بین‌الملل 00:11 - 15 بهمن 1401

ناتو خواستار پایبندی روسیه به «معاهده استارت نو» شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در بیانیه‌ ای از روسیه خواست تا از پیمان جدید کاهش تسلیحات راهبردی موسوم به «استارت نُو» با ایالات متحده به بهانه محدود کردن قابلیت های موشک های بالستیک هسته‌ ای قاره‌ پیما، پیروی کند.

ناتو همچنین با ادعای اینکه هدف از این توافقنامه، دستیابی به ثبات بین‌ المللی است از مسکو خواست تا در این باره اجازه بازرسی در خاک خود را بدهد!

در این بیانیه آمده است: ما از روسیه می‌ خواهیم با تسهیل بازرسی‌ ها در خاک خود و مراجعه به کمیسیون مشورتی دو جانبه که مجری این توافقنامه است، به تعهدات خود بر اساس این توافق عمل کند.

معاهده استارت نو که ادامه معاهدات کاهش تسلیحات راهبردی (استارت ۱ و استارت ۲) است در سال ۲۰۱۰ میان روسیه و آمریکا در شهر پراگ چک امضا امضا شد. این معاهده تعداد کلاهک‌های هسته‌ ای استراتژیک روسیه و ایالات متحده را به حداکثر ۱۵۵۰ محدود می‌ کند.

این معاهده همچنین تعداد پرتابگرها و بمب افکن‌ های سنگین اتمی را به ۸۰۰ عدد محدود می‌ کند.

این قرارداد ۱۰ ساله که در ۵ فوریه ۲۰۱۱ لازم الاجرا شد، در ۵ فوریه ۲۰۲۱ منقضی گردید.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۹ ژانویه ۲۰۲۱ لایحه‌ای مبنی بر تمدید این قرارداد را به مدت ۵ سال دیگر امضا کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز لایحه‌ای مشابه در ۵ فوریه ۲۰۲۱ به امضا رساند.

با این حال وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر ادعا کرد که روسیه بر اساس توافقنامه بین دو کشور اجازه فعالیت بازرسی در خاک خود را نمی‌ دهد!


11804377
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتشفشان ساکوراجیما در استان کاگوشیما در جنوب غربی ژاپن اوایل روز یکشنبه فوران کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ضد دولتی «نسل زد» در مکزیکوسیتی، گروهی از معترضان با پلیس در خارج از کاخ ریاست‌جمهوری درگیر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیکولای آزاروف گفته است که آمریکا به دنبال جایگزینی برای ولودیمیر زلنسکی است و اعضای مختلف دولت کی‌یف را به واشنگتن دعوت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، با اعلام آمادگی کامل برای دفاع در برابر هرگونه تهدید و تجاوز جنایتکارانه، رزمایش نظامی ترینیداد و توباگو در نزدیکی سواحل این کشور را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبع امنیتی سوریه می‌گویند یک فرد مسلح به سالن ورزشی در‌ حمص حمله کرد و دو نفر را کشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تأکید بر اولویت ثبات منطقه‌ای، از آمادگی مسکو برای میانجی‌گری بین پاکستان و طالبان به منظور کاهش تنش‌های مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو قایق حامل ۹۵ پناهجو در سواحل شمال لیبی واژگون شده و هلال احمر از کشته شدن حداقل ۴ نفر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر اسرائیل طی یک مکالمه تلفنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان در رأس هیاتی برای رایزنی درباره تعاملات اقتصادی وارد سیستان و بلوچستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب مخالف دولت آلمان خواستار پایان دادن به سرکوب جنبش‌های همبستگی طرفدار فلسطین در این کشور شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است