بین‌الملل 03:31 - 05 بهمن 1401
سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت که برای مقابله با ارتش روسیه خواستار دریافت جنگنده‌های چند منظوره از غرب است.

اوکراین: جنگنده‌های چند منظوره از غرب می‌خواهیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین روز سه شنبه گفت که خواستار دریافت جنگنده‌های چند منظوره از غرب برای مقابله با روسیه است.

به گزارش وبگاه «یاهو نیوز»، «یوری احنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «ما در آغاز تهاجم روسیه خواستیم که هواپیمای جنگی چند منظوره به اوکراین داده شود.»

وی افزود که بدون هوانوردی و بدون پدافند هوایی قابل اعتماد، انجام هرگونه عملیات جنگی ا دشوار است.

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین از انجام مذاکرات برای گرفتن جنگنده‌های چند منظوره خبر داد. وی خاطرنشان کرد که رهبری ارشد نظامی و نمایندگان اوکراین به طور مداوم موضوع تامین هواپیمای نظامی را در محافل مختلف بین ‌المللی مطرح می کنند.

این مقام نظامی اوکراین گفت: «خلبانان نظامی ما به آمریکا رفتند و بودجه برای آموزش آنها تخصیص یافت. نوع هواپیمایی که احتمالا در اختیار اوکراین قرار خواهد گرفت و شرایط مربوط به آموزش پرسنل مشخص شده است.

«ووپکه هوکسترا» وزیر امور خارجه هلند پیشتر گفته بود که در صورت درخواست کی‌یف، هلند انتقال جنگنده «اف-۱۶» به اوکراین را بررسی می‌کند.

بر اساس این گزارش، آمریکا اعلام کرده که از انتقال جنگنده‌های «اف-۱۶» به اوکراین برای نبرد با روسیه حمایت می‌کند. «مایکل کارپنتر» سفیر آمریکا در «سازمان امنیت و همکاری اروپا» گفت که ایالات متحده در تامین جنگنده‌های اف-۱۶ به اوکراین توسط کشورهای دوست دخالت نخواهد کرد و در صورت حمایت ناتو از این پیشنهاد حمایت می‌کند.

سفیر آمریکا گفت: «ایالات متحده از انتقال جنگنده اف-۱۶ توسط متحدان به اوکراین حمایت خواهد کرد.»

در تحولی دیگر پنتاگون اعلام کرده که  از بیم نبرد محتمل با روسیه، چند هزار نیروی خود را دستکم برای ۹ ماه دیگر در جنوب شرقی رومانی نگه خواهد داشت. مقامات آمریکایی روز یکشنبه گفتند که پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چند هزار نیروی خود را دستکم برای ۹ ماه دیگر در جنوب شرقی رومانی نگه خواهد داشت.

پایگاه هوایی«میهاییل» در رومانی به مرکز آموزشی نیروهای ناتو در جنوب شرقی اروپا تبدیل شده است و در صورت حمله روسیه به غرب، این نیروها اولین خط دفاعی خواهند بود(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11794805
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است