سیاسی 11:21 - 16 مهر 1404
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: هرگونه خطای محاسباتی دشمنان در خلیج فارس، تنگه هرمز و جزایر ایرانی، با پاسخی قاطع، فوری و کوبنده مواجه خواهد شد.

فرمانده کل سپاه: هرگونه خطای دشمنان در خلیج فارس با پاسخی قاطع مواجه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - در پیام تبریک سرلشکر پاسدار محمد پاکپور به‌مناسبت فرا رسیدن «روز نیروی دریایی سپاه» آمده است: در آستانه فرا رسیدن روز نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقام شامخ فرماندهان و رزمندگان شهید دفاع مقدس به ویژه قهرمانان حماسه جاودان ۱۶ مهر ۱۳۶۶ خلیج فارس، "شهیدان نادر مهدوی، بیژن گُرد، نصرالله شفیعی، غلامحسین توسلی، مهدی محمدی‌ها، خداداد آبسالان و مجید مبارکی" که با نبردی جانانه قدرت پوشالی استکبار جهانی را در هم شکستند و خلیج فارس را گورستان متجاوزین کردند، خاضعانه درود می‌فرستم.

در ادامه این پیام آمده است: این روز سترگ، نماد ایمان قوی، مقاومت هوشمند و اقتدار بازدارنده دریادلان غیور سپاه مقتدر مردمی است که با پیروی از فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، پرچم‌دار امنیت پایدار خلیج همیشه فارس، تنگه راهبردی هرمز و آب‌های پیرامونی جمهوری اسلامی ایران هستند.

فرمانده کل سپاه در پیام خود آورده است: خدای بزرگ را شاکریم که امروز نیروی دریایی پرافتخار و راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اتکا به سرمایه انسانی متعهد و مؤمن، مدیریت جهادی و انقلابی و فناوری‌های بومی و پیشرفته در حوزه‌های نبرد سطحی، زیرسطحی، موشکی، پهپادی، الکترونیک و سایبری، در جایگاه یک قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع قراردارد و با تفهیم اقتدار خود به دشمنان ایران و ایرانی، نویدبخش امنیت پایدار در این منطقه حساس و مهم است.

سرلشکر پاکپور در ادامه پیام خود تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با ادامه راه درخشان و تمدن‌ساز شهیدان و تأسی به آموزه‌های مکتب الهام بخش مقاومت در چارچوب دکترین دفاعی ـ تهاجمی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رزمی، اطلاعاتی و عملیاتی خود را در اوج نگاه داشته است و با صراحت به دشمنان انقلاب و نظام اسلامی و ایران عزیز و سربلند هشدار می‌دهد: هرگونه خطای محاسباتی آنان در خلیج فارس، تنگه هرمز و جزایر ایرانی، با پاسخی قاطع، فوری، کوبنده و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.

وی در پیام خود آورده است: بی‌تردید نیروی دریایی سپاه امروز نه تنها ضامن امنیت ملی و منطقه‌ای ایران اسلامی، بلکه پایه‌گذار نظم نوین دریایی مبتنی بر عدالت، اقتدار و استقلال ملت‌ها در برابر سلطه‌طلبی استکبار جهانی است.

در پایان این پیام آمده است: در این روز باافتخار، ضمن تبریک صمیمانه به سردار دریادار پاسدار تنگسیری، فرمانده دلاور نیروی دریایی سپاه، و تمامی فرماندهان، رزمندگان و دریادلان مؤمن این نیرو، توفیق روزافزون آنان را در اجرای مأموریت‌های خطیر و راهبردی تحت عنایات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و هدایت‌های داهیانه مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از خداوند متعال طلب می‌نمایم.

منبع: سپاه نیوز


12232767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت ایران گفت تهران از هر گام یا ابتکاری که بتواند به توقف فوری نسل‌کشی در غزه منجر شود، حمایت خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب در واکنش به آتش‌بس غزه نوشت: آغاز آتش‌بس در غزه ممکن است پشت صحنه پایان آتش‌بس در جای دیگری باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه، بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت اقامه نماز، آن را فراتر از انجام فریضه‌ای فردی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دورکردن فضای اقتصادی از پول‌شویی و بازار‌های غیررسمی و زیرزمینی کمک خواهد کرد؛ همچنین امتیاز مثبتی در گزارش‌های بین‌المللی برای سرمایه‌گذاران خارجی است مبنی بر اینکه پایه‌های اقتصادی بسیار خوبی در کشور ما وجود دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مقام معظم رهبری در خصوص سی و دومین اجلاس سراسری نماز پیامی را منتشر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره نحوه برگزاری انتخابات شوراها به‌صورت تناسبی در تهران توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر زمزمه‌های مذاکره، دومینوی استیضاح‌های سیاسی، معمای تعلیق کالابرگ و مقاومت در شرم‌الشیخ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در جلسه امروز هیات دولت گزارشی از فعالیت‌های ستاد دیپلماسی استانی و تعاملات استان‌های مرزی با همسایگان ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه بررسی میزان پیشرفت، رفع موانع پیش‌رو و تسریع در اجرای طرح‌های افزایش ۲۵۰ هزار بشکه‌ای نفت کشور، جمع‌آوری گاز‌های مشعل، فشار افزایی میدان پارس جنوبی، افزایش تولید میدان نفتی آزادگان و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به ریاست رئیس جمهور برگزار...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است