اقتصادی 20:52 - 14 آبان 1403
وزیر راه وشهرسازی گفت: روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کند نشده است بلکه منابع مالی لازم تزریق شده و پروژه‌ها در حال اجرا است.

آخرین جزئیات پروژه‌های نهضت ملی مسکن اعلام شد

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و اینکه چه تعداد واحدهای مسکونی تحویل داده شده  است گفت:از بهمن سال قبل متاسفانه  رکود را در پروژه های  جهش تولید مسکن شاهد بوده ایم و مهمترین موضوع آن منابع مالی است که باید پشتیبانی شود  و تسهیلات بانکی است که باید پرداخت شود.

وی افزود: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم در این مدت هم با بانک مرکزی جلساتی را داشتیم و هم جلساتی را که در کمیسیون تخصصی عمران گذاشتند پیگیر این هستند که پرداخت این تسهیلات سرعت بیشتری بگیرد.

 وزیر راه وشهرسازی  توضیح داد: تامین منابعی هم انجام شده اما  هم در دولت و هم در کمیسیون عمران  مجلس با جدیت پیگیر این موضوع هستند.

صادق  توضیح داد:  بنابراین این موضوع که‌  پروژه‌های نهضت ملی مسکن  انجام نمی شود درست نیست بلکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن روند رو به رشد دارد و منابع مالی هم در حال  تزریق است  اختلاف هم  مربوط به ساخت و سازی است که شکل گرفته است.

وی ادامه داد:تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن و موضوعات مربوط به  آن هم چیزی نیست که بخواهیم آمار را تغییر دهیم  آنچه که ساخته شده مشخص است باید یاد  بگیریم که با مردم صادق باشیم و آنچه که انجام دادیم را فریاد بزنیم .

او  توضیح داد:  به طور قطع زحمات زیادی انجام دادیم و آنچه که در آینده به بهره‌برداری می‌رسد چه در بخش مسکن و چه در بخش راه مربوط به زحمات دولت قبل است اما آنچه که هست را  باید اعلام کنیم چون مردم مهم‌ترین داوران هستند.

 


12112727
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به نرخ‌های امروز، هر متر مکعب آب شیرین‌شده از دریا برای شهر تهران حدود ۷ یورو هزینه خواهد داشت که معادل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب با ورود سامانه بارشی از سمت غرب شاهد بارش در نواحی غرب و ارتفاعات شمال تهران خواهیم بود و این شرایط تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۴ آبان، بیش از ۳۶.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رکورد‌هایی که در پروژه ریلی چابهار به زاهدان شکسته شده گفت: شعار «ما می‌توانیم» در این پروژه به روشنی به منصه ظهور رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: کاهش شیر تولیدی و افزایش قیمت آن و همچنین عدم اختیار در تعیین قیمت مناسب جهت تولید و عرضه شیر مدارس باعث از دست رفتن امکان عقد قرارداد با آموزش و پرورش شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره برداری آب استان تهران گفت: طی ۶۰ سال گذشته برای اولین بار، ۵ سال خشکسالی متوالی رخ داده است و از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون بارش‌ها صفر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در مورد سد‌های تهران، ما نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب عقب‌ماندگی ذخیره داریم و درصد پرشدگی این سد‌ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سالانه ۴۰ هزارتن کره در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای سند تحول کیفیت خودرو با راه‌اندازی مرکز آزمایش کامل تصادف تکمیل می شود که درحال حاضر این مرکز به پیشرفت 95 درصدی رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است