بین‌الملل 07:08 - 23 تیر 1403
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی گفت که کشورش از برقراری صلح و ثبات در سوریه بیشترین سود را می‌برد.

اردوغان: ترکیه از صلح در سوریه بیشترین سود را می‌برد

به گزارش بامداد شنبه الجزیره، اردوغان هنگام بازگشت از نشست سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در واشنگتن به خبرنگاران درخصوص پرسشی درباره دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه، گفت: هاکان فیدان وزیر خارجه (ترکیه) در حال حاضر از طریق گفتگو با همتایان خود در حال تعیین نقشه راه است و بر این اساس انشاالله اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

وی افزود: ما معتقدیم که صلح عادلانه در سوریه امکان پذیر است و در هر فرصتی اعلام می‌کنیم که امنیت خاک سوریه نیز به نفع ما است.

اردوغان با تاکید براینکه ترکیه از صلح عادلانه در سوریه بیشترین سود را خواهد برد، خاطرنشان کرد: مهمترین گام در روند صلح، آغاز دوره جدیدی با سوریه است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین با بیان اینکه این روند تاکنون در جهت مثبتی پیش رفته است و امیدوارم به زودی گام‌های ملموسی برداریم، گفت: آمریکا و ایران باید از این تحولات مثبت خرسند باشند و از روندی برای پایان دادن به همه رنج‌های سوریه حمایت کنند.

وی با بیان این ادعا که ترکیه سال‌هاست تلاش می‌کند تا آتش برافروخته شده در همسایه خود (سوریه) را خاموش کند، افزود: مهمترین چیزی که ما آرزوی آن را داریم این است که هیچکس از فضایی که به سوریه اجازه می‌دهد یک کشور جدید و متحد بسازد، ناراحت نشود.

رئیس جمهور ترکیه پیش‌تر در اظهاراتی گفته بود که آنکارا دست دوستی به سمت دمشق دراز کرده است و نسبت به عادی‌سازی روابط با سوریه ابراز تمایل کرده بود.

ترکیه مدت‌هاست به بهانه مقابله با عناصر گروه مسلح موسوم به کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) که در فهرست تروریستی کشور‌های ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد، تمامیت ارضی عراق و سوریه را نقض می‌کند.

دولت سوریه بار‌ها گفته است که خروج نیرو‌های ترکیه از شمال سوریه مقدمه‌ای برای روند عادی سازی روابط با آنکارا است و در سایه تداوم این اشغالگری نمی‌توان از عادی سازی سخن گفت.


12072571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس ممنوعیت بازدید صلیب سرخ از زندانیان فلسطینی توسط اسرائیل را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شمار شهدا در غزه پس از حملات اسرائیل به ۱۰۹ نفر از جمله ۵۲ کودک افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان پاریس می‌گوید جواهرات دزدیده شده لوور هنوز پیدا نشده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام قطری گفت که کشورش در حال تعامل با نمایندگان ایران و آمریکا برای از سرگیری مذاکرات بین واشنگتن و تهران در مورد برنامه هسته‌ای ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل حملات اسرائیل به غزه را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که به نظر نمی‌رسد ایران به طور فعال اورانیوم را غنی‌سازی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پایگاه هلال‌احمر در اردوگاه مراقبتی تهران با محور بازگشت کرامتمندانه اتباع با حضور سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری تهران افتتاح شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله اسرائیل در نزدیکی بیت لاهیا در شمال غزه یک شهید بر جای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل ناشی از طوفان ملیسا ۲۵ نفر را در شهر ساحلی پتی-گوآو کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر می‌گوید قطر و دیگر میانجیگران «به شدت در حال تلاش» برای تضمین حفظ آتش‌بس غزه بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است