بین‌الملل 22:12 - 10 مهر 1403
جنبش مقاومت اسلامی حماس پاسخ موشکی گسترده ایران به جنایات دشمن صهیونیستی علیه فلسطین و لبنان را تبریک گفت.

حماس حمله موشکی گسترده ایران به اراضی اشغالی را تبریک گفت

شبکه الجزیره قطر گزارش داد، جنبش حماس در بیانیه‌ای عنوان کرد که ما در جنبش مقاومت اسلامی حماس حمله موشکی قهرمانانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به مناطق وسیعی از اراضی اشغالی در پاسخ به جنایات پیوسته دشمن صهیونیستی علیه ملت‌های منطقه و برای گرفتن انتقام خون شهدای قهرمان امت از جمله شهید اسماعیل هنیه، شهید سید حسن نصر الله و شهید عباس نیلفروشان را تبریک می‌گوییم.

سخنگوی انصارالله حمله ایران به اهداف نظامی صهیونیست ها را تبریک گفت

پیش از این محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن نیز پاسخ گسترده نظامی ایران به اهداف نظامی اسرائیل را تبریک گفته بود.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله عبدالسلام سه شنبه شب عملیات نظامی ایران برای حمله به اهداف نظامی در فلسطین اشغالی را تبریک گفت.

به گزارش شبکه المسیره یمن، وی گفت: بازدارندگی در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی و مقابله با آن تنها راه برای کنترل و جلوگیری از اقدامات و جنایت‌های این رژیم است.

 رسانه‌های رژیم صهیونیستی برآورد کردند که حدود ۲۰۰ موشک از ایران به اسرائیل شلیک شده است.

از سوی دیگر منابع صهیونیستی برآورد کرده اند که حدود یکهزار و ۸۰۰ بار نیز آژیر خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده است.

همچنین خبرنگار نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ایران موشک‌های خود را به سمت پایگاه‌های نظامی شلیک کرد و غیرنظامیان را هدف قرار نداده است.

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است: امت بزرگ اسلامی ملت شریف و شهید پرور ایران لحظاتی قبل و پس از یک دوره خویشتن داری در برابر نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور مجاهد شهید، دکتر اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی و برابر حق کشور در دفاع مشروع از خود برابر منشور ملل متحد و تشدید شرارت‌های رژیم با حمایت آمریکا در قتل عام لبنان و غزه و به شهادت رساندن مجاهد کبیر، رهبر محور مقاومت و دبیر کل سرافراز حزب الله، سید حسن نصرالله و شهادت فرمانده رشید و مستشار عالی سپاه پاسداران در لبنان، سرلشکر پاسدار سید عباس نیلفروشان، نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرارداد که جزئیات آن متعاقبا به استحضار خواهد رسید.

این بیانیه افزود: خاطر نشان می‌سازد این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است. اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.


12099433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاری مداخله‌جویانه ادعا کرد ایالات متحده آماده است تا در صورت وقوع خشونت علیه معترضان در ایران، «به کمک» آنها بشتابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کیم جو آه، دختر نوجوان رهبر کره شمالی، برای اولین بار در مراسم ادای احترام در کاخ خورشید کومسوسان همراه پدرش حضور یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تحلیل پروژه نقشه‌برداری دیپ‌استیت، نیرو‌های روسیه در سال ۲۰۲۵ حدود ۴۳۳۶ کیلومتر مربع از قلمرو اوکراین را تصرف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی، در سفر خود به چین روز دوشنبه با شی جین پینگ دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا رزمایش‌های اخیر نظامی چین در اطراف تایوان را «بی‌دلیل» خواند و از پکن خواست فشار نظامی خود را متوقف و وارد گفت‌وگوی معنادار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فلزات گرانبها پس از ثبت سالی بی‌سابقه در ۲۰۲۵، روند صعودی خود را در نخستین روز‌های ۲۰۲۶ نیز حفظ کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، در مصاحبه با تلویزیون دولتی اعلام کرد آماده است تا با واشنگتن درباره موضوعاتی از جمله قاچاق مواد مخدر، نفت و مهاجرت مذاکره کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است