بین‌الملل 20:35 - 06 بهمن 1400
سوریه ضمن رد مواضع و دروغ‌های موجود در بیانیه اخیر شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد که اجازه دخالت به این اتحادیه و دیگران در امور خود و جلوگیری از روند تحکیم ثبات در کشور را نخواهد داد.

سوریه: به اروپا اجازه دخالت در امور کشور را نخواهیم داد

به گزارش ایسنا، یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه از مواضع و دروغ‌هایی که در بیانیه اخیر شورای اتحادیه اروپا درباره سوریه آمده است، ابراز تاسف کرد و آن را به دور از هرگونه واقعیت خواند.

به گزارش سانا، منبع رسمی افزود: بیانیه شورای اتحادیه اروپا درباره اینکه «درگیری در سوریه پایان نیافته و همچنان منشأ رنج و بی‌ثباتی است» ناشی از مداخلات غرب در امور سوریه، تحریم‌های ظالمانه و اجباری یکجانبه غیرقانونی و تلاش‌های ناامیدانه برای از بین بردن اعتبار دمشق پس از شکست پروژه دشمنان علیه سوریه است.

این منبع در پایان اظهارات خود تصریح کرد: سوریه کشوری است که مردم و ارتش آن گروه‌های تروریستی و حامیان استعمارگر غربی آنها را شکست دادند و به اتحادیه اروپا و سایر طرف‌ها اجازه دخالت در امور داخلی کشورشان و برهم زدن ثبات کشور را نخواهند داد.

انتهای پیام


11428316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند که آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حزب‌الله لبنان، قصد دارد چندین میلیون دلار به نیروهای امنیتی لبنان کمک مالی ارائه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لاپید با انتقاد شدید از نتانیاهو، توافق نظامی آمریکا و قطر را که پس از حملات اسرائیل به دوحه امضا شد، یک شکست سیاسی غیرقابل تصور دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو از نیروی دریایی اسرائیل به دلیل حمله و جلوگیری از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه که قصد شکستن محاصره غزه را داشت، تقدیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع ادعا می‌کنند که حماس طرح ترامپ را رد خواهد کرد، در حالی که برخی دیگر می‌گویند این جنبش خواستار اصلاحات اساسی در طرح اولیه خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از طرح جدید ترامپ درباره غزه استقبال کرده و از جنبش حماس خواست تا آن را بپذیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پترو هشدار داد که اگر آمریکا و اروپا در مقابل بازداشت فعالانی که برای مردم گرسنه غذا می‌برند سکوت کنند، معنای آزادی و دموکراسی را از دست خواهند داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین امروز اظهارات سران اروپایی مبنی بر تهدید بودن روسیه را «تلاشی عامدانه برای تشدید تنش و سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی» اروپا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست تخصصی انجمن راحل با بررسی چالش‌های مهاجرت و گفتمان‌های رسانه‌ای علیه افغان‌ها در تهران برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش برای متقاعد کردن جنبش حماس در جهت پذیرش طرح ۲۰ بندی ترامپ تلاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است