بین‌الملل 22:12 - 10 مهر 1403
جنبش مقاومت اسلامی حماس پاسخ موشکی گسترده ایران به جنایات دشمن صهیونیستی علیه فلسطین و لبنان را تبریک گفت.

حماس حمله موشکی گسترده ایران به اراضی اشغالی را تبریک گفت

شبکه الجزیره قطر گزارش داد، جنبش حماس در بیانیه‌ای عنوان کرد که ما در جنبش مقاومت اسلامی حماس حمله موشکی قهرمانانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به مناطق وسیعی از اراضی اشغالی در پاسخ به جنایات پیوسته دشمن صهیونیستی علیه ملت‌های منطقه و برای گرفتن انتقام خون شهدای قهرمان امت از جمله شهید اسماعیل هنیه، شهید سید حسن نصر الله و شهید عباس نیلفروشان را تبریک می‌گوییم.

سخنگوی انصارالله حمله ایران به اهداف نظامی صهیونیست ها را تبریک گفت

پیش از این محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن نیز پاسخ گسترده نظامی ایران به اهداف نظامی اسرائیل را تبریک گفته بود.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله عبدالسلام سه شنبه شب عملیات نظامی ایران برای حمله به اهداف نظامی در فلسطین اشغالی را تبریک گفت.

به گزارش شبکه المسیره یمن، وی گفت: بازدارندگی در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی و مقابله با آن تنها راه برای کنترل و جلوگیری از اقدامات و جنایت‌های این رژیم است.

 رسانه‌های رژیم صهیونیستی برآورد کردند که حدود ۲۰۰ موشک از ایران به اسرائیل شلیک شده است.

از سوی دیگر منابع صهیونیستی برآورد کرده اند که حدود یکهزار و ۸۰۰ بار نیز آژیر خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده است.

همچنین خبرنگار نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ایران موشک‌های خود را به سمت پایگاه‌های نظامی شلیک کرد و غیرنظامیان را هدف قرار نداده است.

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است: امت بزرگ اسلامی ملت شریف و شهید پرور ایران لحظاتی قبل و پس از یک دوره خویشتن داری در برابر نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور مجاهد شهید، دکتر اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی و برابر حق کشور در دفاع مشروع از خود برابر منشور ملل متحد و تشدید شرارت‌های رژیم با حمایت آمریکا در قتل عام لبنان و غزه و به شهادت رساندن مجاهد کبیر، رهبر محور مقاومت و دبیر کل سرافراز حزب الله، سید حسن نصرالله و شهادت فرمانده رشید و مستشار عالی سپاه پاسداران در لبنان، سرلشکر پاسدار سید عباس نیلفروشان، نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرارداد که جزئیات آن متعاقبا به استحضار خواهد رسید.

این بیانیه افزود: خاطر نشان می‌سازد این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است. اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.


12099433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است