اقتصادی 14:36 - 29 مهر 1400
معاون وزیر کار در گفت‌وگو با ایسنا:
معاون وزیر کار از تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و بر ضرورت شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل تاکید کرد.

تدوین استانداردهای آموزشی در حوزه مشاغل آینده

غلامحسین حسینی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تغییرات پرسرعت تکنولوژی بر لزوم بازآموزی مهارت‌ها تاکید کرد و گفت:‌ در زمانه‌ای قرار داریم که تا سال ۲۰۳۰  یعنی ۹ سال دیگر به دلیل توسعه و شتاب روزافزون تکنولوژی‌هایی مثل هوشمندسازی و اتوماسیون، ‌بخش اعظمی از شاغلین به آموزشهای مهارتی جدید نیاز دارند چون ممکن است مهارت‌های شغلی آنها نتواند پاسخگوی نیازهایشان باشد.

وی ادامه داد: برآوردهای سازمان جهانی کار نشان می‌دهد تا ۲۰۳۰ یک میلیارد نفر از مردم جهان نیاز به بازآموزی و آموزشهای جدید دارند و ۱۰ میلیون نفر از کسانی که آموزش دیده اند و شاغل هستند، باید آموزش ببینند و مهارت‌های جدید کسب کنند، در غیر این صورت با چالش شاغلین امروز و بیکاران ۱۰ سال آینده رو به رو خواهیم شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر این اساس باید فضای کشور را به سمت و سویی ببریم که مناسب با شرایط آتی باشد و آینده‌نگاری و ترسیم آینده بر اساس سناریوهای موجود را داشته باشیم و خود را برای تحولات آینده آماده کنیم.

حسینی‌نیا از تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و با بیان اینکه مشاغل هر روز متحول می شوند، گفت: یکی از برنامه‌های ما در سازمان، تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده است و در این زمینه ۵۰ شغل آینده را احصاء و دوره‌های آموزشی جدید در زمینه مشاغل نو را تدوین کرده‌ایم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور درباره برنامه‌های این سازمان در جهت حرکت به سمت مشاغل آینده اظهار کرد: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، نعمتهایی هم داشت از جمله اینکه بحث استفاده از فضای مجازی را فراگیر کرد، به همین دلیل یکسری از آموزشها را به شکل مجازی و به شکل تلفیقی ارائه خواهیم کرد. حتی از کارگاه‌های تولیدی به عنوان یک کارگاه آموزشی برای توسعه توانمندی‌های خود استفاده خواهیم کرد.

وی برگزاری آزمون‌های ادواری را از دیگر برنامه های این سازمان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر افراد زیادی وجود دارند که به هر شیوه مهارتی را کسب کرده‌اند ولی فاقد مدرک صلاحیت حرفه‌ای یا گواهینامه فنی و حرفه ای هستند، برای اینکه آنها را مجبور نکنیم مجددا هزینه و در کلاسها شرکت کنند، آزمون‌های ادواری برگزار می‌کنیم تا در قالب آزمون، صلاحیت خود را محک بزنند و چنانچه استانداردها را گذراندند، واجد دریافت گواهینامه صلاحیت شوند.

معاون وزیر کار در پایان بر لزوم شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل و حرفه‌ها تاکید کرد و گفت: برای اطمینان بیشتر خانواده‌ها، ‌افزایش بهره‌وری، کمک به تولید ملی و هزینه های مردم باید به این سمت برویم که افراد  را به لحاظ صلاحیت حرفه‌ای شناسنامه دار کنیم.

انتهای پیام


11282503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: با افزایش سفر‌ها در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی، جابه‌جایی مسافران در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسیاری از افراد در دنیا نمی توانند انقلاب و آرمان های ۴۴ ساله ما را قبول کنند، لذا استقلال و عزت داشتن در دنیا هزینه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: فرآیند افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود؛ همه مراحل نیز به صورت قانونی طی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: تمامی کالا‌های دارای ارز ترجیحی با قیمت مصوب و مشخص تعیین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در حال حاضر نسبت به سال گذشته برق کمتری مصرف می‌کنیم و امیدواریم از این پس هم مردم به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدرس گرجی گفت: ۶۴ نقطه پرتصادف طی سه ماه نخست سال جاری در محور‌های مواصلاتی کشور اصلاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: کلیات پشتیبانی از واحد‌های خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است