اجتماعی 12:40 - 08 خرداد 1403
رئیس شورای شهر تهران گفت: مشکلات و کش و قوس های اداری و دولتی در مسیر ورود اتوبوس های خارجی به پایتخت برقرار است.

کش و قوس‌های دولتی از واردات اتوبوس‌های وارداتی برقرار است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و چهلمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز به موضوع حسابرسی برخی از سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران خواهیم رسید و در ادامه به سایر دستور جلسات شورا از جمله مشخص شدن معبری به نام شهید آیت‌الله رئیسی خواهیم پرداخت.

وی در رابطه با نوسازی و بازسازی و اورهال اتوبوس‌ها گفت: این موضوع هم‌اکنون در حال انجام است به طوری که بیش از 500 الی 600 اتوبوس سال گذشته اورهال و وارد چرخه خدمت‌رسانی شدند و این فرآیند ادامه دارد.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران موظف شده که هر ماه گزارشی از اقدامات این معاونت به اعضا بدهد، گفت: تلاش ما بر این است که هر ماه جلسه‌ای با حضور معاون شهردار تهران در صحن برگزار و آقای هرمزی؛ معاون حمل و نقل ترافیک آخرین اقدامات در این حوزه را به اطلاع اعضای شورای شهر تهران برساند.

چمران با اشاره به برخی از کش و قوس‌های مسائل اداری و دولتی در فرایند اتوبوس‌های وارداتی گفت: این موارد همچنان برقرار است و امیدواریم هر چه سریع‌تر این مشکلات رفع شود.

وی افزود: البته مشکل واگن‌های وارداتی چینی حل شده و ان‌شاءالله بتوانیم در زمان مقرر شاهد ورود آنها به داخل کشور باشیم.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده در داخل کشور نیز خرید دو هزار دستگاه اتوبوس دیزلی و 500 دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده که کارخانجات داخلی در حال تولید آنها هستند به طوری که سال گذشته بالغ بر 600 دستگاه از کارخانجات داخلی تحویل شهرداری تهران شد و این فرآیند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

وی با انتقاد از برخی از شبکه‌های اجتماعی نسبت به انتشار از بی‌اطلاعی از موضوعات و عنوان کسانی که از آن بی‌اطلاع هستند، افزود‌: به هر حال وقتی کسی موضوعی را اطلاع ندارد بهتر است راجع به آن اظهارنظر نکند و من می‌خواهم درست و راست بگویم و به همین جهت است که موضوعاتی را که اطلاع ندارم اظهارنظر نمی‌کنم.

چمران همچنین در ادامه با اشاره به تغییر دولت در روزهای آینده گفت: با تغییر دولت همکاری و تعامل با مدیریت شهری بهم نخواهد خورد چرا که به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که هر دولتی که سر کار بیاید این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از برپایی نمایشگاه ساختمان در سئول تصریح کرد: سال گذشته این نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار و مورد استقبال قرار گرفت اما متاسفانه بار دیگر شاهدیم که این نمایشگاه پرمخاطب قرار است در سئول برگزار شود، البته مدیر عامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب نامه‌ای را تهیه و به وزارت صمت ارسال کرده و ان‌شاءالله بنده نیز با وزیر صمت مکاتبه خواهم کرد.

انتهای پیام/


12058104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران از صدور رای قطعی دیوان عالی کشور در تثبیت نهایی مالکیت شهرداری بر املاکی در محدوده منطقه ۱۰ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است