اجتماعی 17:49 - 30 بهمن 1403
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی از یک مجموعه دانش بنیان پردازش اطلاعات مالی بازدید کرد.

فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان زمینه‌ساز توسعه کارآفرینی در کشور

 «سید مالک حسینی» در حاشیه این بازدید اظهار کرد: فناوری‌های نوین و دانش بنیان زمینه ساز توسعه کارآفرینی در کشور است. 

وی از شناسایی بیش از ۳ هزار کارآفرین برتر در سراسر کشور در جریان چهارده دوره جشنواره خبرداد و گفت:نوآوری، اشتغال زایی و تولید صادرات محور از شاخص‌های اصلی انتخاب برگزیدگان جشنواره کارآفرینان برتر ملی است.

حسینی گفت: الگوسازی از کارآفرینان و تسهیل اتصال بنگاه‌های کوچک به بزرگ با نقش آفرینی تسهیلگران و پشتیبانان حوزه اشتغال از رویکرد‌های اصلی توسعه کارآفرینی در دولت چهاردهم است.

وی توسعه فرهنگ کارآفرینی را زمینه ساز مقاوم سازی اقتصاد و ایجاد اشتغال در کشور دانست و افزود: کاهش بیکاری دانش آموختگان از طریق توسعه مهارت آموزی و توانمندسازی نیروی کار با تحصیلات عالی و سپس اتصال آنها به بازار کار با نقش آفرینی باریگران واسطه و پشتیبانان کسب و‌ کار در دستور کار است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به توسعه و رشد هوش مصنوعی در کشور تاکید کرد: باور عمومی این است که هوش مصنوعی ماهیتی ضد اشتغال و جایگزین کننده ماشین‌های هوشمند با نیروی انسانی دارد که در بسیاری جوامع توسعه یافته این اتفاق رخ داده است، اما من معتقدم اگر از هوش مصنوعی به عنوان ابزار تسهیل و توسعه کسب و‌کار‌ها بهره بگیریم و نه ابزار کار و بدیل نیروی کار میتوانیم در مسیر افزایش ظرفیت‌های اشتغال از آن بهره ببریم. 

وی خاطرنشان کرد: همانطور که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز پیش از این اعلام کردند موضوع بیمه مشاغل سکویی مانند تاکسی‌های اینترنتی و یا تولیدکنندگان محتوا و مانند آن در دستور کار جدی معاونت اشتغال قرار دارد و ما تلاش میکنیم برابر قولی که دکتر میدری داده‌اند به سرعت و در تعامل با بخش‌های مرتبط این موضوع را به نتیجه برسانیم.

حسینی در ادامه گفت: اکنون حدود ۵۶ درصد مشاغل ما در بخش غیر رسمی است و اقداماتی مانند بیمه اجتماعی و حمایت‌های قانونی از نیروی کار میتواند ضمن کاهش سهم مشاغل غیر رسمی به ارتقاء هویت شغلی این بخش از نیروی کار هم کمک کند. 

منبع: مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی


12157415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه هاشمی رفسنجانی از امشب مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوم و سوم دی ماه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم فردا ۲ دی ماه مجازی و طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است