اقتصادی 14:07 - 14 مرداد 1401
وزارت دفاع ترکیه تایید کرد که سه کشتی جدید حامل غلات اوکراین برای رسیدن به بازارهای جهانی و بر اساس توافق استانبول اوکراین را ترک کرد.

3 کشتی جدید حامل غلات اوکراین را ترک کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد: سه محموله جدید غلات روز جمعه از اوکراین خارج شد که این آغاز یک سری چرخه‌های عرضه منظم به بازارهای جهانی پس از توافق بین المللی امضا شده در ماه ژوئیه در استانبول ترکیه است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه کشتی بارگیری شده با ذرت و با نام‌های Navistar Rogaine و Polarent عازم ایرلند، انگلیس و ترکیه خواهند بود.

به گفته نمایندگان مرکز هماهنگی مشترک، همه کشتی‌ها بررسی خواهند شد. این کشتی‌ها تحت نظارت مرکز هماهنگی مشترک ایجاد شده در استانبول بر اساس توافقنامه بین المللی که در تاریخ 22 ژوئیه در استانبول به امضا رسیده است، حرکت می‌کنند.

 وزارت دفاع ترکیه دوشنبه گذشته از حرکت اولین کشتی غلات از بندر اودسا اوکراین خبر داد و مسیری را به سمت شمال غربی دریای سیاه طی کرد.

در 22 ژوئیه گذشته توافقنامه‌های چند جانبه در مورد رفع محدودیت‌های عرضه محصولات روسیه برای صادرات و کمک روسیه در صادرات غلات اوکراین امضا شد.

این توافقنامه که توسط نمایندگان روسیه، ترکیه، اوکراین و سازمان ملل در استانبول امضا شد، شامل صادرات غلات، مواد غذایی و کود اوکراینی از طریق دریای سیاه از سه بندر از جمله اودسا است.

انتهای پیام/


11645790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت و وزارت صمت مصمم هستند یارانه مورد نیاز بخش‌های آسیب‌پذیر تولید و صنعت را به صورت هدفمند تامین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی تأکید کرد که بارورسازی ابر‌ها به‌طور علمی مورد تأیید بوده و نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری منابع آب کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در جهت رفع نگرانی برای افزایش قیمت کالاها، خوشبختانه بسته حمایتی مناسبی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت کاریابی ایران استخدام در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود، با استناد به اطلاعیه‌ها و اخبار رسمی منتشرشده از سوی نهاد‌های مختلف، پیش‌بینی کرده است که در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ مجموعه‌ای از آزمون‌های مهم و اثرگذار در تقویم استخدامی کشور برگزار شو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی با استعفای معاون ارزی این بانک موافقت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه گفت: واریز سود بیش از ۴۴ میلیون سهامدار عدالت از ظهر امروز چهارشنبه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است