اجتماعی 08:43 - 12 آذر 1401

مسکن‌دار شدن ۱۶۰ هزار معلول فاقد مسکن طی ۳ سال

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌محمد قادری در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه نگاه کرامت بخشی به افراد دارای معلولیت در جامعه داریم، گفت: قرار است فهرست افراد دارای معلولیت که فاقد مسکن هستند و از امتیازات مسکن استفاده نکرده‌اند را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اکنون ۱۶۰ هزار فرد دارای معلولیت در کشور فاقد مسکن هستند، ادامه داد: مقرر شده در دولت مردمی سیزدهم مراتب توانمندی و بهره‌مندی این افراد از مسکن در دستور و اولویت کار قرار گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور پیش‌تر اعلام کرده بود که تفاهم‌نامه احداث و ساخت چهار هزار واحد مسکن برای خانوار دارای دو فرزند معلول با بنیاد مستضعفان امضا شده است.

به گفته قادری، همچنین تاکنون ۲۵۰۰ واحد از مجموع ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد مسکن با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) پایان یافته و در آینده هم ۳۳۰۰ واحد به اتمام خواهد رسید.


11753564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از ابلاغ رسمی نقشه راه اجرایی قرارگاه سیما و منظر شهری تهران به کلیه سازمان‌ها، شرکت‌ها و شهرداری‌های مناطق ۲۲گانه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با حضور در دانشگاه علامه طباطبایی از نحوه برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۴ مرکز وکلای قوه قضاییه بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران مقابله با آفت‌های امنیتی و اخلاقی را بخشی از مأموریت‌های کلان دانست و گفت: در این زمینه، مسئولیت خطیری برعهده حراست است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: در سال جاری ۶۰ صفحه اینستاگرامی متخلف در حوزه تبلیغات پزشکی مسدود شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۷ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۷ نفر از شهروندان را گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، گفت: محور‌های شمالی فاقد مداخلات جوی هستند، اما در برخی محور‌های استان فارس بارش باران گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین مرحله طرح کالابرگ الکترونیک با افزایش شارژ اعتبار از مبلغ ۵۰۰ به ۶۲۰ هزارتومان به ازای هر عضو خانوارِ دهک‌های یک تا سوم درآمدی، از فردا (۲۲ آذرماه) آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا، با تشریح نقش خودرو‌های دیزلی و طرح زوج‌وفرد در آلودگی هوا تأکید کرد: تنها راه‌حل بحران آلودگی، ابزار پلیسی نیست و کشور نیازمند بسته‌ای جامع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از فرونشست زمین در شهرک ولیعصر خبر داد و گفت: در این حادثه سه دستگاه خودرو گرفتار شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است