بین‌الملل 00:50 - 07 خرداد 1402
رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن خبر داد که ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

یمن: آماده تبادل همه اسرا هستیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، عبدالقادر المرتضی رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن شامگاه امروز شنبه خبر داد که ائتلاف سعودی در مأرب، اجازه نداد بازدید متقابل از زندانها صورت گیرد.

المرتضی با بیان اینکه این اقدام توسط سازمان ملل قرار بود انجام شود، تصریح کرد: لیستی از اسرا و افراد بازداشتی به سازمان ملل ارائه کردیم تا سرنوشت آنان مشخص شود. ما تمایل داریم که برای تسهیل عملیات تبادل اسرا، بازدید [از زندانها] به صورت کامل انجام شود.

المرتضی اواسط اردیبهشت گذشته نیز گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مقام یمنی گزارش داد، ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و این ائتلاف در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

المرتضی با بیان اینکه یمن آماده است تا همه اسرا را مبادله کند، ادامه داد: ائتلاف متجاوز اما در این کار مانع‌تراشی می‌کند. ما میانجیهای بومی هم مأرب اعزام کردیم تا این مشکلات را حل کنند. صدها نفر از زندانیان هم جزء کسانی هستند که بنا بر عوامل طایفه‌ای و فرقه‌ای از ربوده شده‌اند.

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته  و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

کمیته ملی امور اسرای یمن ۳۱ فروردین ماه خبر داد که در راستای اجرای دستور  عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است.

پایان پیام/م


11901456
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید پدافند هوایی آن در شب گذشته و بامداد یکشنبه بیش از ۲۰۰ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله روز گذشته به نظامیان آمریکایی و سوری در مرکز سوریه، دمشق پنج مظنون که احتمالا با این حادثه مرتبط هستند را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حمله روز گذشته به غزه که سبب به شهادت رسیدن یک فرمانده برجسته این جنبش شد، از خط قرمز مهمی عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دولت استرالیا را در حادثه تیراندازی امروز سیدنی در جشن یهودیان مقصر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس، شهادت فرمانده برجسته فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر غزه را نقض جدی توافق آتش‌بس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی وارد برلین شد تا با صدراعظم آلمان و جمعی از سران اروپایی و ناتو درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا تیراندازی دسته‌جمعی در سیدنی که تا کنون ۱۲ کشته بر جای گذاشته، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید اگر آمریکا و اروپا تضمین‌های امنیتی مناسبی ارائه دهند، اوکراین حاضر است از پیگیری عضویت در ناتو صرف نظر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید روسیه در روند صلح اوکراین اروپا را متمایل به ادامه جنگ می‌داند و توجهی به کشور‌های این اتحادیه ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به نوشته وال استریت ژورنال، دولت دونالد ترامپ برخی کشور‌ها را برای اعزام نیرو به غزه تحت فشار قرار داده، اما تاکنون هیچ کشوری به صورت قطعی موافقت خود را اعلام نکرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است