بین‌الملل 13:23 - 19 اردیبهشت 1400
کمیته محله «الشیخ جراح» در قدس اشغالی با استقبال از یکی از نمایندگان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به دلیل «اتحاد و همپیمانی با حزب راست افراطی صهیونیستی» مخالفت کرد.

ساکنان "شیخ جراح" رهبر "لیست متحد عربی" را راه ندادند

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی ۲۱، کمیته محله «الشیخ جراح» در قدس اشغالی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، منصور عباس، رهبر "فهرست متحد عربی" و یکی از نمایندگان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) که قصد داشت به محله «الشیخ جراح» سفر کند با مخالفت کمیته شیخ جراح به دلیل مواضع ضد ملی‌گرایی و خصمانه و همپیمانی با حزب راست افراطی اسرائیل وی روبرو شد.

پیشتر وی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های عبری زبان عملیات شهادت طلبانه در ایست بازرسی زعتره در جنوب نابلس را محکوم و سربازان اسرائیلی کشته شده را "بی گناه" توصیف کرده بود!

وی گفته بود: "من از تروریسم حمایت نمی‌کنم و همه آنچه در رابطه با بازدید من از خرابکاران در زندان گفته شده، نادرست است‌."

منظور وی اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر بود.

محله الشیخ جراح روزانه شاهد فعالیت‌های اعتراض آمیز علیه تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای بیرون راندن ساکنان فلسطینی این منطقه است.

نیروهای رژیم صهیونیستی تمامی فعالیت‌های اعتراض آمیز را سرکوب و شرکت کنندگان در این اعتراضات را بازداشت می‌کنند و همچنین به منازل فلسطینیان در این منطقه یورش برده و منازل آنها را تخریب می‌کنند.

انتهای پیام


11058667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره چسب زخم روی دست راست دونالد ترامپ گفت که این موضوع ناشی از دست‌دادن‌های مکرر رئیس‌جمهور و مصرف روزانه آسپرین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه حملات شبانه روسیه، تأسیسات انرژی در منطقه اودسا در جنوب اوکراین هدف قرار گرفت که منجر به آتش‌سوزی و قطعی برق گسترده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای توقیف کشتی‌های بیشتری است که نفت ونزوئلا را حمل می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی روز‌ها بارش سنگین و طغیان رودخانه‌ها در غرب آمریکای شمالی، ده‌ها هزار نفر از ساکنان ایالت واشنگتن در آمریکا و استان بریتیش کلمبیا در کانادا مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در یک کنفرانس خبری ادعا‌های قدیمی و ردشده درباره «نابودی توانمندی هسته‌ای ایران» را تکرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است