اقتصادی 15:27 - 16 آبان 1403
مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر اعلام کرد که ۳۲ میلیون مشترک از مجموع ۴۲ میلیون مشترک را بخش خانگی تشکیل می‌دهند.

قیمت برق متناسب با الگوی مصرف پلکانی افزایش می‌یابد

مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر با اشاره به این که ۳۲ میلیون مشترک از مجموع ۴۲ میلیون مشترک را بخش خانگی تشکیل می‌دهند، گفت: سیاست‌ها در بهینه‌سازی مصرف و تاثیر بر الگوی مصرف و شتاب‌دهنده‌ها، عموما اهرم‌های قیمتی و استاندارد‌ها است که قیمت برق در کشور ما متناسب با الگوی مصرف، افزایش می‌یابد.

عبدالامیر یاقوتی در تشریح این موضوع گفت: تعرفه‌های برق پلکانی است و ۷۵ درصد مشترکان زیر الگوی مصرف هستند. ضمن آن که در ماه‌های غیرگرم الگوی مصرف خانگی در مناطق عادی ۲۰۰ کیلووات و در ماه‌های گرم -خرداد تا شهریور- ۳۰۰ کیلووات ساعت است.

وی با اشاره به این که مصرف برق تجهیزات برقی قدیمی نسبت به نوع امروزی آنها بالاتر است، تاکید کرد: وقتی درباره ۷۵ درصد جامعه که زیر الگو هستند، صحبت می‌کنیم به معنی آن است که مصرف متعارف تمام وسایل برقی منزل در آن محاسبه شده و مصرف برق یک مشترک با به کارگیری وسایل ضروری و البته در ساعات مناسب بیش از این مقدار نخواهد بود. 

وی افزود: اما در کشور‌های مختلف قیمت برق با توجه به انرژی مصرفی در خانواده محاسبه شده و بخش عمده مصارف صرف سرمایش و گرمایش در منازل می‌شود و برای پخت و پز انرژی محدودتری به مصرف می‌رسد.

یاقوتی اضافه کرد: با مقایسه‌ای بین ایران و سایر کشور‌ها در می‌یابیم که مصرف انرژی بخش خانگی در ایران چندین برابر متوسط جهانی است، چرا که به طور مثال هنوز در ساخت‌وساز‌ها استاندارد‌ها رعایت نمی‌شود، هر چند در حوزه تجهیزات استاندارد قابل قبولی داریم، اما هنوز نسبت به کشور‌های پیشرفته از رتبه انرژی‌های +A و ++A عقب‌تر هستیم.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان توانیر با اشاره به این که قبض‌های پیامکی حاوی لینکی است که هر مشترک با ورود به آن می‌تواند ریز اطلاعات مربوط به قبض خود از جمله: میزان برق مصرفی، آبونمان، هزینه مصرف سوخت نیروگاه، بیمه خسارت مشترکین و بیمه همگانی -که بابت خسارت حوادث طبیعی به صندوق بیمه همگانی واریز می‌شود- مالیات بر ارزش افزوده – که همان ۱۰ درصد عوارض برق است که صرف توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و توسعه روستا‌ها می‌شود- را مشاهده کند.

منبع: خبرگزاری توانیر


12113600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از رشد مبادلات تجاری ایران و جمهوری آذربایجان به ۶۵۰ میلیون دلار و برنامه‌ریزی برای افزایش ترانزیت در بال غربی کریدور شمال–جنوب تا سقف ۱۵ میلیون تن تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی از ابتدای سال جاری تا ۳ اسفند ماه، ۲۰۱.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۶۰۰ هزار نفر از متقاضیان و ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۵۰۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از تمرکز ویژه بر برنامه‌ریزی و ایجاد شهر‌های جدید ساحلی و مرزی همسو با جهت‌گیری‌های نوین آمایشی کشور خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور مالیاتی کشور، اعلام کرد که با اجرای موفق سامانه مودیان، سازمان امور مالیاتی برای اولین بار توانست در فاصله‌ای کمتر از شش ماه، ۸۰ هزار اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مربوط به سال ۱۴۰۳ را قطعی کند که این امر یک رکورد محسوب ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: از زمان اجرای قانون هوشمند سازی مالیاتی تا به امروز ۱.۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم نامه ای سه‌جانبه برای ساماندهی و تقویت نظارت بر نهاده‌های کشاورزی امضا شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت‌مدیره انجمن سی‌ان‌جی کشور از کاهش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور از حدود ۲۰ تا ۲۲.۵ درصد در سال‌های گذشته به نزدیک ۱۰ تا ۱۱.۵ درصد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید فعالیت یک سامانه بارشی در روز سه‌شنبه (۵ اسفند) در جنوب اردبیل، کردستان، زنجان، شمال کرمانشاه و ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، گیلان، مازندران و قزوین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است