علمی فناوری 11:00 - 09 آذر 1403
ویتامین‌ها ریزمغذی‌هایی هستند که بدن برای انجام یک سری فعالیت‌های طبیعی به آن‌ها نیاز دارد که در بدن ساخته نمی‌شوند و لازم است که از طریق مواد غذایی وارد بدن شوند.

ویتامینی که می‌تواند التهاب ریه‌ها را کاهش دهد

دانشمندان دانشگاه کپنهاگ دریافته‌اند که نوعی ویتامین B3 به نام ریبوزید نیکوتین آمید می‌تواند التهاب را در سطح سلولی در افراد مبتلا به بیماری انسداد مزمن ریه (COPD) کاهش دهد. 

بیماری انسداد ریوی مزمن (COPD)، از انواع بیماری‌های ریه است که مسیر جریان هوای ریه‌ها را مسدود می‌کند. علائم این بیماری شامل مشکلات تنفسی، سرفه، تولید خلط و خس‌خس می‌شود. این بیماری به دنبال مواجهه طولانی‌مدت با گاز‌های تحریک‌کننده یا ذرات معلق موجود در هوا که اغلب ناشی از دود سیگار هستند و در نتیجه باریک‌شدن مجرای برونش‌ها ایجاد و باعث تنگی نفس می‌شود.

در مطالعه‌ای که انجام شد، ۲۰ بیمار مبتلا به انسداد مزمن ریه مورد بررسی قرار گرفتند. در طول این بررسی‌ها به نیمی از افراد مبتلا، روزانه چهار قرص حاوی نیکوتین آمید ریبوزید داده شد. غلظت کل ویتامین B3 در آن‌ها بیشتر از سایر مکمل‌های غذایی بود.

نتایج نشان داد که مصرف ویتامین B3 منجر به کاهش چشمگیر تعداد سلول‌های التهابی در ریه‌ها می‌شود. دانشمندان توضیح دادند که وقتی B3 وارد بدن می‌شود، به مولکولی به نام NAD+ تبدیل می‌شود. اعتقاد بر این است که NAD + سیستم ایمنی را تقویت می‌کند که به ویژه برای بیماران مبتلا به COPD یا همان انسداد ریه مفید است.

دانشمندان خاطرنشان کردند که با وجود خواص بالقوه مفید، تکرار چنین آزمایشاتی با ویتامین B3 به تنهایی توصیه نمی‌شود. مصرف بیش از حد این ماده می‌تواند منجر به سردرد، استفراغ و افزایش ضربان قلب شود.

این مقاله در سایت دانشگاه کپنهاگ منتشر شده است.

منبع: gazeta.ru


12121466
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی ترکیبی قوی را برای مقابله با آکنه صورت معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دوران ابتلا به سرماخوردگی بهتر است تا بیماران میوه انار مصرف نکنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی شربتی را برای تقویت معده معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی ایران بر لزوم بازنگری و به‌روز‌رسانی برنامه صنعت فضایی کشور تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام شرکت گوگل، اکنون نقشه‌های گوگل از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی در دسترس بودن ایستگاه‌های شارژ و شارژر‌های خودرو‌های برقی استفاده خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران در پی اظهارات مطرح شده از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه سیصد و هفتاد و دوم شورا، توضیحاتی را برای تنویر افکار عمومی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «یان لکان «(Yann LeCun) دانشمند ارشد هوش مصنوعی شرکت «متا» که مهم‌ترین فرد در توسعه هوش مصنوعی برای این شرکت بزرگ شناخته می‌شود، پس از ۱۲ سال می‌خواهد این شرکت را ترک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: نوسازی زیرساخت‌های آزمایشگاهی، هدایت اعتبارهای مالیاتی و سرمایه‌گذاری ۱۰۰ همتی در دو سال آینده، مسیر یک جهش بزرگ در اکوسیستم علم و فناوری کشور را هموار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است