بین‌الملل 10:59 - 08 اردیبهشت 1404
پوتین از نیرو‌های کره شمالی که در کنار نیرو‌های روسی در آزادسازی کامل استان کورسک از ارتش اوکراین مشارکت داشتند، قدردانی کرد.

تشکر پوتین از نیرو‌های کره شمالی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، از واحد‌های نظامی ارتش کره شمالی که در شکست نیرو‌های کی‌یف و آزادسازی کامل استان کورسک شرکت داشتند، تشکر کرد.

در بیانیه رئیس جمهور روسیه که در وب سایت کرملین منتشر شد، آمده است: ما از قهرمانی، حرفه‌ای‌گری بالا و فداکاری سربازان کره‌ای که در کنار سربازان روسی از وطن ما مانند وطن خود دفاع کردند، قدردانی می‌کنیم. آنها وظیفه خود را با تمام افتخار و شجاعت انجام دادند.

این بیانیه ادامه داد: مردم روسیه هرگز دستاورد‌ها و قهرمانی‌های سربازان نیرو‌های ویژه جمهوری دموکراتیک خلق کره را فراموش نخواهند کرد. ما همیشه از قهرمانان کره‌ای که جان خود را برای روسیه و برای آزادی مشترکمان در کنار برادران روسی خود فدا کردند، قدردانی خواهیم کرد.

شایان ذکر است که ژنرال والری گراسیموف، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح روسیه، در ۲۶ آوریل (دو روز پیش) به ولادیمیر پوتین گزارش داد که آزادسازی استان کورسک از نیرو‌های اوکراینی به طور کامل انجام شده و از نقش نیرو‌های کره شمالی که در این عملیات شرکت داشتند، قدردانی کرد.

وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد که نظامیان کره شمالی بر اساس معاهده مشارکت راهبردی جامع که در جریان سفر ولادیمیر پوتین به کره شمالی در ۱۹ ژوئن ۲۰۲۴ بین مسکو و پیونگ یانگ به امضا رسید، در این عملیات شرکت کردند.

از سوی دیگر، پیونگ یانگ پیروزی در کورسک را خنثی کننده ماجراجویی‌های نظامی و سیاسی غرب دانست و تائید کرد که فعالیت‌های نیرو‌های مسلح کره شمالی در خاک روسیه  کاملا با مفاد و روح منشور سازمان ملل و سایر اسناد حقوقی بین‌المللی مطابقت دارد.

این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: تکمیل موفقیت‌آمیز عملیات آزادسازی استان کورسک نه تنها پیروزی عدالت بر ظلم، بلکه مرحله تاریخی جدیدی بود که اتحاد رزمی شکست‌ناپذیر و بالاترین سطح روابط اتحاد و برادری بین مردم جمهوری دموکراتیک خلق کره و روسیه را نشان داد.

این بیانیه تاکید کرد که همیشه و به طور کامل از آرمان ارتش و مردم روسیه حمایت خواهد کرد و به هرگونه اقدامی مبتنی بر روح معاهده بین جمهوری دموکراتیک خلق کره و این کشور پایبند خواهد بود. 

منبع: آر تی


12184348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است