اقتصادی 14:36 - 29 مهر 1400
معاون وزیر کار در گفت‌وگو با ایسنا:
معاون وزیر کار از تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و بر ضرورت شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل تاکید کرد.

تدوین استانداردهای آموزشی در حوزه مشاغل آینده

غلامحسین حسینی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تغییرات پرسرعت تکنولوژی بر لزوم بازآموزی مهارت‌ها تاکید کرد و گفت:‌ در زمانه‌ای قرار داریم که تا سال ۲۰۳۰  یعنی ۹ سال دیگر به دلیل توسعه و شتاب روزافزون تکنولوژی‌هایی مثل هوشمندسازی و اتوماسیون، ‌بخش اعظمی از شاغلین به آموزشهای مهارتی جدید نیاز دارند چون ممکن است مهارت‌های شغلی آنها نتواند پاسخگوی نیازهایشان باشد.

وی ادامه داد: برآوردهای سازمان جهانی کار نشان می‌دهد تا ۲۰۳۰ یک میلیارد نفر از مردم جهان نیاز به بازآموزی و آموزشهای جدید دارند و ۱۰ میلیون نفر از کسانی که آموزش دیده اند و شاغل هستند، باید آموزش ببینند و مهارت‌های جدید کسب کنند، در غیر این صورت با چالش شاغلین امروز و بیکاران ۱۰ سال آینده رو به رو خواهیم شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر این اساس باید فضای کشور را به سمت و سویی ببریم که مناسب با شرایط آتی باشد و آینده‌نگاری و ترسیم آینده بر اساس سناریوهای موجود را داشته باشیم و خود را برای تحولات آینده آماده کنیم.

حسینی‌نیا از تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و با بیان اینکه مشاغل هر روز متحول می شوند، گفت: یکی از برنامه‌های ما در سازمان، تدوین استانداردهای آموزشی در زمینه مشاغل آینده است و در این زمینه ۵۰ شغل آینده را احصاء و دوره‌های آموزشی جدید در زمینه مشاغل نو را تدوین کرده‌ایم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور درباره برنامه‌های این سازمان در جهت حرکت به سمت مشاغل آینده اظهار کرد: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، نعمتهایی هم داشت از جمله اینکه بحث استفاده از فضای مجازی را فراگیر کرد، به همین دلیل یکسری از آموزشها را به شکل مجازی و به شکل تلفیقی ارائه خواهیم کرد. حتی از کارگاه‌های تولیدی به عنوان یک کارگاه آموزشی برای توسعه توانمندی‌های خود استفاده خواهیم کرد.

وی برگزاری آزمون‌های ادواری را از دیگر برنامه های این سازمان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر افراد زیادی وجود دارند که به هر شیوه مهارتی را کسب کرده‌اند ولی فاقد مدرک صلاحیت حرفه‌ای یا گواهینامه فنی و حرفه ای هستند، برای اینکه آنها را مجبور نکنیم مجددا هزینه و در کلاسها شرکت کنند، آزمون‌های ادواری برگزار می‌کنیم تا در قالب آزمون، صلاحیت خود را محک بزنند و چنانچه استانداردها را گذراندند، واجد دریافت گواهینامه صلاحیت شوند.

معاون وزیر کار در پایان بر لزوم شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل و حرفه‌ها تاکید کرد و گفت: برای اطمینان بیشتر خانواده‌ها، ‌افزایش بهره‌وری، کمک به تولید ملی و هزینه های مردم باید به این سمت برویم که افراد  را به لحاظ صلاحیت حرفه‌ای شناسنامه دار کنیم.

انتهای پیام


11282503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی سندیکای چای از ۹۵.۵ درصد مطالبات چایکاران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات سازمان راهداری گفت: ۱۲۰ هزار کیلومتر راه شریانی و ۱۶۰ هزار کیلومترراه روستایی که حدود ۱۲ هزار روستا را شامل می شود را برفروبی و نمکپاشی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود توده سرد هوا به ۶۵۰ میلیون متر مکعب در نواحی شمال شرق کشور رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز تشدید رکود در بازار مسکن شده بنابراین اجرای این طرح نیازمند بازنگری در هئیت دولت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به شرایط تولید و ذخایر در سردخانه ها، کمبودی در عرضه میوه شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: مدیریت مصارف نامتعارف، برخورد قاطع با استخراج غیرمجاز رمزارز و حضور میدانی شرکت‌های توزیع، امکان عبور از تابستان را بدون خاموشی گسترده فراهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش میزان مصرف گاز هستیم که در این شرایط اجرای طرح الگوی مصرف گاز بسیار ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان بورس از اول دی ماه حجم مبنا در بورس و فرابورس برابر یک خواهد بود تصمیمی که بسیاری از کارشناسان بر این باورند می‌تواند باعث افزایش کارایی و تحرک بازار سهام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیا می‌دانید تغذیه مناسب برای گربه‌ها چقدر می‌تواند بر سلامت و طول عمر آنها تأثیر بگذارد؟ طبق آمار، بیش از ۷۰٪ از صاحبان گربه‌ها به دنبال بهترین گزینه برای تغذیه‌ی حیوان خانگی خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است