اجتماعی 16:06 - 11 فروردین 1402

اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با سوانح جوی انجام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه ستاد خدمات نوروزی ضمن تقدیر از تلاش‌های بی وقفه امدادگران و داوطلبان هلال احمر در ایام نوروز گفت: در این مدت هم افزایی خوبی میان دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و همگی پای کار بودند تا مردم سفری ایمن را تجربه کنند.

وی افزود: با وجود اینکه به روزهای پایانی ایام تعطیلات نوروز نزدیک می‌شویم اما همچنان با تمام توان در میدان حاضر خواهیم بود و تلاش می‌شود تا بهترین خدمات به شهروندان ارائه شود.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی تاکید کرد: تمامی استان‌های درگیر که احتمال وقوع کولاک، سیل و آبگرفتگی در آن‌ها وجود دارد به حالت آماده باش درآمده و اقدامات پیشگیرانه را هر چه سریع‌تر انجام دهند تا این روزهای بارانی نیز با کم‌ترین آسیب پشت سر گذاشته شوند.


11852485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علی ربیعی عصای سفید را نماد توانمندی نابینایان و نیاز به حمایت‌های بیشتر دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۴ از انتقال قسمتی از مجموعه ورزشگاه، صدور پروانه نوسازی ۱۷۳ پلاک در منطقه ۱۴ و احیای حمام «دولاب» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آموختن برخی نکات امدادی می‌تواند سبب نجات جان خود و اطرافیان شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با اشاره به افتتاح مدرسه شهریار با حضور رئیس‌جمهور، گفت: توسعه فضا‌های آموزشی استان با جدیت در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی شهرداری تهران گفت: جنگ ۱۲ روزه فقط باعث شد یک‌بار دیگر هویت ایرانی خودمان را بازخوانی کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، آمادگی ایران برای برگزاری هفتمین اجلاس کنوانسیون منطقه‌ای حفاظت از محیط‌زیست دریای خزر موسوم به کنوانسیون تهران (کاپ ۷) را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۲۵۴ هزار نفر از نابینایان تحت پوشش بهزیستی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه عمرانی دوگاز در غرب تهران بزرگراه شهریار را به بزرگراه شهید خرازی متصل می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی، در روز جهانی عصای سفید از پیشرفت‌های چشمگیر در غربالگری بینایی و توانمندسازی نابینایان خبر داد و بر اهمیت همکاری همه‌جانبه برای ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۵ هزار نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵ از آغاز فرآیند پیش ثبت‌نام تاکنون اقدام کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است