بین‌الملل 00:50 - 07 خرداد 1402
رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن خبر داد که ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

یمن: آماده تبادل همه اسرا هستیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، عبدالقادر المرتضی رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن شامگاه امروز شنبه خبر داد که ائتلاف سعودی در مأرب، اجازه نداد بازدید متقابل از زندانها صورت گیرد.

المرتضی با بیان اینکه این اقدام توسط سازمان ملل قرار بود انجام شود، تصریح کرد: لیستی از اسرا و افراد بازداشتی به سازمان ملل ارائه کردیم تا سرنوشت آنان مشخص شود. ما تمایل داریم که برای تسهیل عملیات تبادل اسرا، بازدید [از زندانها] به صورت کامل انجام شود.

المرتضی اواسط اردیبهشت گذشته نیز گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مقام یمنی گزارش داد، ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و این ائتلاف در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

المرتضی با بیان اینکه یمن آماده است تا همه اسرا را مبادله کند، ادامه داد: ائتلاف متجاوز اما در این کار مانع‌تراشی می‌کند. ما میانجیهای بومی هم مأرب اعزام کردیم تا این مشکلات را حل کنند. صدها نفر از زندانیان هم جزء کسانی هستند که بنا بر عوامل طایفه‌ای و فرقه‌ای از ربوده شده‌اند.

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته  و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

کمیته ملی امور اسرای یمن ۳۱ فروردین ماه خبر داد که در راستای اجرای دستور  عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است.

پایان پیام/م


11901456
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از برگزاری دور دیگری از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع از برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در پنجشنبه این هفته خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ایران زمستان امسال توافقی تسلیحاتی برای خرید هزاران موشک با روسیه امضا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افزایش دوباره تعرفه‌های واشنگتن به ۱۵ درصد، کمیسیون اروپا از آمریکا خواست به مفاد توافق تجاری سال گذشته پایبند بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است