بین‌الملل 13:41 - 04 آذر 1400

سهیل شاهین: از تجار روس می خواهیم به افغانستان بیایند

به گزارش خبرگزاری مهر، «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر طالبان در دوحه پایتخت قطر در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد که این گروه از فعالیت کارآفرینان روس در افغانستان حمایت می کند.

وی در این باره گفت: از تجار، سرمایه گذاران و کارآفرینان روس می خواهیم که به افغانستان بیایند. ما از آنها استقبال خواهیم کرد و امکانات ضروری را برایشان فراهم خواهیم ساخت.

شاهین همچنین ادامه داد که در افغانستان قوانینی وجود دارد که کار سرمایه گذاران را تسهیل خواهد کرد و افزود که «طالبان از سرمایه گذاری روس ها در افغانستان قدردانی و استقبال خواهد کرد».

لازم به ذکر است که وضعیت اقتصادی در افغانستان بسیار وخیم گزارش شده است.

پیشتر سازمان عفو بین الملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که جامعه بین الملل باید فوراً محدودیت‌های مالی اعمال شده بر افغانستان را کاهش دهد، چرا که این محدودیت‌ها مانع از ارائه مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، غذا و دیگر خدمات ضروری می‌شود و باعث به خطر افتادن جان میلیون‌ها نفر می‌گردد.

در بیانیه مذکور آمده است: مجموعه‌ای از تعلیق کمک‌های بین المللی، بلوکه شدن دارایی‌های دولت افغانستان و همچنین تحریم‌های بین المللی علیه طالبان، باعث شده است این کشور که در حال حاضر سطح بالایی از فقر در آن بیداد می‌کند، وارد یک بحران اقتصادی تمام عیار شود.

همچنین سازمان ملل متحد نیز با قید فوریت هشدار داد چنانچه برای سرپا نگه داشتن بانک‌های افغانستان اقدامی صورت نگیرد، با توجه به ناتوانی مردم از بازپرداخت وام‌ها، کاهش سپرده گذاری و همچنین کندی چرخش نقدینگی، نظام مالی این کشور بیش از چند ماه تا فروپاشی فاصله نخواهد داشت.


11336397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ساحلی دریای سیاه روسیه شبانه مورد حمله شدید پهپاد‌ها قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس امنیتی مونیخ ادعا کرد که بزرگترین تهدید پیش روی اروپا، دستاورد احتمالی مسکو بر سر میز مذاکره است، نه در میدان نبرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه از آزادسازی ۱۲ شهرک در مساحتی به وسعت ۲۰۰ کیلومتر مربع در استان‌های سوم، خارکوف، دونتسک، زاپروژیا و دنیپروپتروفسک خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اروپایی به پولیتیکو گفت که پیام ضمنی آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ این بوده که ایالات متحده «به متحدان ضعیف نیاز ندارد و نباید از نظم قدیمی دفاع کرد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عربستان سعودی با همتای سوری خود و هیئت سوری شامل رئیس نیرو‌های دموکراتیک سوریه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌ای که به رفع تحریم‌ها منجر نشود، به هیچ عنوان ارزش راهبردی ندارد. این اصل نه از سر لجاجت، بلکه بر پایه محاسبه‌ای عقلانی است. تحریم‌ها ابزار اصلی فشار آمریکا هستند و تا زمانی که این ابزار به‌طور مؤثر کنار گذاشته نشود، تهدید نیز به اشک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد دولت ترامپ ۹ مهاجر را که تابعیت کامرون را نداشتند، به این کشور اخراج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که کودتای خونین در اوکراین توسط غرب سازماندهی شد و مهم است که این را فراموش نکنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت اقتصادی و ژئوپلیتیک میان عربستان و امارات از یمن تا سودان و شاخ آفریقا گسترش یافته و مدل‌های توسعه و ائتلاف‌های منطقه ای این دو کشور را در مسیر‌هایی واگرا قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوئیس اعلام کرد که عمان هفته آینده میزبان مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است