگاه دیگر و تکمیل اقدامات در پایانه‌ها، هفت خط مترو تکمیل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است