وبگردی 16:00 - 20 شهریور 1403
دفع حملات از سوی جبهه مقاومت بعضاً پیش دستانه و هوشمندانه انجام می‌شود تا از تهاجم صهیونیست‌ها پیشگیری شود.

دستورکار کشتار برای منحرف‌کردن افکار از نسل‌کشی در غزه

در یکی از شدیدترین تهاجم‌های صورت گرفته علیه سوریه از ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی، در موج جدید حملات رژیم صهیونیستی به این کشور که شامگاه دوشنبه اتفاق افتاد، دست‌کم ۱۶ تن شهید و ۳۶ نفر دیگر زخمی شدند.

خبرگزاری رسمی سوریه  از ۱۵حمله هوایی دشمن به مناطق مرکزی خبر داده است. در این تهاجم، اهدافی در دمشق، حمص، طرطوس و حماه هدف قرار گرفته است. بنا به گزارش‌ها، بمباران رژیم اسرائیل، مرکز تحقیقات علمی و تأسیسات آزمایشگاهی دفاعی را در مجاورت مصیاف هدف قرار داده است. 

بی پروایی تازه اشغالگران واکنش‌های بسیاری به دنبال داشته است. وزارت خارجه سوریه با انتشار بیانیه‌ای آمریکا را شریک جرم صهیونیست‌ها خوانده و تأکید کرده حمایت نامحدود واشنگتن و غرب از تل‌آویو، این رژیم را تشویق می‌کند تا به جنایات وحشیانه و تجاوز مداوم خود ادامه دهد. جنبش مقاومت اسلامی حماس هم این اقدام را نقض صریح حاکمیت سوریه، قوانین بین‌الملل و ادامه عربده‌کشی صهیونیست‌های اشغالگر علیه کشور‌های منطقه خوانده است. جهاد اسلامی نیز حمله به سوریه را جنایتی جنگی خواند و تأکید کرد سکوت جهانی و عربی موجب جسارت بیشتر این رژیم می‌شود.

​​​​​​​

اهداف چندوجهی صهیونیست‌ها از حمله به سوریه

سیدرضا میرابیان، سفیر پیشین ایران در کویت و تحلیلگر مسائل منطقه، اما در ارزیابی حمله اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه گفت: علت تجاوزات متعدد به خاک لبنان و سوریه از سوی تل‌آویو، پرت کردن حواس از مشکلات داخلی، منحرف کردن افکار جهانی از نسل‌کشی غزه و تمرکززدایی از جبهه‌های داخلی جنگ در مناطق مختلف این باریکه است. 

وی ادامه داد: جنگ غزه تقریباً در یک سالگی خود قرار دارد، با این حال ارتش اسرائیل عملاً در این جغرافیا زمین گیر شده است، چرا که تل‌آویو نتوانسته در این مدت، راهبرد و راه‌کنش مشخص نظامی را برای اهداف خود در میدان نبرد پیاده کند. این موضوع هم به چند علت است. نخست، درماندگی شدید دستگاه‌های امنیتی اسرائیل پس از طوفان‌الاقصی و نداشتن توانایی نظارت و هدایت جامعه اطلاعاتی خودشان که منجر به تصمیم‌گیری برای حملات وحشیانه به مناطق مختلف غزه شد.

 دوم، حضور گروه‌های مختلف جبهه مقاومت همچون انصارالله یمن، الحشدالشعبی عراق، حزب‌الله سوریه و لبنان برای مقابله با جنایات و تجاوزات این رژیم که قدرت دفاعی نیرو‌های مسلح اسرائیل را به‌شدت کاهش داده است. سوم، موج حمایت‌های جهانی از دفاع مشروعی که مردمان فلسطین با عملیات طوفان‌الاقصی از خودشان انجام دادند. برخی معتقدند واکنش جدی نشان دادن سوریه به این دست تهاجمات، دشمن را در استمرار آن جسورتر کرده است.

میرابیان، اما با بیان اینکه دمشق هیچ‌گاه دربرابر حملات دشمن سکوت نکرده، افزود: باید در نظر داشت هنوز زمان زیادی از این حمله نگذشته و قطعاً حکومت سوریه با وجود مشکلات برآمده از جنگ داخلی ده‌ساله، همچون دفعات گذشته و البته به شیوه خود، پاسخ‌های سیاسی خواهد داد. هرچند سوری‌ها به کمک متحدان منطقه‌ای خود مانند جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های جبهه مقاومت سعی در دفع تجاوزات ارتش اسرائیل داشته، دارند و خواهند داشت.

دفع حملات از سوی جبهه مقاومت بعضاً پیش دستانه و هوشمندانه انجام می‌شود تا از تهاجم صهیونیست‌ها پیشگیری شود؛ برای نمونه حملات متعدد حزب‌الله به مناطق مختلف شمال اراضی اشغالی با حمایت دمشق و متحدان با استفاده از راکت، موشک و پهپاد در سه ماه گذشته سبب شد رهبران اسرائیل به‌ویژه شخص بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر از حمله گسترده به لبنان صرف‌نظر کنند.

منبع: روزنامه قدس


12091372
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ناترازی انرژی در ایران بیش از آن‌که نتیجه کمبود منابع یا تحریم باشد، محصول سال‌ها قیمت‌گذاری غلط بنزین، برق و گاز است که هم مصرف را متورم کرده و هم سرمایه‌گذاری را فراری داده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» میوه‌ای به نام «سپستان» وجود دارد که در جنوب کشور و مناطق گرمسیر پیدا می‌شود و برای درمان سرفه، گرفتگی گلو و صدا و همچنین بیماری‌های ریوی در طب سنتی استفاده می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» روزهای آلوده با ریزگردها و مونوکسید کربن، نفس کشیدن را برای همه شهروندان سخت کرده است؛ یک متخصص بیماری‌های ریوی می‌گوید که این هوای آلوده حتی در فضای خانه‌ هم وجود دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «حاج‌اصغر پاشاپور» از فرماندهان جبهه مقاومت، دهه هشتاد فرمانده پایگاه مقاومت بسیج یکی از محله‌های جنوب تهران بود که از این مسیر عاقبت‌بخیر شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در گفتمان مهدوی، عصر ظهور تنها زمانِ اصلاح ساختارهای سیاسی نیست، بلکه دورانِ «تحولات بنیادین خانواده» نیز هست.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی تیتراژ مجموعه «بچه‌ها سلامت باشید» از جمله ملودی‌هایی بود که با صدای آن موش فراموش نشدنی که بچه‌ها را به سلامت بودن فرا می‌خواند، در خاطر دهه شصتی‌ها باقی مانده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هفتم آذر ۱۳۹۹ رژیم صهیونیستی با پیچیده‌ترین عملیات رباتیک تاریخ خود، محسن فخری‌زاده را ترور کرد و گمان برد چرخ پیشرفت علمی ایران را متوقف کرده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهر‌های بزرگ جهان این روز‌ها زیر سقف خاکستری آلودگی هوا پنهان شده‌اند و هر کشف کوچک علمی می‌تواند روزنه‌ای بزرگ برای امید باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مأموریت محرمانه افسران شوروی در تهران، اکنون پس از ۸۰ سال آشکار شده است؛ در گزارشی که نشان می‌دهد چگونه امنیت رهبران متفقین در جنگ جهانی دوم تامین شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی همسایه خود کره شمالی را به هک بزرگترین صرافی ارز دیجیتال این کشور متهم کرده و تنش بالا گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است