اقتصادی 15:48 - 08 اسفند 1402
معاون وزیر نفت از میانگین مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد.

مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور

جلیل سالاری معاون وزیر نفت گفت: مصرف میانگین روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین نشان‌دهنده ضعف ما در بهینه‌سازی مصرف سوخت است و بار آن بر دوش سوخت مایع است و روزانه باید ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به حوزه صنایع تحویل دهیم که سرمایه ایران است و اگر این سرمایه بهینه مصرف شود، می‌توانیم آن را در اقتصاد کشور به کار بگیریم؛ به این منظور باید از ظرفیت زنان با توجه به نقش‌ محوری آن‌ها در خانواده و جامعه بهره‌مند شویم.

او افزود: اقشار مختلف نیز باید دستاوردها را ببینند و با سختی‌های کار صنعت نفت آشنا شوند و این آشنایی با سختی‌های کار در صنعت نفت در فرهنگ‌سازی مصرف سوخت و اعتماد به توانمندی داخلی مؤثر است.

سالاری تأکید کرد: امروز صنعت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خودکفا شده است و در حال بومی‌سازی هستیم، این دستاوردها پس از انقلاب اسلامی رقم خورده و ۱.۶ میلیون قلم کالا نیز در قالب پروژه فراسرزمینی صادر شده است که ساخت، تجهیز و صادرات این حجم کالا کار بسیار بزرگی بود.


12034203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای بعضی‌ها، حلقه روی گردن یعنی حفظ یک تعهد عاطفی در نزدیک‌ترین فاصله به قلب. برای بعضی دیگر، یادبودی از یک عزیز از دست‌رفته است که فقط با لمس همان حلقه آرام می‌گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق پایدار در تابستان سال آینده بالغ بر ۱۱۱ هزار مگاوات پروژه تعمیرات و بهینه‌سازی نیروگاهی پیش‌بینی شده است که این تعمیرات از آخر شهریور ماه آغاز ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با اشاره به افزایش روند مبادلات ایران و روسیه، گفت: حجم قابل توجهی از نهاده‌های دامی با منشأ روسی در بنادر شمالی کشور ذخیره شده که گامی مهم در جهت تقویت امنیت غذایی و پاسخگویی به نیاز‌های داخلی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازوکار گواهی سپرده خودرو به خریداران امکان می‌دهد به‌صورت تدریجی و هوشمندانه مالک خودرو شوند؛ مصرف کننده‌ای که با خرید مرحله‌به‌مرحله اوراق و تکمیل ۱۰ هزار گواهی به حد نصاب رسیده بود، توانست پیش از موعد رسمی خودرو خود را تحویل بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آبان ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۴۰.۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۵ واحد درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از نیمه دوم آذرماه هنوز ابهامات بسیاری زیادی در اجرای این طرح وجود دارد که یکی از مهم‌ترین ابهامات مربوط به خودرو‌های نوشماره است که سهمیه بنزین آنها حذف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: هفته های اخیر قیمت حبوبات در بازار نوسانی نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است