سیاسی 21:31 - 20 خرداد 1400

دیدارم با کارگران هفت تپه متفاوت بود/ دولتی‌ها با مردم صادق باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدابراهیم‌رئیسی در گفتگوی زنده که در حساب کاربری او در اینستاگرام پخش شد با اشاره به سفر شب گذشته او به اهواز، گفت: مردم خوزستان شب گذشته لطف زیادی به من داشتند. البته مطالباتی هم داشتند که خواسته‌های به حقی بود که انسان از شنیدن برخی از آن‌ها متاثر می‌شد.

وی با بیان اینکه من در ماجرای هفت تپه به وظیفه خود عمل کردم، افزود: سعی کردم کاری کنم که آرامش به دل‌ها و خانواده‌های آن‌ها برگردد. دیدار دیشب ما با کارگران هفت تپه فضای متفاوتی داشت، قبلا که دیدار می‌کردیم دل پری داشتند و برافروخته بودند اما این بار خوشحال بودند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره نگاه او به فضای مجازی، اظهار داشت: فضای مجازی امروز لایه‌های مختلف زندگی همه مردم را درگیر کرده است. از این فضا باید به نفع مردم و ارتباطات استفاده کرد.

رئیسی گفت: من خودم علاوه بر فضای اداری از این مسیر هم دیدگاه‌ها و درخواست‌های مردم را دریافت می‌کنم.

وی با بیان اینکه مردم حتی اگر پول ندارند، باید بتوانند حداقل نیاز خود از این فضا را تامین کنند، گفت: من پیشنهاد کردم که یک کف رایگان حجم اینترنت برای افراد تامین شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ما دچار بحران بی اعتمادی به مسئولان هستیم. مسئولان باید با مردم صادقانه رفتار کنند. اینکه کسی شب بخوابد و صبح یک تصمیمی بگیرد مردم را نگران می‌کند و اعتماد را کاهش می‌دهد.

رئیسی با اشاره به اینکه با شفافیت می‌توان امید ایجاد کرد، اظهار داشت: دولت باید پشت ویترین باشد. ما در قوه قضائیه طی چند روز وضعیت حساب‌های قوه قضائیه را برای مردم گزارش و شفاف کردیم.

وی با بیان اینکه اگر با تهمت و متلک گفتن معیشت مردم حل می‌شود بگذارید بگویند، گفت: در سال ۹۶ انواع ناسزاها را گفتند، خُب مشکلات کشور حل شد؟ بنده با این کارها از میدان به در نمی‌روم. نصیحت می‌کنم که بنای‌شان را بر حل مشکلات مردم بگذارند.


11099656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید ورود بخش خصوصی به پروژه‌های نفتی باید انجام شود چون حضورشان موفق‌تر از این است تا این امور را صرفاً از طریق دولت پیش ببریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: به طور میانگین در سطح کشور شاهد حضور ۵۳ درصدی پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که حقوق، عزت و شرافت ما قابل معامله نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید دولت اعلام کرده که وام ازدواج افزایش نمی‌یابد، اما این امر بستگی به نظر نهایی نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که امروز خیابان‌های ایران صحنه بازنمایی عینی نسبت ملت و حاکمیت بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه کشورهای چین، هند، ترکیه، کرواسی، ونزوئلا، مالزی، ازبکستان، کوبا، بلاروس و اردن در پیام‌های جداگانه‌ای به سید عباس عراقچی، فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی دفاع ایران با تأکید بر اینکه مؤلفه‌های اصلی قدرت دفاعی کشور وارد روند مذاکرات نخواهد شد، اعلام کرد گفت‌و‌گو‌ها تنها در صورت پیگیری واقع‌بینانه و بر پایه احترام متقابل می‌تواند به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: زمان دور بعدی مذاکرات هنوز مشخص نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است