اجتماعی 11:22 - 31 فروردین 1403
وزیر تعاون گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌ها تامین شده است.

اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این طرح برای مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود ۱ میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: این طرح با نام «یسنا» در سال گذشته و از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، برای حدود ۲۴ هزار مادر دارای فرزند شیرخوار (مادران دارای فرزند زیر ۲ سال) در دهک اول درآمدی در ۸ استان کم برخوردار از جمله کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان اجرایی شد.

وی گفت: در سه مرحله تامین اعتبار به ازای هر مادر ۴۰۰ هزار تومان برای خرید بسته غذایی انجام شد و از فردا برای تمامی مادران دارای فرزند شیر خوار در سه دهک اول درآمدی تا سقف اعتبار ۶۰۰ هزار تومان با همکاری ستاد ملی جمعیت در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

مرتضوی افزود: مادران مشمول می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش بینی شده - سبد غذایی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی جات، میوه جات و سبزیجات و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

وی با بیان این که برای مادران مشمول طرح، پیامک ارسال خواهد شد، اظهار کرد: اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار دارای مادر مشمول تامین شده و قابل بهره برداری و خرید است و امکان خرید اقلام مورد تایید از طریق تمام فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ در دسترس قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برای این که خانوار از مبلغ اعتبار مطلع شوند می‌توانند به برنامه کاربردی «شما» با کد ملی سرپرست خانوار وارد شده و به نزدیک‌ترین فروشگاه طرف قرارداد برای خرید مراجعه کنند.

وی یادآور شد: براساس ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با معرفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری کمیته امدادامام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان، مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر پنج سال را که بر اساس آزمون وسع، نیازمند حمایت هستند، شناسایی کرده و خدمات سبد تغذیه رایگان و بسته بهداشتی رایگان را ماهانه به آنها اختصاص دهد.

مرتضوی تصریح کرد: به منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است، با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و بهداشتی به حدود یک میلیون مادر دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در سه دهک اول درآمدی مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان در بستر کالابرگ الکترونیکی اختصاص خواهد یافت.


12048657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا به عموم مسافران و رانندگان هشدار داد که مراقب تغییرات شدید جوی و شرایط نامساعد جاده‌ای باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور فاتب گفت: از ساعت ۲۴:۰۰ امشب بمدت دو هفته ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت مسدود می‌گردد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام و شهدا در حرم مطهر امام خمینی (ره) حاضر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: فرمول اختیاری محاسبه امتیازی مستمری، یک پیشنهاد اصلاحی برای آینده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از فردا و کاهش ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما، از آماده‌باش مدیریت بحران در این استان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرد: گزارشات حاکی از این است که استفاده از ظرفیت پابند الکترونیک نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد افزایش داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که مشکل یکی از شرکت‌های بزرگ فعال در صنعت برق کشور که در معرض تعطیلی قرار گرفته بود، رفع شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی جاده چالوس پس از ۴ روز انسداد به دلیل عملیات عمرانی از ساعت ۱۴:۳۰خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران طی بازدید از بافت‌های فرسوده شهرستان فیروزکوه گفت: در جلسه شورای برنامه‌ریزی در این خصوص بحث و تبادل‌نظر خواهیم کرد تا بتوانیم تصمیمات لازم را برای تعیین تکلیف منطقه اتخاذ کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی از پایداری سامانه درمانی این سازمان و پایش ۲۴ ساعته آن خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است