علمی فناوری 13:23 - 16 مرداد 1399
از سوی پژوهشگاه رویان صورت گرفت
برگزیدگان جوایز مسابقه کشوری نقاشی، شعر و داستان کوتاه با موضوع کرونا از سوی پژوهشگاه رویان تقدیر شدند.

تقدیر از برگزیدگان مسابقه کشوری نقاشی، شعر و داستان کوتاه با موضوع کرونا

به گزارش ایسنا و به نقل ازپژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، این پژوهشگاه به عنوان یک مرکز علمی معتبر و مرجع، بر خود فرض دانسته است تا در شرایط کنونی کشور در کنار سایر مراکز علمی، تحقیقاتی و درمانی در حل موضوع “بیماری کرونا” مشارکت جدی داشته باشد.

بر این اساس  از ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ فراخوان مسابقه کشوری نقاشی(برای دانش آموزان ابتدایی ۱ و ۲)، شعر و داستان کوتاه(برای دانش آموزان متوسطه ۱ و ۲) را با موضوع کرونا-امید و توکل، کرونا-تحقیقات علمی و کرونا-مبارزه همگانی، آغاز و با استقبال گسترده ای از سوی خانواده‌های دانش آموزان سراسر کشور مواجه شد.

فرآیند داوری آثار آغاز شد و در مرحله اول حدود ۱۰۰ اثر به (عنوان منتخب) در روز عید سعید فطر اعلام شد، سپس در مرحله دوم از میان آثار منتخب ۱۴ اثر به عنوان آثار برگزیده و ۱۵ اثر به عنوان آثار برجسته، مجموعا ۲۹ اثر در تاریخ ۸ خرداد ماه به مناسبت بیست و نهمین سالگرد تاسیس پژوهشگاه رویان اعلام شد.

نهایتا در دهه ولایت و در ایام عید سعید غدیر خم و در مرداد ماه جاری به دلیل محدویتهای بهداشتی، از جمله ۲۹ برنده، ۸ دانش آموز حائز رتبه‌های برتر و برگزیده که ساکن شهر تهران بودند، همراه با خانواده و نیز فرزندان دو شهید مدافع حرم شهید موسی رجبی و شهید رزاقی در سالن همایشهای پژوهشگاه رویان و با حضور دکتر شاهرودی، رئیس پژوهشگاه رویان و نیز اعضاء هیئت رئیسه و مسئول شورای فرهنگی پژوهشگاه رویان، از ایشان تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام


10655495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای گسترده آموزش‌های هوش مصنوعی برای معلمان و دانش‌آموزان کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گفت: با تصویب آیین‌نامه‌های جدید و راه‌اندازی اوراق توسعه فناوری، دارایی‌های نامشهود برای نخستین بار در اقتصاد کشور رسمیت یافته و قابل توثیق شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان،بیش از ۲۹۳ داور ایده‌های نوآورانه از تمامی استان‌ها و چند کشور جهان را ارزیابی کردند تا برگزیدگان مسیر تجاری‌سازی را طی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب افزایش سن، پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر به زیر یک درصد خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از قطعی شدن اعتبارات توسعه این دانشگاه در بودجه سال آینده کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌های سامانه تی‌تک و بازرسی‌های میدانی نشان داده برخی داروخانه‌ها رفتار‌های غیرهمخوان با ظرفیت فعالیت خود داشته‌اند و این موارد به تعزیرات معرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس نهمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تمرکز جشنواره امسال بر تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و کسب‌وکار‌های نو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: تاکنون ۸۴۴ میلیارد تومان حمایت مالی در قالب طرح‌ها و تسهیلات به شرکت‌ها و پروژه‌های فناور اختصاص یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است