بین‌الملل 20:35 - 06 بهمن 1400
سوریه ضمن رد مواضع و دروغ‌های موجود در بیانیه اخیر شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد که اجازه دخالت به این اتحادیه و دیگران در امور خود و جلوگیری از روند تحکیم ثبات در کشور را نخواهد داد.

سوریه: به اروپا اجازه دخالت در امور کشور را نخواهیم داد

به گزارش ایسنا، یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه از مواضع و دروغ‌هایی که در بیانیه اخیر شورای اتحادیه اروپا درباره سوریه آمده است، ابراز تاسف کرد و آن را به دور از هرگونه واقعیت خواند.

به گزارش سانا، منبع رسمی افزود: بیانیه شورای اتحادیه اروپا درباره اینکه «درگیری در سوریه پایان نیافته و همچنان منشأ رنج و بی‌ثباتی است» ناشی از مداخلات غرب در امور سوریه، تحریم‌های ظالمانه و اجباری یکجانبه غیرقانونی و تلاش‌های ناامیدانه برای از بین بردن اعتبار دمشق پس از شکست پروژه دشمنان علیه سوریه است.

این منبع در پایان اظهارات خود تصریح کرد: سوریه کشوری است که مردم و ارتش آن گروه‌های تروریستی و حامیان استعمارگر غربی آنها را شکست دادند و به اتحادیه اروپا و سایر طرف‌ها اجازه دخالت در امور داخلی کشورشان و برهم زدن ثبات کشور را نخواهند داد.

انتهای پیام


11428316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در نشست کابینه امنیتی، رفتار الجولانی پس از بازگشت از کاخ سفید را شدیداً محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله به مناسبت سالگرد استقلال لبنان تاکید کرد که پایان اشغالگری اسرائیل و دفاع از حقوق تنها از طریق قدرت مقاومت و همبستگی امکان‌پذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با اشاره به فشار‌ها برای پذیرش طرح صلح دولت ترامپ، گفت اوکراین در یکی از دشوارترین لحظات تاریخ خود قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین تحت فشار شدید آمریکا قرار دارد تا ظرف هفته جاری توافق صلح با روسیه را بپذیرد، در غیر این صورت آمریکا تهدید به توقف ارسال سلاح کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه هند در دیدار با سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان بر حمایت دهلی‌نو از توسعه افغانستان تأکید کرد و مقامات هندی از راه‌اندازی پروازهای باری مستقیم میان کابل و دهلی‌نو در آینده نزدیک خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر کاهش حاشیه مانور رئیس‌جمهور اوکراین، او را به مذاکره فوری با روسیه توصیه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استارمر پس از تماس با زلنسکی تأکید کرد که روند صلح باید عادلانه و بر پایه حق اوکراین برای تعیین سرنوشت خود باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان، رئیس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزیر انگلیس در تماس با زلنسکی آخرین تحولات اوکراین و طرح چندبندی آمریکا برای آتش‌بس را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام امنیتی اوکراین ادعای آمریکا درباره موافقت کی‌یف با طرح صلح ۲۸ ماده‌ای را رد کرد و گفت هیچ بخشی از آن را بررسی یا تأیید نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اروپا و رئیس کمیسیون اروپا اعلام کردند که بروکسل هنوز نسخه رسمی از طرح آمریکایی مرتبط با اوکراین را دریافت نکرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است