علمی فناوری 12:23 - 04 آذر 1400
رییس مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران از ایجاد کمیته ملی شهر هوشمند خبر داد.

کمیته ملی شهر هوشمند تشکیل شد

به گزارش ایسنا دکتر امین فرجی امروز در اولین رویداد ملی شهر هوشمند با بیان اینکه این مرکز از دو سال قبل فعالیت خود را ذیل دانشگاه تهران آغاز کرده است، افزود: این مرکز مجموعه‌ای است که در آن به همت تیم متخصصان اقدامات قابل توجهی را اجرایی کردیم که از آن جمله می‌توان به تشکیل کمیته ملی شهر هوشمند اشاره کرد.

وی راه‌اندازی این کمیته را بر اساس امضای موافقیت‌نامه میان این مرکز تحقیقات و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و اظهار کرد: فاز اول راه‌اندازی این کمیته اجرا شد و فاز دوم در زمینه فعال شدن این کمیته کلید خواهد خورد.

فرجی، ساماندهی استقرار شهرهای هوشمند را از ماموریت‌های این کمیته عنوان کرد و یادآور شد: استقرار شهرهای هوشمند نیازمند الگوی بومی است که در این راستا تلاش کردیم همکاری‌های این مرکز را با بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی توسعه دهیم، ضمن آنکه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی نیز اقدام شده است.

رییس مرکز تحقیقات شهر هوشمند امضای تفاهم‌نامه با کشورهای اسپانیا، امریکا، انگلستان، استرالیا و هند را در راستای توسعه همکاری‌ها در سطح بین‌المللی دانست.

وی با اشاره به رویداد امروز خاطر نشان کرد: استقرار شهر هوشمند از دغدغه‌های کشور است و در این حوزه به جای در کنار هم بودن دستگاه‌ها شاهد در مقابل هم بودن نهادها هستیم.

فرجی ادامه داد: ما سامانه‌ای را برای رتبه‌بندی شهرها در حوزه هوشمندسازی رونمایی کردیم که از سال آینده جایزه ملی شهر هوشمند بر اساس این سامانه اعطا می‌شود.

انتهای پیام


11336263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود یک ابر پلاسمای خورشیدی در شب سال نوی میلادی به زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، روش‌های مؤثری را برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI به دنبال جذب یک مدیر ارشد برای رسیدگی به «جنبه تاریک» فناوری‌های خود با حقوق ۵۵۵۰۰۰ دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است