اجتماعی 12:55 - 01 فروردین 1404
بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است.

تاریخ انقضای کالابرگ اعلام شد

باشگاه خبرنگاران جوان - مرجان دبیری سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: بیشترین تقاضا مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد، سپس برنج ۲۰ درصد و پس از آن گوشت قرمز بوده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد با توجه به تعطیلات پیش رو در نوروز، مردم بیشتر از کالا‌هایی خریداری کردند که مانند حبوبات و برنج ماندگاری بیشتری دارد.

بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، ترقی، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، محسن، مینومارت، هایپراستار، هایپر‌فامیلی، هفت و وال‌مارکت) اجرا می‌شود. علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» نیز امکان‌پذیر است.

مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از خدمات‌دهندگانی، چون «بازار» و «مایکت» دریافت و نصب کنند. همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده است. مرکز تماس ۰۲۱-۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

منبع: فارس


12169332
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: با بهره گیری از هوش مصنوعی می‌توانیم از بخش قابل توجهی از اطاله دادرسی‌ها جلوگیری کنیم و از این فناوری به نفع مردم استفاده ببریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از هفت کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط کارکنان پلیس فرودگاه زاهدان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: با توجه به استقبال شهروندان از فاز نخست این طرح ادامه مسیر سرزندگی یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم آئین افتتاح و بهره برداری از دو رام قطار مترو ملی شنبه صبح برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: سال گذشته ۳۵۰ هزار خودرو اسقاط شد و در برنامه‌ای مقرر شده ۲۰ هزار موتور نیز برقی‌سازی شوند که برای این امر بسته تشویقی در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است