سیاسی 12:39 - 04 آذر 1400
وزیر امورخارجه ارمنستان در گفت وگو با همتای ایرانی خود ضمن تشکر از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت ارضی ارمنستان بر آمادگی کشورش برای تعمیق روابط میان تهران و ایروان تاکید کرد.

قدردانی وزیر خارجه ارمنستان از موضع ایران در حمایت از تمامیت ارضی کشورش

به گزارش ایسنا، وزارت امورخارجه ارمنستان درباره گفت وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان و آرارات میرزویان وزیران امورخارجه ایران و ارمنستان که چهارشنبه شب انجام شد، بیانیه ای صادر کرد.

بنا بر گزارش پایگاه خبری آرکا، در این بیانیه آمده است که دو طرف در این تماس تلفنی درباره مسائل امنیتی منطقه‌ای مورد علاقه تهران و ایروان رایزنی کردند.

بنابر اعلام وزارت امورخارجه ارمنستان، میرزویان در این گفت وگو همتای ایرانی خود را در جریان آخرین تجاوزات اخیر نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به حاکمیت و تمامیت ارضی ارمنستان قرار داده و گفت: تجاوز آذربایجان به ارمنستان تهدیدی جدی برای تلاش‌های کسانی است که خواهان برقراری امنیت و ثبات در منطقه هستند.

وزیر امورخارجه ارمنستان در ادامه از موضع امیرعبدللهیان در حمایت از تمامیت ارضی این کشور و همچنین تخطی ناپذیری از مرزها تشکر و قدردانی کرد.

وزارت امورخارجه ارمنستان همچنین اعلام کرد که دیپلمات های ارشد دو کشور درباره یک سری موضوعات مرتبط با همکاری‌های چند جانبه ایران و ارمنستان رایزنی و آمادگی خود را برای تلاش در جهت تعمیق بیشتر روابط میان دو کشور اعلام کردند. آنها به علاوه، درخصوص گسترش روابط تهران و ایروان در زمینه های تجاری، زیرساختی و انرژی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ادامه این بیانیه آمده است که دو طرف همچنین بر اهمیت همکاری در جهت یک توافق چند جانبه برای ایجاد کریدور حمل و نقل بین‌المللی "خلیج فارس- دریای سیاه" تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت امورخارجه کشورمان نیز پیشتر از گفت وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان و آرارات میرزویان وزرای خارجه ایران و ارمنستان خبر داده و تصریح کرد که آنها در رایزنی های خود درخصوص موضوعات مختلف، از جمله روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی دو کشور و کمیسیون مشترک اقتصادی، نشست سران اکو و تحولات منطقه ای و بین المللی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام


11336290
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مشکلات معیشتی، گفت: باید از مردم عذرخواهی کنیم که نتوانستیم دین خود را ادا کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: متاسفانه در مجموعه وزارت کشور به دلایل مختلف حقوق و مزایا بسیار پایین‌تر از میانگین وزارتخانه‌های دیگر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: روابط عمومی‌ها باید برای وضعیت‌های مختلف راهبرد‌های مشخصی داشته باشند و این یک ضرورت است تا در بحران، غافلگیر نشویم و بتوانیم با افزایش توان پیش‌بینی، حداکثر اثربخشی را در چنین موقعیت‌هایی داشته باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره فرایند استیضاح و سوال از وزرا در صحن توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده سوال‌کننده از وزیر نیرو اعلام کرد به صورت مشروط از توضیحات وزیر قانع شد و من فرصت ۶ ماهه به وزیر می‌دهم تا برنامه‌های مرتبط عملیاتی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یزدیان می‌گوید امروز در دنیا در بیش از ۵۰ کشور دنیا در بحث عملیات‌های جوی دارد کار می‌شود، اما متأسفانه کشور ما در این زمینه هیچ کاری انجام نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است