سیاسی 19:04 - 19 اردیبهشت 1400
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از بررسی فرآیند انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی در جلسه این کمیسیون خبر داد.

بررسی انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز(یکشنبه) کمیسیون اقتصادی، برای بررسی فرآیند انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی گفت: در جلسه امروز معاون سازمان بازرسی کل کشور گزارشی از تخلفات انجام گرفته در اجرای فرآیند هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی ارائه کرد و تخلفات قانونی و مغایرت‌های ایجاد شده از سوی مجریان در جلسه مذکور بررسی شد.

وی افزود: مجلس با واگذاری اختیارات و جلب مشارکت مردم در این شرکت‌ها همراه است، براساس گزارشات رسیده عدم احراز مشارکت واقعی مردم با توجه به وضعیت فعلی برگزاری مجامع کاملا مشهود است، به طور مثال درصد کمی از سهامداران در مجمع اول شرکت کردند و مردمی سازی اتفاق نیفتاده است.

نماینده اصفهان ادامه داد: در برخی استان‌ها بیش از ۵۰ درصد دارندگان سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای اداره سهام خود انتخاب کردند، در سامانه سجام ثبت نام نکرده و امکان حضور در مجمع و رای ندارند که این عدد برای میانگین کشوری حدود ۳۵ درصد است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: اساسنامه برگزاری مجمع عمومی تاکنون تصویب نشده است این در حالی است که نخست باید اساسنامه تصویب و سپس انتخابات هیات مدیره انجام گیرد.

طغیانی با بیان اینکه رسیدگی به صلاحیت نامزدها از دیگر مسائلی است که باید مورد بررسی قرار گیرد، افزود: حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه این شرکت ها در کشور است بنابراین صلاحیت کاندیداها، باید به دقت بررسی شود؛ در این جلسه پیشنهاد شد یک نفر از مجمع نمایندگان هر استان و یک نفر از قوه قضاییه به عنوان ناظر در فرآیند صلاحیت سنجی نظارت کنند.

انتهای پیام


11059210
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و توافقات صورت‌گرفته با سازمان اداری و استخدامی کشور، حذف واسطه‌های نیروی شرکتی در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفته و امید است تا پایان سال جاری به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلام ایران در مصاحبه با برنامه «مع موسی الفرعی» در مورد اینکه اگر طرف آمریکایی آمادگی خود را برای یک توافق عادلانه و متوازن، مبتنی بر منافع متقابل نشان دهد توضیحانی بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، به وی ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر رضا امیرخانی، تأکید شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سرلشکر عبداللهی در نشست مشترک با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که در صورت هرگونه تعرض علیه کشور، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از آغاز رزمایش مشترک ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای با حضور چندین هیات عالیرتبه از کشور‌های عضو این سازمان و به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بر فعال‌سازی بخش خصوصی استان‌ها در کشورها، به ویژه چین، تأکید کرد و افزود: فعالیت این بخش باید با همکاری استانداران و سفارتخانه ایران در چین تسهیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید در‌ها را بر روی اساتید و دانشجویان ایرانی برای حضور در کنفرانس‌ها و مجامع دانشگاهی بین‌المللی ببندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما توانستیم اولین ناوشکن تولید ایران را به نام جماران طراحی و تولید کنیم که نمادی از خودکفایی و پیشرفت صنعتی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است