اجتماعی 18:22 - 20 خرداد 1400

دولت پاسخگوی تاخیر ۴۸۵ روزه درباره لایحه صیانت بانوان باشد

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درمورد ادعای دبیر هیات دولت مبنی بر فرآیند ۸۰۰ روزه بررسی‌های قضایی لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان اظهار داشت: لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان پس از مطرح‌شدن و به جریان افتادن در دوره جدید قوه قضاییه دوره تحول، ظرف کمتر از سه ماه بعد از در دستور قرار گرفتن و در شش ماهه اول مسئولیت آیت‌الله رئیسی نهایی به دولت ارسال شده است، و توقف آن در قوه قضاییه در دوره اخیر حدود ۸۰ روز بوده نه ۸۰۰ روز.

وی تاکید کرد: اگر منظور دولتی‌ها ناظر به دوره قبلی قوه قضاییه می‌باشد باید گفت حسب سوابق موجود، به جهت این که اولاً لایحه قضایی به‌جای قوه قضاییه توسط دولت تهیه‌شده بود ثانیاً محتوای آن از منظر مسئولان وقت قوه قضاییه دارای اشکالات فراوانی بوده که آن را غیرقابل اصلاح دانسته و همانند بسیاری از لوایح که در دولت بایگانی‌شده است، این لایحه در قوه قضاییه بایگانی‌شده بود، ولی در دور اخیر در بازه زمانی حدوداً ۳ ماهه اصلاح و به دولت ارسال، ولی در دولت ۴۸۵ روز متوقف‌شده بود که اخیراً به مجلس ارسال شده است.


11099538
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید دلیل خبرسازی علیه مسئولان قضایی، آغاز تحقیقات درباره یک پرونده جدید فساد و با هدف منحرف کردن روند رسیدگی به این پرونده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری دوجانبه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع زیست‌محیطی ملل متحد در نایروبی، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران و مصدق ملک وزیر محیط‌زیست پاکستان بر ضرورت گسترش و به‌روزرسانی چارچوب همکاری‌های محیط زیستی میان د...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت نزدیک به ۴ تا ۵ هزار شبکه مستقیم در سراسر کشور دارد که شامل شبکه تسهیل‌گران، شبکه محلات، شبکه مناطق و سایر حوزه‌ها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است