اقتصادی 14:07 - 14 مرداد 1401
وزارت دفاع ترکیه تایید کرد که سه کشتی جدید حامل غلات اوکراین برای رسیدن به بازارهای جهانی و بر اساس توافق استانبول اوکراین را ترک کرد.

3 کشتی جدید حامل غلات اوکراین را ترک کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد: سه محموله جدید غلات روز جمعه از اوکراین خارج شد که این آغاز یک سری چرخه‌های عرضه منظم به بازارهای جهانی پس از توافق بین المللی امضا شده در ماه ژوئیه در استانبول ترکیه است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه کشتی بارگیری شده با ذرت و با نام‌های Navistar Rogaine و Polarent عازم ایرلند، انگلیس و ترکیه خواهند بود.

به گفته نمایندگان مرکز هماهنگی مشترک، همه کشتی‌ها بررسی خواهند شد. این کشتی‌ها تحت نظارت مرکز هماهنگی مشترک ایجاد شده در استانبول بر اساس توافقنامه بین المللی که در تاریخ 22 ژوئیه در استانبول به امضا رسیده است، حرکت می‌کنند.

 وزارت دفاع ترکیه دوشنبه گذشته از حرکت اولین کشتی غلات از بندر اودسا اوکراین خبر داد و مسیری را به سمت شمال غربی دریای سیاه طی کرد.

در 22 ژوئیه گذشته توافقنامه‌های چند جانبه در مورد رفع محدودیت‌های عرضه محصولات روسیه برای صادرات و کمک روسیه در صادرات غلات اوکراین امضا شد.

این توافقنامه که توسط نمایندگان روسیه، ترکیه، اوکراین و سازمان ملل در استانبول امضا شد، شامل صادرات غلات، مواد غذایی و کود اوکراینی از طریق دریای سیاه از سه بندر از جمله اودسا است.

انتهای پیام/


11645790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آذر ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۴۲.۲ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۸ واحد درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته جاری، حوضه‌های خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین ۲۵ و بیشینه ۳۳۷.۱ میلی‌متر و حوضه دریاچه ارومیه با مقدار میانگین ۳۵.۱ و بیشینه ۲۱۴.۴ میلی‌متر دارای بیشترین مقدار بارش خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو از رشد ۴۰ درصدی تعرفه برق تجدیدپذیر در یک‌سال گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۶دمیلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل نیروگاه‌ بادی منجیل گفت: فراموش نکنیم که توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در شرایط کنونی کشور که با کمبود جدی گاز در نیم‌سال دوم و ناترازی‌های گسترده برق در شش ماهه ابتدایی سال مواجهیم، یک ضرورت جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: با راه اندازی درگاه جدید از طریق شرکت ملی گاز علاوه بر ثبت شکایت و پیگیری امکان پیش بینی مصرف گاز و قیمت بهای آن فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه ریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: بخشی نگری دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها را یکی از چالش‌های مهم تصدی‌گری در بخش آب دانست و گفت: برای این موضوع نیاز به انسجام و کلی‌نگری در تصمیم‌گیری و اصل...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان نقدینگی از سوی سرمایه‌گذاران حقیقی به بازار وارد شد که نشان‌دهنده اقبال قابل توجهی است.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز فجر جم از تولید نزدیک به ۱۹ هزار تن ال‌پی‌جی در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۸ درصد رشد نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد و رئیس مرکز اطلاعات مالی گفت: هر گردش مالی فراتر از درآمد‌های اظهار شده به نظام مالیاتی، مصداق معاملات مشکوک و مبهم تلقی شده و قابل پیگیری در چارچوب ظرفیت‌های قانون و مقررات مبارزه با پولشویی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است