بین‌الملل 00:11 - 15 بهمن 1401

ناتو خواستار پایبندی روسیه به «معاهده استارت نو» شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در بیانیه‌ ای از روسیه خواست تا از پیمان جدید کاهش تسلیحات راهبردی موسوم به «استارت نُو» با ایالات متحده به بهانه محدود کردن قابلیت های موشک های بالستیک هسته‌ ای قاره‌ پیما، پیروی کند.

ناتو همچنین با ادعای اینکه هدف از این توافقنامه، دستیابی به ثبات بین‌ المللی است از مسکو خواست تا در این باره اجازه بازرسی در خاک خود را بدهد!

در این بیانیه آمده است: ما از روسیه می‌ خواهیم با تسهیل بازرسی‌ ها در خاک خود و مراجعه به کمیسیون مشورتی دو جانبه که مجری این توافقنامه است، به تعهدات خود بر اساس این توافق عمل کند.

معاهده استارت نو که ادامه معاهدات کاهش تسلیحات راهبردی (استارت ۱ و استارت ۲) است در سال ۲۰۱۰ میان روسیه و آمریکا در شهر پراگ چک امضا امضا شد. این معاهده تعداد کلاهک‌های هسته‌ ای استراتژیک روسیه و ایالات متحده را به حداکثر ۱۵۵۰ محدود می‌ کند.

این معاهده همچنین تعداد پرتابگرها و بمب افکن‌ های سنگین اتمی را به ۸۰۰ عدد محدود می‌ کند.

این قرارداد ۱۰ ساله که در ۵ فوریه ۲۰۱۱ لازم الاجرا شد، در ۵ فوریه ۲۰۲۱ منقضی گردید.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۹ ژانویه ۲۰۲۱ لایحه‌ای مبنی بر تمدید این قرارداد را به مدت ۵ سال دیگر امضا کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز لایحه‌ای مشابه در ۵ فوریه ۲۰۲۱ به امضا رساند.

با این حال وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر ادعا کرد که روسیه بر اساس توافقنامه بین دو کشور اجازه فعالیت بازرسی در خاک خود را نمی‌ دهد!


11804377
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است