سیاسی 01:27 - 20 اردیبهشت 1400

لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان تاهفته آینده تحویل دولت می شود

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمدباقر نوبخت یکشنبه شب با حضور در گفت وگویی مجازی در کلاب‌هاوس به تشریح هشت سال عملکرد سازمان برنامه و بودجه پرداخت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درخصوص آخرین وضعیت دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: این لایحه در سازمان برنامه و بودجه درحال نهایی شدن است و احتمالاً در هفته جاری یا نهایتاً اوایل هفته آینده به دولت می‌رود و تلاش می‌شود قبل از اتمام کار دولت، به صورت قانون از مجلس تحویل بگیریم.

وی با بیان اینکه مأموریت راهبردی و اصلی سازمان برنامه و بودجه، راهبری و رصد توسعه کشور است، گفت: این مأموریت باید با مطالعه به انجام برسد. نظارت و ارزشیابی مدیریت در نهادهای کشور نیز جزو وظایف ما بود.

او ادامه داد: باید در چارچوب وظایف از سازمان برنامه و بودجه کشور انتظار داشته باشیم. احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی خود وقت زیادی را از ما گرفت.

نوبخت در ادامه به نتیجه رساندن سند آمایش سرزمین در دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: مراحل بررسی این سند از پیش از انقلاب آغاز و امسال به نتیجه نهایی رسید. این نهاد با برنامه ریزی و سند برنامه ششم توسعه در پی رشد ۸ درصدی اقتصاد و همچنین ایجاد یک میلیون شغل بود.

او گفت: تحریم و بسیاری از فشارها ما را به تدوین بودجه در سایه محدودیت‌های فروش نفت واداشت و البته شرایط منجر نشد تا حقوق‌ها و دستمزدها با مشکل مواجه شوند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه به بودجه ریزی بر مبنای عملکرد اشاره کرد و افزود: بخش بزرگی از بودجه حقوق و دستمزد است که تحت عنوان بند «و» بدون توجه به عملکرد باید پرداخت شود. البته بودجه عمرانی دستگاه‌ها و صورت وضعیت‌ها پرداخت می‌شود.

او ادامه داد: تمام یارانه پنهان که یک هزار و سیصد هزار میلیارد تومان است را شناسایی کرده و به شورای هماهنگی اقتصادی تقدیم کرده‌ایم. نه تنها یارانه پنهان مشخص است در این مسیر حتی معافیت‌های مالیاتی که بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان نیز هم مشخص شده است.


11059446
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: ایرانیان در گفت وگو و تعامل با یکدیگر برای حل مشکلات، اجازه هیچ‌گونه مداخله خارجی را نخواهند داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب گفت: ‏هر دست مداخله‌گری که با بهانه‌جویی به ⁧امنیت ایران⁩ نزدیک شود، پیش از رسیدن با ⁧ پاسخ پشیمان‌کننده⁩، قطع خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: دولت و نظام مشکلات معیشتی را به رسمیت می‌شناسد و حل آنها را در صدر اولویت‌ها قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به مداخلات ترامپ در امور داخلی ایران گفت: مردم آمریکا بدانند ماجراجویی را ترامپ شروع کرد. مراقب سربازان خود باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است