سیاسی 10:12 - 23 مهر 1403
سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس درباره واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی نکاتی را بیان کرد.

در برابر جسارت‌های باند جنایتکار صهیونیست سکوت نخواهیم کرد

علی کشوری سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به  واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی بیان کرد: درباره پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی آنچه واضح است این است که ما در برابر جسارت هایی که از باند جنایتکار رژیم صهیونیستی سر میزند سکوت نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: قطعا این رژیم را در هرجای دنیا که بخواهد به خاک ، افراد ، بزرگان ما جسارت و گزافه گویی داشته باشد از سوی ما پاسخ بسیار کوینده ای دریافت خواهد کرد . به امید روزی که شاهد محو شدن این لکه ننگ از جهان شویم ؛ امیدوارم تمام ملت های مظلوم جهان با هم به صورت متحدانه در محور مقاومت در برابر ظلم و ستم بایستند.


12104240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدامات غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا علیه مردم کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پس از محاسبه میزان افزایش حقوق‌ها و کسر مالیات، کف رشد تمامی حقوق‌ها در سال آینده ۳۲ درصد می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس سقف افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ را بین ۲۱ تا ۴۳ درصد تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: برای دستیابی به توافقی عادلانه و متوازن به ژنو آمده‌ام و آنچه مطلقاً در دستور کار نیست: تسلیم در برابر تهدیدها.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یوسفی می‌گوید افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق به‌صورت پلکانی معکوس، به همراه اجرای متناسب‌سازی برای بازنشستگان، مصوبه نهایی مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رضا پهلوی پسر شاه فراری ایران و طرفدارانش طی روز‌های اخیر باز هم با حواشی مخصوص به خود خبرساز شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در راس یک هیات دیپلماتیک و تخصصی برای انجام دومین دور مذاکرات هسته‌ای و دیگر رایزنی‌های دیپلماتیک بامداد امروز وارد ژنو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید اصول ما این است که حتماً غنی‌سازی اورانیوم داشته باشیم، منتها در این زمینه می‌توان یک مقداری در مذاکرات انعطاف‌ داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر هشدار سرلشکر موسوی به ترامپ و لزوم اصلاح دهک‌بندی ناعادلانه پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است