سیاسی 19:04 - 19 اردیبهشت 1400
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از بررسی فرآیند انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی در جلسه این کمیسیون خبر داد.

بررسی انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز(یکشنبه) کمیسیون اقتصادی، برای بررسی فرآیند انتخابات هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی گفت: در جلسه امروز معاون سازمان بازرسی کل کشور گزارشی از تخلفات انجام گرفته در اجرای فرآیند هیات مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی ارائه کرد و تخلفات قانونی و مغایرت‌های ایجاد شده از سوی مجریان در جلسه مذکور بررسی شد.

وی افزود: مجلس با واگذاری اختیارات و جلب مشارکت مردم در این شرکت‌ها همراه است، براساس گزارشات رسیده عدم احراز مشارکت واقعی مردم با توجه به وضعیت فعلی برگزاری مجامع کاملا مشهود است، به طور مثال درصد کمی از سهامداران در مجمع اول شرکت کردند و مردمی سازی اتفاق نیفتاده است.

نماینده اصفهان ادامه داد: در برخی استان‌ها بیش از ۵۰ درصد دارندگان سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای اداره سهام خود انتخاب کردند، در سامانه سجام ثبت نام نکرده و امکان حضور در مجمع و رای ندارند که این عدد برای میانگین کشوری حدود ۳۵ درصد است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: اساسنامه برگزاری مجمع عمومی تاکنون تصویب نشده است این در حالی است که نخست باید اساسنامه تصویب و سپس انتخابات هیات مدیره انجام گیرد.

طغیانی با بیان اینکه رسیدگی به صلاحیت نامزدها از دیگر مسائلی است که باید مورد بررسی قرار گیرد، افزود: حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه این شرکت ها در کشور است بنابراین صلاحیت کاندیداها، باید به دقت بررسی شود؛ در این جلسه پیشنهاد شد یک نفر از مجمع نمایندگان هر استان و یک نفر از قوه قضاییه به عنوان ناظر در فرآیند صلاحیت سنجی نظارت کنند.

انتهای پیام


11059210
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به رئیس پارلمان بورکینافاسو نوشت: مجالس دو کشور می‌توانند نقشی برجسته در گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایفا کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ترامپ درباره ملت و نظام ایران هذیان‌های روان پریشانه می‌گوید و ملت ایران را نشناخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پس از بررسی کارشناسی گزارش و بسته سیاستی ستاد تعلیم و تربیت با محوریت عدالت آموزشی و تقویت مدارس عادی دولتی، مصوب کردند این بسته جهت نهایی‌سازی و اجرا به شورای‌عالی آموزش و پرورش ارسال شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصلاح موادی از لایحه «اصلاح بند الف ماده ۵۸ قانون بانک مرکزی» را مورد بررسی قرار داد و حذف چهار صفر از پول ملی را مغایر سیاست‌های کلی ندانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر آمادگی و حمایت کامل دولت چهاردهم از فعالیت‌های پژوهشگاه فضایی ایران به ویژه در طراحی و ساخت «ماهواره زهره» تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: طرح بورسیه دانشجویان در مقاطع و رشته‌های مختلف را با تمرکز بر آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی ادامه خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم پناه گفت: نظرسنجی ملی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، تصویری واقع‌بینانه از تجربه مردم در برخورد با نهاد‌های دولتی ارائه می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: اجرای عدالت نیازمند همکاری، همدلی، باور و اعتقاد است و افراد نباید تحت تأثیر هوای نفس یا منیت شخصی از مسیر صحیح عدل منحرف شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: امروز لزوم حضور فعال و هدفمند در فضای مجازی، به عنوان یک امر الزام‌آور، برای مقابله با برنامه‌ها و توطئه‌های دشمنان، برهمگان روشن شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های افسری ارتش برای کادر افسری نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، هوایی، دریایی و سازمان‌های تابعه خود دانشجو می‌پذیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است