بین‌الملل 13:49 - 10 مهر 1401

احتمالا آمریکا و انگلیس پشت پرده حادثه نورد استریم هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دوگلاس مک‌گرگور، مشاور وزیر دفاع دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا بر این باور است که دولتها در پشت پرده خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم، آمریکا و انگلیس هستند.

مشاور اسبق پنتاگون درباره نشت گاز از خطوط لوله نورد استریم یک و ۲ طی چند روز گذشته، گفت: باید به ‌ دنبال رد پای دولتها باشیم که قادر به انجام چنین کاری است و این یعنی، نیروی دریایی انگلیس و آمریکا، و فکر می‌کنم واضح باشد.

وی همچنین به قدردانی توییتری رادوسلاو سیکورسکی، وزیر خارجه اسبق لهستان و عضو پارلمان اروپا از آمریکا بابت خسارت زدن به نورد استریم یک و ۲، اشاره کرد.

مک‌گرگور این ادعا که مسکو پشت پرده این حادثه بوده را «بی‌معنی» خواند و گفت که «روس‌ها این کار را نکردند» و همچنین دخالت آلمان در آن نیز «به شدت غیرمحتمل» است.

خطوط لوله نورد استریم طی هفته گذشته از چهار نقطه دچار نشتی شد که تازه‌ترین آن را گارد ساحلی سوئد گزارش داد. در پی این اتفاق، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با ابراز نگرانی شدید مسکو بابت این حادثه، احتمال خرابکاری در این ماجرا را رد نکرد.

زمین‌شناسان سوئدی بعدها اعلام کردند که دو انفجار در امتداد مسیر خطوط لوله نورد استریم رخ داده است. آژانس انرژی دانمارک نیز اعلام کرده که حجم زیادی از گاز وارد دریا شده و کشتی‌ها و هواپیماها از ورود به شعاع پنج مایل دریایی منطقه ممنوع شدند.


11700711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارشی تکان‌دهنده اقدامات رژیم اسرائیل را تلاشی سیستماتیک برای تغییر دائمی بافت جمعیتی منطقه و نسل‌کشی نامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت آمریکایی وار زون گزارش داد که الحاق کشتی‌های جنگی روسیه و چین به رزمایش ایران، معادلات آمریکا را با پیچیدگی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با کنترل ارتش الجولانی بر شمال شرق سوریه بیش از ۲۰ هزار تن از مرتبطین با داعش از اردوگاه الهول ناپدید شده و راهی کشور‌های همسایه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بحبوحه افزایش تنش‌ها در غرب آسیا، قیمت نفت به بالاترین سطح خود از تابستان گذشته رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد فاش شده، دولت ترامپ قصد دارد ۵ هزار سرباز از ملیت‌های مختلف را در پایگاهی به وسعت ۳۵۰ هکتار در نوار غزه مستقر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به پیمان آتلانتیک شمالی فشار می‌آورد تا چندین ماموریت از جمله ماموریت کلیدی در عراق را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اندرو مونتباتن-ویندزور که قبلاً شاهزاده اندرو، دوک یورک بود به ظن سوء رفتار در مناصب دولتی دستگیر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین گفت مانور‌های برنامه‌ریزی‌شده با ایران انجام شده و روسیه به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تهران روز چهارشنبه از رزمایش مشترک دریایی جدید با روسیه در دریای عمان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معماری امنیتی جدیدی در منطقه غرب آسیا در حال تولد است که در آن کشور‌های منطقه به‌جای تکیه بر چتر امنیتی آمریکا، به سمت همکاری‌های چندجانبه و متوازن حرکت می‌کنند. ایران در این میان نه‌تنها بازیگری منفعل نیست، بلکه یکی از محور‌های اصلی این تح...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است