بین‌الملل 21:09 - 13 مرداد 1399
براساس گزارش سالیانه "ناظر دولت در اسرائیل"، ۲۸ درصد ساکنان اسرائیل در معرض حملات موشکی هستند و هیچ حمایت مناسبی ندارند در ضمن طرح‌های تخلیه ساکنان از خط درگیری و شهرهای بزرگ به نظر بی‌فایده و ناقص هستند.

گزارش اسرائیلی: شهرک نشینان در برابر موشک‌ها امن نیستند

به گزارش ایسنا، شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد، ماتنیاهو انگلمن، ناظر دولت در اسرائیل در گزارشی به یاریو لوین، رئیس پارلمان اسرائیل اعلام کرد، ۲۸ درصد ساکنان اسرائیل یعنی معادل ۲.۶ میلیون تن هیچ حمایت و حفاظ مناسبی در برابر حملات موشکی در نزدیکی محل سکونت‌شان ندارند.

طبق این گزارش، تاسیسات حساس در معرض تهدید هوایی گسترده نظیر انواع موشک‌ها قرار دارند به طوری‌که تعداد این تهدیدات هوایی در دست دشمن در سال ۲۰۲۰ به صدها هزار مورد خواهد رسید.

براساس این گزارش، وزارت امنیت (جنگ) به منظور تامین حفاظ فیزیکی برای زیرساخت‌های حساس در طرف‌های مشخص شده تلاشی نکرده و طرح عملی‌ای برای اجرای این حفاظ و دژ در هنگام ضرورت ندارد.

در این گزارش آمده است: اسرائیل شاهد اصابت ۲۱ هزار خمپاره و راکت تنها از غزه در مدت زمان بین سپتامبر ۲۰۰۰۰ تا سپتامبر ۲۰۱۹ بوده است.

طبق این گزارش، اختیارات بین وزارت امنیت و وزارت امنیت داخلی درباره توجه به جبهه داخلی هنوز منظم و هماهنگ نیست و طرح احداث "هتل" برای تخلیه ساکنان خط درگیری که توسط نهاد فوق‌العاده ملی تنظیم شده متمرکز بر اصول اساسی اشتباه است و پیاده سازی آن سخت خواهد بود.

در این گزارش درباره طرح جایگزین که بخش فوق‌العاده ملی مطرح کرده به تخلیه شهرک‌های مرزهای شمالی نپرداخته و نیز طرح تخلیه شهرهای بزرگ نظیر کریات شمونا و سدیروت هنوز تکمیل نشده‌ است.

انتهای پیام


10650953
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله رژیم اسرائیل به اردوگاه آوارگان نصیرات در مرکز غزه سه شهید و چند مجروح برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از ادعای آمریکا درباره نقض آتش‌بس توسط حماس، این جنبش آن را رد کرده و «پوششی برای ادامه جنایات اشغالگران» دانست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات امروز رژیم اسرائیل به شمال، مرکز و جنوب غزه جان چند فلسطینی را گرفت و همزمان درخواست سران صهیونیست برای از سرگیری جنگ افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس در واکنش به ادعای نقض آتش بس بعد از حادثه رفح اعلام کرد که قسام بر تعهد کامل خود به اجرای تمام توافقات تأکید دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان سفیر خود را از گرجستان فراخواند در حالی که روابط دو کشور رو به وخامت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با نصب بلوک‌های بتنی و تابلو‌های زردرنگ، مرز‌های منطقه تحت کنترل نظامی خود در غزه را مشخص کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی پیکر‌های ۱۵ اسیر فلسطینی دیگر را به غزه بازگرداند و شمار شهدای بازگردانده‌شده به ۱۵۰ نفر رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت فرانسه اعلام کرد که سارقان روز یکشنبه جواهرات بسیار گرانقمیتی را از موزه لوور پاریس به سرقت برده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فدرال آلمان اعلام کرد که فرودگاه مونیخ آلمان در پی گزارش‌هایی مبنی بر وجود پهپاد‌هایی، موقتاً بسته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امنیت ملی چین با انتشار بیانیه‌ای، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) را به اجرای عملیات سایبری گسترده علیه مرکز ملی زمان‌سنجی این کشور متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است