اجتماعی 14:50 - 19 اردیبهشت 1400

جزئیات پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، شهرزاد دانشمندی با بیان اینکه تاکنون ۲۷ هزار و ۵۱ نفر از تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج بهره‌مند شده اند و سایر افراد نیز در حال تکمیل مدارک هستند، گفت: به محض ابلاغ این قانون از سوی دولت به بانک مرکزی، این موضوع به بانک‌ها ابلاغ شد.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: براساس قانون، افرادی که از سال ۹۷ ازدواج کرده و تسهیلات دریافت نکرده‌اند، می‌توانند نسبت به دریافت وام ازدواج ۷۰ میلیون تومانی اقدام کنند. این افراد می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج، بانک عامل و شعب را مشخص کنند و در مرحله آخر بانک از طریق ارسال پیامک متقاضی را مطلع می‌کند.

وی افزود: براساس قانون، مبلغ تسهیلات قرض الحسنه برای زوج‌های زیر ۲۵ سال (داماد) و ۲۳ سال (عروس) ۱۰۰ میلیون و برای ایثارگران دو برابر است.

دانشمندی درباره وثیقه‌های این تسهیلات گفت: وثیقه‌ها براساس اعتبار سنجی، حساب یارانه‌ای افراد و سفته است و بانک‌ها بنابر شرایط متقاضی و اعتبار سنجی، نسبت به دریافت وثیقه کافی اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: مدت باز پرداخت تسهیلات ۱۰ ساله است و برای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومان ماهانه یک میلیون تومان اقساط در نظر گرفته شده است.


11058871
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را با هدف ثبت و رسیدگی به ادعا‌های مرتبط با املاک فاقد سند رسمی فعال کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق خودرو و لوازم خودرو در یک عملیات پلیسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهید آروین محمدی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به این خانواده، مقام شهادت را عزتی جاودانه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران تأکید کرد: نقش کلیدی آموزش و پرورش در اجرای انتخابات پایتخت، خصوصاً نخستین دوره برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک و تناسبی، غیرقابل جایگزین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند نقره‌ای حامل ۱۳۰۰ لیتر نفت سفید قاچاق در محور کرمان به ماهان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند. حضور همین شخصیت‌هاست که تهران را به شهری ناب‌تر و معنادارتر تبدیل کرده و آن را از سایر کلان‌شهر‌ها متمایز می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از توزیع سوخت یورو ۴ در شهرستان‌های استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است