اجتماعی 12:40 - 08 خرداد 1403
رئیس شورای شهر تهران گفت: مشکلات و کش و قوس های اداری و دولتی در مسیر ورود اتوبوس های خارجی به پایتخت برقرار است.

کش و قوس‌های دولتی از واردات اتوبوس‌های وارداتی برقرار است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و چهلمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز به موضوع حسابرسی برخی از سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران خواهیم رسید و در ادامه به سایر دستور جلسات شورا از جمله مشخص شدن معبری به نام شهید آیت‌الله رئیسی خواهیم پرداخت.

وی در رابطه با نوسازی و بازسازی و اورهال اتوبوس‌ها گفت: این موضوع هم‌اکنون در حال انجام است به طوری که بیش از 500 الی 600 اتوبوس سال گذشته اورهال و وارد چرخه خدمت‌رسانی شدند و این فرآیند ادامه دارد.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران موظف شده که هر ماه گزارشی از اقدامات این معاونت به اعضا بدهد، گفت: تلاش ما بر این است که هر ماه جلسه‌ای با حضور معاون شهردار تهران در صحن برگزار و آقای هرمزی؛ معاون حمل و نقل ترافیک آخرین اقدامات در این حوزه را به اطلاع اعضای شورای شهر تهران برساند.

چمران با اشاره به برخی از کش و قوس‌های مسائل اداری و دولتی در فرایند اتوبوس‌های وارداتی گفت: این موارد همچنان برقرار است و امیدواریم هر چه سریع‌تر این مشکلات رفع شود.

وی افزود: البته مشکل واگن‌های وارداتی چینی حل شده و ان‌شاءالله بتوانیم در زمان مقرر شاهد ورود آنها به داخل کشور باشیم.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده در داخل کشور نیز خرید دو هزار دستگاه اتوبوس دیزلی و 500 دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده که کارخانجات داخلی در حال تولید آنها هستند به طوری که سال گذشته بالغ بر 600 دستگاه از کارخانجات داخلی تحویل شهرداری تهران شد و این فرآیند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

وی با انتقاد از برخی از شبکه‌های اجتماعی نسبت به انتشار از بی‌اطلاعی از موضوعات و عنوان کسانی که از آن بی‌اطلاع هستند، افزود‌: به هر حال وقتی کسی موضوعی را اطلاع ندارد بهتر است راجع به آن اظهارنظر نکند و من می‌خواهم درست و راست بگویم و به همین جهت است که موضوعاتی را که اطلاع ندارم اظهارنظر نمی‌کنم.

چمران همچنین در ادامه با اشاره به تغییر دولت در روزهای آینده گفت: با تغییر دولت همکاری و تعامل با مدیریت شهری بهم نخواهد خورد چرا که به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که هر دولتی که سر کار بیاید این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از برپایی نمایشگاه ساختمان در سئول تصریح کرد: سال گذشته این نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار و مورد استقبال قرار گرفت اما متاسفانه بار دیگر شاهدیم که این نمایشگاه پرمخاطب قرار است در سئول برگزار شود، البته مدیر عامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب نامه‌ای را تهیه و به وزارت صمت ارسال کرده و ان‌شاءالله بنده نیز با وزیر صمت مکاتبه خواهم کرد.

انتهای پیام/


12058104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلنگ تغییر حریم تئاتر شهر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ زده شد اما پس از گذشت ۲۰ ماه هنوز تکمیل نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلنگ تغییر حریم تئاترشهر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ زده شد اما پس از گذشت ۲۰ ماه هنوز تکمیل نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است