بین‌الملل 00:50 - 07 خرداد 1402
رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن خبر داد که ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

یمن: آماده تبادل همه اسرا هستیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، عبدالقادر المرتضی رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن شامگاه امروز شنبه خبر داد که ائتلاف سعودی در مأرب، اجازه نداد بازدید متقابل از زندانها صورت گیرد.

المرتضی با بیان اینکه این اقدام توسط سازمان ملل قرار بود انجام شود، تصریح کرد: لیستی از اسرا و افراد بازداشتی به سازمان ملل ارائه کردیم تا سرنوشت آنان مشخص شود. ما تمایل داریم که برای تسهیل عملیات تبادل اسرا، بازدید [از زندانها] به صورت کامل انجام شود.

المرتضی اواسط اردیبهشت گذشته نیز گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مقام یمنی گزارش داد، ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و این ائتلاف در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

المرتضی با بیان اینکه یمن آماده است تا همه اسرا را مبادله کند، ادامه داد: ائتلاف متجاوز اما در این کار مانع‌تراشی می‌کند. ما میانجیهای بومی هم مأرب اعزام کردیم تا این مشکلات را حل کنند. صدها نفر از زندانیان هم جزء کسانی هستند که بنا بر عوامل طایفه‌ای و فرقه‌ای از ربوده شده‌اند.

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته  و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

کمیته ملی امور اسرای یمن ۳۱ فروردین ماه خبر داد که در راستای اجرای دستور  عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است.

پایان پیام/م


11901456
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که درپی مذاکرات فعلی با کوبا احتمال دستیابی به توافق با این کشور بسیار زیاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به دنبال شعله‌ور کردن یک درگیری جهانی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد تازه افشا شده مرتبط با پرونده اپستین شامل ایمیل‌ها و ارجاعاتی است که از امانوئل مکرون قبل و بعد از انتخابات سال ۲۰۱۷ نام می‌برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تهدیدهای نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ضمن ارائه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی گسترده، خود را به‌عنوان «صدای عقلانیت» در خاورمیانه معرفی کرده و هشدار می‌دهد که هرگونه ماجراجویی نظامی واشنگتن می‌تواند ثبات منطقه و امنیت ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های وابسته به دولت عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رویکردی تند و ضداسرائیلی در پیش گرفته‌اند؛ تغییری معنادار که نشانه‌ای از کاهش چشمگیر چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض-تل‌آویو به همراه داشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرن دیپلماسی در گزارشی می‌نویسد چین قصد دارد یک «توازن قدرت» جدید ایجاد کند که مانع از دستیابی اسرائیل به اهداف خود در ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس به آمریکا هشدار دادند که حمله به ایران هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور پررنگ مدیران صنایع نظامی اسرائیل در یک نمایشگاه بین‌المللی این پرسش را تقویت کرده که آیا تل‌آویو در حال فاصله گرفتن از سناریوی تقابل با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری می‌گویند کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا، قیمت نفت را ۴ درصد کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است