سیاسی 21:31 - 20 خرداد 1400

دیدارم با کارگران هفت تپه متفاوت بود/ دولتی‌ها با مردم صادق باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدابراهیم‌رئیسی در گفتگوی زنده که در حساب کاربری او در اینستاگرام پخش شد با اشاره به سفر شب گذشته او به اهواز، گفت: مردم خوزستان شب گذشته لطف زیادی به من داشتند. البته مطالباتی هم داشتند که خواسته‌های به حقی بود که انسان از شنیدن برخی از آن‌ها متاثر می‌شد.

وی با بیان اینکه من در ماجرای هفت تپه به وظیفه خود عمل کردم، افزود: سعی کردم کاری کنم که آرامش به دل‌ها و خانواده‌های آن‌ها برگردد. دیدار دیشب ما با کارگران هفت تپه فضای متفاوتی داشت، قبلا که دیدار می‌کردیم دل پری داشتند و برافروخته بودند اما این بار خوشحال بودند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره نگاه او به فضای مجازی، اظهار داشت: فضای مجازی امروز لایه‌های مختلف زندگی همه مردم را درگیر کرده است. از این فضا باید به نفع مردم و ارتباطات استفاده کرد.

رئیسی گفت: من خودم علاوه بر فضای اداری از این مسیر هم دیدگاه‌ها و درخواست‌های مردم را دریافت می‌کنم.

وی با بیان اینکه مردم حتی اگر پول ندارند، باید بتوانند حداقل نیاز خود از این فضا را تامین کنند، گفت: من پیشنهاد کردم که یک کف رایگان حجم اینترنت برای افراد تامین شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ما دچار بحران بی اعتمادی به مسئولان هستیم. مسئولان باید با مردم صادقانه رفتار کنند. اینکه کسی شب بخوابد و صبح یک تصمیمی بگیرد مردم را نگران می‌کند و اعتماد را کاهش می‌دهد.

رئیسی با اشاره به اینکه با شفافیت می‌توان امید ایجاد کرد، اظهار داشت: دولت باید پشت ویترین باشد. ما در قوه قضائیه طی چند روز وضعیت حساب‌های قوه قضائیه را برای مردم گزارش و شفاف کردیم.

وی با بیان اینکه اگر با تهمت و متلک گفتن معیشت مردم حل می‌شود بگذارید بگویند، گفت: در سال ۹۶ انواع ناسزاها را گفتند، خُب مشکلات کشور حل شد؟ بنده با این کارها از میدان به در نمی‌روم. نصیحت می‌کنم که بنای‌شان را بر حل مشکلات مردم بگذارند.


11099656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور از بازنگری کلی در شیوه تأمین کالا‌های اساسی خبر داد و با بیان اینکه مقابله با گران فروشی و احتکار ضروری است، گفت: تأمین کالا‌های اساسی در اولویت قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» احمدنیا گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ نقطه از کشور درگیر پروژه نیروگاه خورشیدی است و تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ملاک ما برای کار با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قانون جدید مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر بی‌تأثیر بودن توطئه‌افکنی‌های خارجی، نسبت به خطرات قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ادعای آمریکا و سه کشور اروپایی مبنی بر بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت در سال ۲۰۱۵ به موجب برجام، باطل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسلامی می‌گوید با تغییر نظام انتخاباتی در تهران و ثبت‌نام الکترونیک نامزد‌ها، انتظار می‌رود که انتخابات پیش‌رو با شفافیت بیشتر برگزار شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علاالدین رفیع زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره روند استخدام قبول شدگان در آزمون استخدامی نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز دشمن در میدان جنگ شناختی به‌دنبال تضعیف ایمان، امید و انگیزه در میان نیرو‌های مسلح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناطق نوری معتقد است: از نظر من، تصرف سفارت آمریکا بعنوان «لانه جاسوسی» اشتباه بزرگی بود؛ بسیاری از گرفتاری‌ها از همان نقطه آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رئیس هیات نمایندگی فلسطین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است