بین‌الملل 22:12 - 16 آذر 1403
منابع خبری گزارش دادند که نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) براساس توافق با ارتش سوریه در برخی مناطق استان دیرالزور مستقر شدند.

توافق ارتش سوریه و نیرو‌های دموکراتیک برای جابجایی در برخی محور‌ها

شبکه المیادین به نقل از منابع خود اعلام کرد که کاروان نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) براساس توافق با ارتش سوریه از طریق گذرگاه الصالحیه به سمت جاده دمشق – دیرالزور حرکت کرده‌اند.

المیادین افزود: این نیرو‌ها در حال استقرار در یکی از ورودی‌های شهر دیرالزور به نام پانوراما به سمت منطقه الهریبشه در مرز‌های استان‌های حمص و دیرالزور هستند.

بنابر اعلام شبکه المیادین، نیرو‌های نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) براساس این توافق، در جاده دیرالزور به سمت البوکمال در مرز‌های عراق نیز مستقر خواهند شد.

منابع شبکه المیادین اعلام کردند که نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) وارد شهر‌های دیرالزور، المیادین و البوکمال نشده‌اند و نهاد‌های دولتی و یگان‌های پلیس در این شهر‌ها مستقر هستند.

واحد‌های پلیس و نهاد‌های امنیتی و حکومتی در این شهر‌ها به شهروندان خدمات رسانی می‌کنند.

معارضین مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشور‌ها و ورود نیرو‌های تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

در همین راستا، ژنرال «العماد عباس» وزیر دفاع سوریه پنجشنبه شب گفت که گروه‌های تکفیری از سوی برخی کشور‌ها و طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌شوند که به طور علنی از آنها از نظر نظامی و لجستیکی پشتیبانی می‌کنند.

عملیات نظامی مخالفان بشار اسد علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حماه و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های مخالف دولت اسد قرار دارد.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران مسکو و استانبول در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، گروه‌های مسلح مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است.

منبع: ایرنا


12124373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تفاهم‌نامه اقتصادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار در بخش داروسازی میان افغانستان و هند با حضور نمایندگان دو کشور در دبی امضا شد. این توافق که با شرکت‌های افغان و هندی منعقد شده، زمینه را برای صادرات و تولید دارو در افغانستان فراهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک نسبت به تشدید خشونت‌های شهرکنشینان صهیونیست و گسترش سریع شهرکسازی‌ها در کرانه باختری اعلام نگرانی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین می‌گوید روسیه علیرغم اعتقاد به «غیرقانونی» بودن زلنسکی، خواستار صلح با اوکراین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است