بین‌الملل 13:49 - 10 مهر 1401

احتمالا آمریکا و انگلیس پشت پرده حادثه نورد استریم هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دوگلاس مک‌گرگور، مشاور وزیر دفاع دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا بر این باور است که دولتها در پشت پرده خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم، آمریکا و انگلیس هستند.

مشاور اسبق پنتاگون درباره نشت گاز از خطوط لوله نورد استریم یک و ۲ طی چند روز گذشته، گفت: باید به ‌ دنبال رد پای دولتها باشیم که قادر به انجام چنین کاری است و این یعنی، نیروی دریایی انگلیس و آمریکا، و فکر می‌کنم واضح باشد.

وی همچنین به قدردانی توییتری رادوسلاو سیکورسکی، وزیر خارجه اسبق لهستان و عضو پارلمان اروپا از آمریکا بابت خسارت زدن به نورد استریم یک و ۲، اشاره کرد.

مک‌گرگور این ادعا که مسکو پشت پرده این حادثه بوده را «بی‌معنی» خواند و گفت که «روس‌ها این کار را نکردند» و همچنین دخالت آلمان در آن نیز «به شدت غیرمحتمل» است.

خطوط لوله نورد استریم طی هفته گذشته از چهار نقطه دچار نشتی شد که تازه‌ترین آن را گارد ساحلی سوئد گزارش داد. در پی این اتفاق، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با ابراز نگرانی شدید مسکو بابت این حادثه، احتمال خرابکاری در این ماجرا را رد نکرد.

زمین‌شناسان سوئدی بعدها اعلام کردند که دو انفجار در امتداد مسیر خطوط لوله نورد استریم رخ داده است. آژانس انرژی دانمارک نیز اعلام کرده که حجم زیادی از گاز وارد دریا شده و کشتی‌ها و هواپیماها از ورود به شعاع پنج مایل دریایی منطقه ممنوع شدند.


11700711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در سفری دو روزه وارد دهلی‌نو شد تا همکاری‌های دوجانبه با هند، به‌ویژه در زمینه‌های دفاع و تجارت، را تقویت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین درپی سفر پوتین به هند تاکید کرد که روابط مسکو–دهلی فراتر از تاریخ و تجارت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در پاسخ به نامه کاردار لهستان، تحریف تاریخ توسط ورشو و تلاش برای ایجاد شکاف میان ایران و روسیه را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اوکراین در نشست سازمان امنیت و همکاری اروپا به طور ضمنی توافق صلح ناعادلانه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای سیاسی نُجَباء تصمیم‌های اخیر بغداد درباره حزب‌الله و انصارالله را اهانت به فداکاری‌ها و نشانه‌ای از بحران مشروعیت دولت کنونی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در غرب آسیا اسکادران تازه‌ای از پهپاد‌های انتحاری راه‌اندازی کرده که بر پایه مهندسی معکوس پهپاد ایرانی «شاهد ۱۳۶» ساخته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار نام حزب‌الله و انصارالله در فهرست «تجمید اموال» و خشم گسترده افکار عمومی، دولت عراق اعلام کرد این اقدام اشتباه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی رومن گافمن، مشاور نظامی خود را برای جانشینی دیوید بارنیا به عنوان رئیس بعدی موساد منصوب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود که رئیس جمهور فرانسه هشدار داده است که آمریکا ممکن است به اوکراین «خیانت» کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جریان حکمت ملی عراق در کنفرانس «جایزه حکیم» این رویداد را «سکوی ملی و بین‌المللی برای تولید دانش، پژوهش کاربردی و سیاست‌گذاری علمی» توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است