سیاسی 10:12 - 23 مهر 1403
سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس درباره واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی نکاتی را بیان کرد.

در برابر جسارت‌های باند جنایتکار صهیونیست سکوت نخواهیم کرد

علی کشوری سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به  واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی بیان کرد: درباره پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی آنچه واضح است این است که ما در برابر جسارت هایی که از باند جنایتکار رژیم صهیونیستی سر میزند سکوت نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: قطعا این رژیم را در هرجای دنیا که بخواهد به خاک ، افراد ، بزرگان ما جسارت و گزافه گویی داشته باشد از سوی ما پاسخ بسیار کوینده ای دریافت خواهد کرد . به امید روزی که شاهد محو شدن این لکه ننگ از جهان شویم ؛ امیدوارم تمام ملت های مظلوم جهان با هم به صورت متحدانه در محور مقاومت در برابر ظلم و ستم بایستند.


12104240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری از برگزاری آیین آیین یادبود سراسری چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کنفرانس امنیتی مونیخ، اتحادیه اروپا «سردرگم» و «ناتوان از درک تحولات» ایران توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده دولت و رئیس جمهور بر واردات خودرو است گفت: امسال هم ۲۰۰ همت برای تعرفه پیش بینی شد که متاسفانه به آن عمل نشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نرخ مصارف انرژی مازاد بر الگوی مصرف در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش الزامات منابع لایحه بودجه، با عوارض و جریمه‌های تعیین شده از چاه‌های مجاز و غیرمجاز کشاورزی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تعیین سازوکار جدید برای واردات خودرو‌های نو و کارکرده برای سال آینده موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در پیام تبریک به پزشکیان، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در پیام تبریک به پزشکیان، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۱۴ هزار داوطلب در انتخابات شورای اسلامی روستا تا ساعت ۱۴ روز دوم ثبت‌نام، از رشد حضور بانوان نسبت به دوره ششم خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با تعیین سقف واردات ۴ هزار آمبولانس و خودروی امداد و نجات در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است