اقتصادی 15:48 - 08 اسفند 1402
معاون وزیر نفت از میانگین مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد.

مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور

جلیل سالاری معاون وزیر نفت گفت: مصرف میانگین روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین نشان‌دهنده ضعف ما در بهینه‌سازی مصرف سوخت است و بار آن بر دوش سوخت مایع است و روزانه باید ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به حوزه صنایع تحویل دهیم که سرمایه ایران است و اگر این سرمایه بهینه مصرف شود، می‌توانیم آن را در اقتصاد کشور به کار بگیریم؛ به این منظور باید از ظرفیت زنان با توجه به نقش‌ محوری آن‌ها در خانواده و جامعه بهره‌مند شویم.

او افزود: اقشار مختلف نیز باید دستاوردها را ببینند و با سختی‌های کار صنعت نفت آشنا شوند و این آشنایی با سختی‌های کار در صنعت نفت در فرهنگ‌سازی مصرف سوخت و اعتماد به توانمندی داخلی مؤثر است.

سالاری تأکید کرد: امروز صنعت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خودکفا شده است و در حال بومی‌سازی هستیم، این دستاوردها پس از انقلاب اسلامی رقم خورده و ۱.۶ میلیون قلم کالا نیز در قالب پروژه فراسرزمینی صادر شده است که ساخت، تجهیز و صادرات این حجم کالا کار بسیار بزرگی بود.


12034203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو با افزایش ۵۳ هزار دستگاه به ۴۰۳ هزار و۲۰۵ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته، پساب به عنوان یک منبع حیاتی دیده می‌شود و استفاده مجدد از آن در دستور کار قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است