اجتماعی 12:40 - 08 خرداد 1403
رئیس شورای شهر تهران گفت: مشکلات و کش و قوس های اداری و دولتی در مسیر ورود اتوبوس های خارجی به پایتخت برقرار است.

کش و قوس‌های دولتی از واردات اتوبوس‌های وارداتی برقرار است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و چهلمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز به موضوع حسابرسی برخی از سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران خواهیم رسید و در ادامه به سایر دستور جلسات شورا از جمله مشخص شدن معبری به نام شهید آیت‌الله رئیسی خواهیم پرداخت.

وی در رابطه با نوسازی و بازسازی و اورهال اتوبوس‌ها گفت: این موضوع هم‌اکنون در حال انجام است به طوری که بیش از 500 الی 600 اتوبوس سال گذشته اورهال و وارد چرخه خدمت‌رسانی شدند و این فرآیند ادامه دارد.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران موظف شده که هر ماه گزارشی از اقدامات این معاونت به اعضا بدهد، گفت: تلاش ما بر این است که هر ماه جلسه‌ای با حضور معاون شهردار تهران در صحن برگزار و آقای هرمزی؛ معاون حمل و نقل ترافیک آخرین اقدامات در این حوزه را به اطلاع اعضای شورای شهر تهران برساند.

چمران با اشاره به برخی از کش و قوس‌های مسائل اداری و دولتی در فرایند اتوبوس‌های وارداتی گفت: این موارد همچنان برقرار است و امیدواریم هر چه سریع‌تر این مشکلات رفع شود.

وی افزود: البته مشکل واگن‌های وارداتی چینی حل شده و ان‌شاءالله بتوانیم در زمان مقرر شاهد ورود آنها به داخل کشور باشیم.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده در داخل کشور نیز خرید دو هزار دستگاه اتوبوس دیزلی و 500 دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده که کارخانجات داخلی در حال تولید آنها هستند به طوری که سال گذشته بالغ بر 600 دستگاه از کارخانجات داخلی تحویل شهرداری تهران شد و این فرآیند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

وی با انتقاد از برخی از شبکه‌های اجتماعی نسبت به انتشار از بی‌اطلاعی از موضوعات و عنوان کسانی که از آن بی‌اطلاع هستند، افزود‌: به هر حال وقتی کسی موضوعی را اطلاع ندارد بهتر است راجع به آن اظهارنظر نکند و من می‌خواهم درست و راست بگویم و به همین جهت است که موضوعاتی را که اطلاع ندارم اظهارنظر نمی‌کنم.

چمران همچنین در ادامه با اشاره به تغییر دولت در روزهای آینده گفت: با تغییر دولت همکاری و تعامل با مدیریت شهری بهم نخواهد خورد چرا که به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که هر دولتی که سر کار بیاید این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از برپایی نمایشگاه ساختمان در سئول تصریح کرد: سال گذشته این نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار و مورد استقبال قرار گرفت اما متاسفانه بار دیگر شاهدیم که این نمایشگاه پرمخاطب قرار است در سئول برگزار شود، البته مدیر عامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب نامه‌ای را تهیه و به وزارت صمت ارسال کرده و ان‌شاءالله بنده نیز با وزیر صمت مکاتبه خواهم کرد.

انتهای پیام/


12058104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد گفت: بیش از ۹۰ درصد مشاوران املاک دارای پروانه صنفی در کشور به سکوی «کاتب» و «خودنویس» متصل شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع یک تصادف شدید در جاده دماوند خبر داد که بر اثر آن چهار نفر از سرنشینان یک دستگاه پژو ۲۰۶ جان باختند و راکب یک موتورسیکلت نیز مصدوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با صدور هشدار جدی نسبت به تشدید بارش برف، باران و کولاک در محور‌های مواصلاتی کشور، از رانندگان خواست از انجام سفر‌های غیرضروری به‌ویژه در محور‌های کوهستانی و برف‌گیر خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آغاز پویش زمستانی «پناه گرم» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، نحوه فرآیند صدور ویزای حج ۱۴۰۵ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از گسترش مفهوم هماهنگی عملیات اضطراری در حوادث تا صحنه حادثه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری کل استان تهران نحوه محاسبه پرداخت بخشی از بدهی‌ها را با جزییات روشن کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است