اجتماعی 09:14 - 02 مرداد 1403
مدیر کنترل جانوران مضر شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: روزانه حدود ۶۰ قلاده سگ در مناطق مختلف شهر زنده‌گیری می‌شود.

درگیری برخی سودجویان با عوامل اجرای کنترل جانوران مضر شهری

داوود گودرزی، مدیر کنترل جانوران مضر شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پیرامون آخرین وضعیت ساماندهی سگ‌های بلاصاحب اظهار کرد: روزانه حدود ۶۰ قلاده سگ در مناطق مختلف شهر زنده‌گیری می‌شود.

وی افزود: باتوجه‌به اینکه پیام‌های سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران به سازمان مدیریت پسماند ارجاع می‌شود، ماشین‌های جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب علاوه بر مناطق حاشیه‌ای به مناطق مرکزی هم اعزام می‌شوند. 

داوود گودرزی ادامه داد: روزانه حدود ۶۰ قلاده سگ، زنده‌گیری و به نقاهتگاه آرادکوه منتقل می‌شود. در نقاهتگاه آرادکوه تیم پزشکی شامل ۲ دامپزشک، یک تکنسین و کارشناسان باتجربه این حوزه در فضایی به وسعت ۱۱ هزار مترمربع مستقر هستند.

وی با بیان اینکه کلینیک مذکور مجهز به دو اتاق عمل، داروخانه، آزمایشگاه و تجهیزات سونوگرافی است، ادامه داد: سگ‌ها به محض ورود به نقاهتگاه آرادکوه قرنطینه می‌شوند. سگ‌های بیمار جدا و تحت درمان قرار می‌گیرند. سگ‌های نر و ماده به محل‌های نگهداری جداگانه‌ای منتقل می‌شوند. این سگ‌ها بعد از قرنطینه، معاینه، درمان و واکسیناسیون با اخذ تعهد از متقاضیان برای مواردی همچون نگهبانی گاراژ، ویلا، باغ و... به اشخاص واجد شرایط واگذار خواهندشد. به سگ‌های بلاصاحب واکسن‌های کنه، انگل و ضدهاری تزریق و در صورت داشتن متقاضی در اختیارگیری عقیم‌سازی شده و با تعهد عدم رهاسازی مجدد به‌منظور امور نگهبانی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرند.

مدیر کنترل جانوران مضر شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه برخی افراد سودجو به اسم حامی حیوانات و از طریق اطلاع‌رسانی در فضای مجازی از مهربانی و عدم آگاهی شهروندان سوءاستفاده می‌کنند، گفت: شهروندان به حساب این افراد که خود را حامی حیوانات می‌نامند پول واریز می‌کنند و باعث قدرتمندتر شدن این افراد فرصت‌طلب و سودجو و همچنین ازدیاد سگ‌های بلاصاحب می‌شوند. این افراد هم، چون از افزایش تعداد سگ‌ها درآمد بالایی کسب می‌کنند هنگام جمع‌آوری سگ‌های ولگرد از سطح شهر از فعالیت عوامل اجرایی جلوگیری می‌کنند و در چند مورد همکاران ما را مورد ضرب و جرح قرار داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه برخی از شهر‌های اقماری سگ‌های بلاصاحب را جمع‌آوری کرده، اما به دلیل نداشتن نقاهتگاه و هزینه بالای نگهداری، آنها را در اطراف شهر تهران رها می‌کنند، خاطرنشان کرد: این موضوع تبدیل به یک معضل برای پایتخت شده است.


12075562
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های آبرسانی در ده‌ها روستای استان با همکاری خیرین و اجرای داوطلبان، شامل انتقال آب، ایجاد مخازن، لوله‌کشی انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اجرای طرح نذر خدمت در ۲۱ استان کشور خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به شمال کشور از روز چهارشنبه ۳ دی‌ماه تا صبح شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ در پیامی مشترک ضمن ابراز تسلیت شهادت امدادگر هلال‌احمر در حادثه سیلاب جهرم، شجاعت این امدادگر شهید را تجلیل کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های پلیسی و انتظامی به تاجیکستان سفر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری تهران بر مدیریت مؤثر زمان رسیدگی، کاهش اطاله دادرسی و رعایت حقوق شهروندان در اجرای احکام مدنی تأکید کرد و صدور بخشنامه‌ای برای اصلاح روند اجرای احکام را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک شهرداری تهران و وزارت آموزش‌وپرورش با هدف با امضای صورت‌جلسه همکاری برای توسعه زمین‌های چمن مصنوعی در مدارس شهر تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه به اظهارات حمید رسایی در مجلس واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس ابتدایی استان تهران به جز فیروزکوه و رباط کریم، فردا -چهارشنبه ۳ دی‌ماه- مجازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دارو‌های تزریقی آهسته‌رهش در خط مقدم درمان معتادان قرار خواهند گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است