علمی فناوری 13:23 - 16 مرداد 1399
از سوی پژوهشگاه رویان صورت گرفت
برگزیدگان جوایز مسابقه کشوری نقاشی، شعر و داستان کوتاه با موضوع کرونا از سوی پژوهشگاه رویان تقدیر شدند.

تقدیر از برگزیدگان مسابقه کشوری نقاشی، شعر و داستان کوتاه با موضوع کرونا

به گزارش ایسنا و به نقل ازپژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، این پژوهشگاه به عنوان یک مرکز علمی معتبر و مرجع، بر خود فرض دانسته است تا در شرایط کنونی کشور در کنار سایر مراکز علمی، تحقیقاتی و درمانی در حل موضوع “بیماری کرونا” مشارکت جدی داشته باشد.

بر این اساس  از ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ فراخوان مسابقه کشوری نقاشی(برای دانش آموزان ابتدایی ۱ و ۲)، شعر و داستان کوتاه(برای دانش آموزان متوسطه ۱ و ۲) را با موضوع کرونا-امید و توکل، کرونا-تحقیقات علمی و کرونا-مبارزه همگانی، آغاز و با استقبال گسترده ای از سوی خانواده‌های دانش آموزان سراسر کشور مواجه شد.

فرآیند داوری آثار آغاز شد و در مرحله اول حدود ۱۰۰ اثر به (عنوان منتخب) در روز عید سعید فطر اعلام شد، سپس در مرحله دوم از میان آثار منتخب ۱۴ اثر به عنوان آثار برگزیده و ۱۵ اثر به عنوان آثار برجسته، مجموعا ۲۹ اثر در تاریخ ۸ خرداد ماه به مناسبت بیست و نهمین سالگرد تاسیس پژوهشگاه رویان اعلام شد.

نهایتا در دهه ولایت و در ایام عید سعید غدیر خم و در مرداد ماه جاری به دلیل محدویتهای بهداشتی، از جمله ۲۹ برنده، ۸ دانش آموز حائز رتبه‌های برتر و برگزیده که ساکن شهر تهران بودند، همراه با خانواده و نیز فرزندان دو شهید مدافع حرم شهید موسی رجبی و شهید رزاقی در سالن همایشهای پژوهشگاه رویان و با حضور دکتر شاهرودی، رئیس پژوهشگاه رویان و نیز اعضاء هیئت رئیسه و مسئول شورای فرهنگی پژوهشگاه رویان، از ایشان تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام


10655495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه فواید امگا ۳ برای سلامتی مشخص است، اما سه‌پهارم جمعیت جهان به میزان کافی از آن استفاده نمی‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کبد یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن در متابولیسم و دفع دارو‌ها به‌شمار می‌رود و نقش مهمی در اثربخشی و ایمنی درمان‌ها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی از بارگذاری نتایج بررسی اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: به دلیل شرایط موجود، غیبت دانشجویان در امتحانات ترم اول موجه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ از تخصیص حدود ۷.۸ همت از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان هدفمندی یارانه‌ها خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون استخدام پیمانی شغل سرایدار ویژه مشمولین بند (ج) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه و همچنین آزمون به‌کارگیری قرارداد کار معین شغل سرایدار سال ۱۴۰۴ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت بنیاد علم، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش بودجه پژوهش به یک‌هزار میلیارد تومان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه فضایی صاایران درباره سنگین‌ترین ماهواره ایرانی گفت: «پایا» یا طلوع ۳، ظرف تنها ۱۰ روز پس از پرتاب موفقیت‌آمیز در هفتم دی‌، تصاویر عملیاتی خود را به زمین ارسال کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴ هزار و ۲۳۷ نفر از استادان دانشگاه‌های مختلف ایران با صدور بیانیه‌ای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است