بین‌الملل 20:40 - 30 دی 1403
دبیر کل سازمان ملل از اجرایی شدن آتش بس میان طرفین منازعه در غزه استقبال کرد.

گوترش: آتش بس در غزه باید موانع امدادرسانی به فلسطینیان را برطرف کند

باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل هاشمی – در حالی آتش بس در غزه از امروز اجرایی شده است که رژیم صهیونیستی همچنان در حال سنگ اندازی در مسیر اجرا شدن مفاد آن است. کابینه افراطی نتانیاهو می کوشد با روی کار آمدن ترامپ در آمریکا بار دیگر رویکرد توحش گونه خود علیه فلسطینیان را از سر بگیرد. 

بر این اساس، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل با استقبال از اجرایی آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، خواستار پایبندی تل آویو به این معاهده شد. 

گوترش در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: من از اجرایی شدن توافق آتش بس و تبادل اسرا میان طرفین منازعه استقبال می کنم. ما آمادگی خود را برای حمایت از اجرایی شدن این توافق و افزایش کمک های بشردوستانه به شمار زیادی از فلسطینیان نیازمند که از این جنگ آسیب دیده اند، اعلام می کنیم.

در ادامه این پیام آمده است: این توافق آتش بس باید منجر به از بین رفتن شرایط امنیتی در غزه و نیز موانعی شود که در مسیر امدادرسانی آزادانه به فلسطینیان آسیب دیده سنگ اندازی می کند. 

منبع: الجزیره


12143246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله مردان مسلح به روستایی در ایالت زامفارا در شمال غربی نیجریه، حداقل ۵۰ نفر کشته و چندین زن و کودک ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز می‌نویسد رئیس جمهور آمریکا در حالی این کشور را به سمت جنگ با ایران سوق می‌دهد که مشاورانش بر تمرکز بر اقتصاد داخلی تأکید دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اسپانیا حضور کمیسیون اروپا در جلسه افتتاحیه هیئت صلح ترامپ در واشنگتن را «اشتباه» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز جمعه، دیوان عالی آمریکا به طور ناگهانی مسیری که توسط قدرت و تهدید ترامپ طی می‌شد را تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارش داد که ایالات متحده پس از حکم دیوان عالی، برخی از تعرفه‌ها را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز به نقل از منابعی در پنتاگون گزارش داد که صد‌ها سرباز آمریکایی از قطر و بحرین خارج شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد آمریکایی گفته است که کشورش قبل از تصمیم‌گیری در مورد نحوه ادامه کار و ادامه مذاکرات منتظر پیشنهاد ایران خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنچه در پس این سلسله اقدامات ضد ایرانی اتحادیه اروپا دیده می‌شود، نه اقتدار فزاینده، بلکه تلاش برای جلوگیری از محو شدن در حاشیه نظم در حال تغییر جهانی است؛ نظمی که در آن، اروپا بیش از هر زمان دیگری با این پرسش بنیادین مواجه است: آیا هنوز یک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده اعلام کرد که ارتش حمله‌ای مرگبار علیه یک کشتی مظنون به قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پیشین نیروی دریایی رژیم صهیونیستی با اشاره به نشانه‌های میدانی اعلام کرد که برخلاف فضاسازی‌های رسانه‌ای، آغاز جنگ میان آمریکا و ایران در روز‌های آینده محتمل نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است