بین‌الملل 03:42 - 26 فروردین 1404
برای اولین بار از سال 2012، جنگنده های نیروی هوایی ارتش آلمان در رزمایشی در امارات متحده عربی به منظور تقویت روابط خود با منطقه شرکت می کنند.

مانور مشترک آلمان با امارات برای تقویت روابط در منطقه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، برای اولین بار از سال 2012، جنگنده های نیروی هوایی آلمان در رزمایشی در امارات متحده عربی شرکت می کنند. آلمان می خواهد از این رزمایش برای تقویت روابط خود با منطقه استفاده کند.

نیروی هوایی آلمان با 8 فروند جت تورنادو در این رزمایش نظامی در امارات متحده عربی شرکت می کند. ارتش آلمان اعلام کرد که جت ها از پایگاه هوایی نورونیچ در ایالت نوردراین-وستفالن بلند می شوند. این اولین شرکت در چنین رزمایشی در منطقه از سال 2012 است. این مانور چند روز به طول می انجامد.

این رزمایش که «پرچم صحرا 2025» نام دارد، سناریوهای پیچیده جنگ هوایی، پروازهای سطح پایین و همکاری با کنترلرهای حمله ترمینال مشترک (JTAC) را آموزش می دهد. سربازان چنین واحدهایی هواپیماهای جنگی را از زمین به سمت اهداف خود هدایت می کنند.

کشورهای آمریکا، بریتانیا، فرانسه، استرالیا، کره جنوبی، قطر، بحرین، عربستان سعودی، هند و ترکیه نیز در مانور «پرچم صحرا 25» حضور دارند.

نیروی هوایی ارتش آلمان، امارات متحده عربی را به عنوان یک شریک مهم و قابل اعتماد در منطقه برای سال ها توصیف کرده و اعلام کرد که این همکاری انگیزه مهمی برای هر دو طرف ایجاد می کند.

در این بیانیه آمده است: حمایت از کشورهای خاورمیانه از طریق استقرار منظم هواپیماهای نظامی آلمانی در منطقه اقیانوس آرام در آینده نیز مهم است.

انتهای پیام/


12178578
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس ونزوئلا تحت فشار دولت ترامپ، قانون عفو محدودی را تصویب کرد که به‌گفته سازمان‌های حقوق بشری برای آزادی صد‌ها زندانی سیاسی کافی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر پیشین انگلیس در نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن گفت که غزه پیش از هر چیز نیازمند کمک‌های بشردوستانه فوری و خلع سلاح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه لحن تهدیدآمیز خود علیه تهران، به ایران حداکثر ۱۵ روز فرصت داد تا به توافقی «معنادار» درباره برنامه هسته‌ای خود برسد، در غیر این صورت واشنگتن ممکن است اقدام نظامی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان این روزها در حال گذر از دورانی است که شاید همین بیست سال اخیر برای جوانان آن دوره قابل تصور نبود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با ارائه شروطی غیرممکن، در پی مشروعیت‌بخشی به تهاجم نظامی و مدیریت افکار عمومی پیش از حمله است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است