بین‌الملل 13:23 - 19 اردیبهشت 1400
کمیته محله «الشیخ جراح» در قدس اشغالی با استقبال از یکی از نمایندگان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به دلیل «اتحاد و همپیمانی با حزب راست افراطی صهیونیستی» مخالفت کرد.

ساکنان "شیخ جراح" رهبر "لیست متحد عربی" را راه ندادند

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی ۲۱، کمیته محله «الشیخ جراح» در قدس اشغالی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، منصور عباس، رهبر "فهرست متحد عربی" و یکی از نمایندگان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) که قصد داشت به محله «الشیخ جراح» سفر کند با مخالفت کمیته شیخ جراح به دلیل مواضع ضد ملی‌گرایی و خصمانه و همپیمانی با حزب راست افراطی اسرائیل وی روبرو شد.

پیشتر وی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های عبری زبان عملیات شهادت طلبانه در ایست بازرسی زعتره در جنوب نابلس را محکوم و سربازان اسرائیلی کشته شده را "بی گناه" توصیف کرده بود!

وی گفته بود: "من از تروریسم حمایت نمی‌کنم و همه آنچه در رابطه با بازدید من از خرابکاران در زندان گفته شده، نادرست است‌."

منظور وی اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر بود.

محله الشیخ جراح روزانه شاهد فعالیت‌های اعتراض آمیز علیه تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای بیرون راندن ساکنان فلسطینی این منطقه است.

نیروهای رژیم صهیونیستی تمامی فعالیت‌های اعتراض آمیز را سرکوب و شرکت کنندگان در این اعتراضات را بازداشت می‌کنند و همچنین به منازل فلسطینیان در این منطقه یورش برده و منازل آنها را تخریب می‌کنند.

انتهای پیام


11058667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فشار آمریکا برای امتیازدهی اوکراین در مذاکرات، اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین بلوکه‌سازی اموال روسیه را از حالت ۶ ماهه به دائمی تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ را تصویب کرد که شامل حمایت قابل توجهی از رژیم اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و عراق ضمن دیدار در ترکمنستان بر گسترش روابط دوجانبه میان مسکو و بغداد تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام فرانسوی اعلام کرد آمریکا، اروپا و اوکراین به دنبال ایجاد موضعی مشترک‌اند تا مذاکرات را بر اساس آن پیش ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنسول اسرائیل در نیویورک تاکید کرد که ترکیه دشمن این رژیم است و نباید گذاشت یک سرباز ترکیه‌ای در غزه پیاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تایلند و کامبوج توافق کرده‌اند پس از شش روز، به درگیری خود پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مذاکره‌کننده اوکراینی تاکید کرد که این هیئت با مشاوران امنیت ملی اوکراین، آمریکا و کشور‌های اروپایی دیدار و گفت‌و‌گو داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۸ کشور با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در بیت‌المقدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس از جهان خواست تا جلوی رفتار استعمارگرانه رژیم اسرائیل در قبال کرانه باختری و زمین‌های فلسطینی را بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تکذیب دفتر نتانیاهو، رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند او قرار است به زودی برای انعقاد یک قرارداد گازی به مصر سفر و با السیسی دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است