بین‌الملل 03:31 - 05 بهمن 1401
سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت که برای مقابله با ارتش روسیه خواستار دریافت جنگنده‌های چند منظوره از غرب است.

اوکراین: جنگنده‌های چند منظوره از غرب می‌خواهیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین روز سه شنبه گفت که خواستار دریافت جنگنده‌های چند منظوره از غرب برای مقابله با روسیه است.

به گزارش وبگاه «یاهو نیوز»، «یوری احنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «ما در آغاز تهاجم روسیه خواستیم که هواپیمای جنگی چند منظوره به اوکراین داده شود.»

وی افزود که بدون هوانوردی و بدون پدافند هوایی قابل اعتماد، انجام هرگونه عملیات جنگی ا دشوار است.

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین از انجام مذاکرات برای گرفتن جنگنده‌های چند منظوره خبر داد. وی خاطرنشان کرد که رهبری ارشد نظامی و نمایندگان اوکراین به طور مداوم موضوع تامین هواپیمای نظامی را در محافل مختلف بین ‌المللی مطرح می کنند.

این مقام نظامی اوکراین گفت: «خلبانان نظامی ما به آمریکا رفتند و بودجه برای آموزش آنها تخصیص یافت. نوع هواپیمایی که احتمالا در اختیار اوکراین قرار خواهد گرفت و شرایط مربوط به آموزش پرسنل مشخص شده است.

«ووپکه هوکسترا» وزیر امور خارجه هلند پیشتر گفته بود که در صورت درخواست کی‌یف، هلند انتقال جنگنده «اف-۱۶» به اوکراین را بررسی می‌کند.

بر اساس این گزارش، آمریکا اعلام کرده که از انتقال جنگنده‌های «اف-۱۶» به اوکراین برای نبرد با روسیه حمایت می‌کند. «مایکل کارپنتر» سفیر آمریکا در «سازمان امنیت و همکاری اروپا» گفت که ایالات متحده در تامین جنگنده‌های اف-۱۶ به اوکراین توسط کشورهای دوست دخالت نخواهد کرد و در صورت حمایت ناتو از این پیشنهاد حمایت می‌کند.

سفیر آمریکا گفت: «ایالات متحده از انتقال جنگنده اف-۱۶ توسط متحدان به اوکراین حمایت خواهد کرد.»

در تحولی دیگر پنتاگون اعلام کرده که  از بیم نبرد محتمل با روسیه، چند هزار نیروی خود را دستکم برای ۹ ماه دیگر در جنوب شرقی رومانی نگه خواهد داشت. مقامات آمریکایی روز یکشنبه گفتند که پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چند هزار نیروی خود را دستکم برای ۹ ماه دیگر در جنوب شرقی رومانی نگه خواهد داشت.

پایگاه هوایی«میهاییل» در رومانی به مرکز آموزشی نیروهای ناتو در جنوب شرقی اروپا تبدیل شده است و در صورت حمله روسیه به غرب، این نیروها اولین خط دفاعی خواهند بود(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11794805
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است