بین‌الملل 07:08 - 23 تیر 1403
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی گفت که کشورش از برقراری صلح و ثبات در سوریه بیشترین سود را می‌برد.

اردوغان: ترکیه از صلح در سوریه بیشترین سود را می‌برد

به گزارش بامداد شنبه الجزیره، اردوغان هنگام بازگشت از نشست سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در واشنگتن به خبرنگاران درخصوص پرسشی درباره دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه، گفت: هاکان فیدان وزیر خارجه (ترکیه) در حال حاضر از طریق گفتگو با همتایان خود در حال تعیین نقشه راه است و بر این اساس انشاالله اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

وی افزود: ما معتقدیم که صلح عادلانه در سوریه امکان پذیر است و در هر فرصتی اعلام می‌کنیم که امنیت خاک سوریه نیز به نفع ما است.

اردوغان با تاکید براینکه ترکیه از صلح عادلانه در سوریه بیشترین سود را خواهد برد، خاطرنشان کرد: مهمترین گام در روند صلح، آغاز دوره جدیدی با سوریه است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین با بیان اینکه این روند تاکنون در جهت مثبتی پیش رفته است و امیدوارم به زودی گام‌های ملموسی برداریم، گفت: آمریکا و ایران باید از این تحولات مثبت خرسند باشند و از روندی برای پایان دادن به همه رنج‌های سوریه حمایت کنند.

وی با بیان این ادعا که ترکیه سال‌هاست تلاش می‌کند تا آتش برافروخته شده در همسایه خود (سوریه) را خاموش کند، افزود: مهمترین چیزی که ما آرزوی آن را داریم این است که هیچکس از فضایی که به سوریه اجازه می‌دهد یک کشور جدید و متحد بسازد، ناراحت نشود.

رئیس جمهور ترکیه پیش‌تر در اظهاراتی گفته بود که آنکارا دست دوستی به سمت دمشق دراز کرده است و نسبت به عادی‌سازی روابط با سوریه ابراز تمایل کرده بود.

ترکیه مدت‌هاست به بهانه مقابله با عناصر گروه مسلح موسوم به کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) که در فهرست تروریستی کشور‌های ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد، تمامیت ارضی عراق و سوریه را نقض می‌کند.

دولت سوریه بار‌ها گفته است که خروج نیرو‌های ترکیه از شمال سوریه مقدمه‌ای برای روند عادی سازی روابط با آنکارا است و در سایه تداوم این اشغالگری نمی‌توان از عادی سازی سخن گفت.


12072571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است