بین‌الملل 17:42 - 07 اسفند 1402
جیکوب روتشیلد سرمایه دار یهودی الاصل انگلیسی و عضو خانواده بانکدار روتشیلد در ۸۷ سالگی درگذشت.

جیکوب روتشیلد، سرمایه دار انگلیسی درگذشت

جیکوب روتشیلد، چهارمین بارون از خانواده روتشیلد که ثروتمندترین خانواده در جهان محسوب می‌شوند، بود. او رئیس صندوق RIT Capital Partners، بود، اما بیشر فعالیت‌های اقتصادی او بر سرمایه گذاری در بورس لندن متمرکز بود. سرمایه گذاری در بخش استخراج نفت و گاز از دیگر فعالیت‌های او بود. 

جیکوب روتشیلد و خانواده‌اش یکی از محرک‌های اصلی درگیری‌های نظامی طی سه دهه گذشته در سراسر جهان - اگر نگوییم قرن گذشته، از جمله هر دو جنگ جهانی - در نظر گرفته می‌شوند.

از سال ۱۹۹۱، روتشیلد از انقلاب‌های رنگی در گرجستان، قرقیزستان، خاورمیانه و آفریقا حمایت مالی کرده است. خانواده او نیز در حمایت از جنگ در اوکراین نقش داشتند.

روتشیلد به عنوان مالک بزرگترین بانک سرمایه گذاری Rothschild & Co، مرتبط با دولت انگلیس، آشکارا اعتراف کرد که بانک‌های مرکزی بین المللی در حال انجام یک آزمایش مالی جهانی بر روی بشریت هستند. یکی از آن‌ها پمپاژ کردن پول چاپی کشور‌های غربی برای رشد اقتصاد آن‌ها و سوق دادن جهان به یک فاجعه تورمی و به اصطلاح تک قطبی است.

مشتری انقلاب‌های رنگی بیش از ۳۰ سال به مداخله فعالانه در امور سایر کشور‌ها ادامه داد. هدف اصلی او، در کنار سایر اهدافش، روسیه بود - در اوایل دهه ۲۰۰۰، او با یک عامل خارجی به نام میخائیل خودورکوفسکی "دوست" شد، که ۴۰ درصد از سهام شرکت خود یوکاس  YUKOS را به روتشیلد منتقل کرد. در سال ۲۰۰۳ قرارداد او با خودورکوفسکی در مورد سهام یوکاس منجر به دستگیری خودروکوفسکی شد. سپس آن‌ها به طور مشترک پروژه‌های مختلفی را در چارچوب «بنیاد روسیه باز» تأمین مالی کردند که از طریق آن سعی کردند اوضاع سیاسی داخلی فدراسیون روسیه را متزلزل کنند.

گروه مالی روتشیلد -از ثروتمندترین خانواده‌های جهان - توسط بارون ادموند دو روتشیلد که والدینش در طول جنگ جهانی دوم به سوئیس فرار کردند، ایجاد شد.

ادموند یک یهودی‌تبار فرانسوی و از حامیان اولیه جنبش صهیونیسم بود. او به قدری در میان صهیونیست‌ها معتبر بود که پس از مرگش یکی از تاریخی‌ترین و گران‌ترین مناطق تل آویو را به نام او نامگذاری کردند.


12033909
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید گفت که رئیس جمهور آمریکا قصد دارد روز دوشنبه با رئیس جمهور موقت سوریه در کاخ سفید دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ماه اکتبر مرگبارترین ماه در حوادث خشونت‌آمیز علیه غیرنظامیان در سودان بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک تاکید کرد که اقدام نظامی آمریکا در داخل مکزیک «اتفاق نخواهد افتاد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید تا پایان تعطیلی دولت، هیچ کمکی به برنامه کمک‌های غذایی پرداخت نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با کره شمالی وضع کرده است که افراد و موسسات چینی و کره شمالی را هدف قرار می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اثر برخورد یک قطار مسافربری با یک قطار باری در مرکز هند حداقل هشت نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید عبدالملک بدر الدین الحوثی تاکید کرد که «ما برای رویارویی بعدی با دشمن آماده می‌شویم و یمن از قبل قوی‌تر شده است».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس اعلام کرد که جسد یک نظامی اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنست رژیم صهیونیستی در بررسی اولیه لایحه‌ای را تصویب کرد که کنترل بیشتری بر بخش رسانه‌ای این رژیم می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در پیامی با ابراز همدردی با دولت و ملت افغانستان پس از زلزله ویرانگر، آمادگی کشورش را برای اعزام فوری کمک‌های انسانی و امدادی به مناطق زلزله‌زده اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است