اقتصادی 15:48 - 08 اسفند 1402
معاون وزیر نفت از میانگین مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد.

مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور

جلیل سالاری معاون وزیر نفت گفت: مصرف میانگین روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین نشان‌دهنده ضعف ما در بهینه‌سازی مصرف سوخت است و بار آن بر دوش سوخت مایع است و روزانه باید ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به حوزه صنایع تحویل دهیم که سرمایه ایران است و اگر این سرمایه بهینه مصرف شود، می‌توانیم آن را در اقتصاد کشور به کار بگیریم؛ به این منظور باید از ظرفیت زنان با توجه به نقش‌ محوری آن‌ها در خانواده و جامعه بهره‌مند شویم.

او افزود: اقشار مختلف نیز باید دستاوردها را ببینند و با سختی‌های کار صنعت نفت آشنا شوند و این آشنایی با سختی‌های کار در صنعت نفت در فرهنگ‌سازی مصرف سوخت و اعتماد به توانمندی داخلی مؤثر است.

سالاری تأکید کرد: امروز صنعت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خودکفا شده است و در حال بومی‌سازی هستیم، این دستاوردها پس از انقلاب اسلامی رقم خورده و ۱.۶ میلیون قلم کالا نیز در قالب پروژه فراسرزمینی صادر شده است که ساخت، تجهیز و صادرات این حجم کالا کار بسیار بزرگی بود.


12034203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس، عضویت در نهاد بین‌المللی FEAS را بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای، تبادل دانش و افزایش اعتماد عمومی به بازار سرمایه کشور عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و مهندسی سازمان ساتبا گفت: سازمان ساتبا به سمتی رفته که بتواند کل معابر کشور را در یک بازه زمانی ۲ ساله با تمامی چراغ‌های کم‌مصرف تعویض کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی توسعه کشت محصولات کم‌آب‌بر و تولید محصولات اساسی و استراتژیک از طریق کشت در دیمزار‌ها را از جمله راهبرد‌های اصلی معاونت زراعت وزارت جهادکشاورزی عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: با سنکرون شدن نیروگاه ۲۵ مگاواتی مقیاس کوچک پردیس با شبکه سراسری، برق پایدار منطقه پردیس تأمین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام ارشد ایران خودرو گفت: قیمت‌گذاری هر نهادی غیر از شورای رقابت را قانونی نمی‌دانیم و این شورا تنها مرجع صالح برای نحوه قیمت گذاری کالا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس روابط کار اظهار داشت: ظرفیت محدود و ضعف در اجرای قانون همچنان پابرجاست و قانون بیمه کارگران ساختمانی به درستی اجرا نمی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور محدودیت‌های ترافیکی از سه‌شنبه تا شنبه (۲۵ تا ۲۹ شهریورماه) در سطح برخی محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، باغداران نسبت به هواددهی خرما و خوشه‌های دپو شده اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس راه‌آهن پاکستان از آمادگی ایران برای افزایش ظرفیت حمل‌ونقل کالا بین دو کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به وابستگی بالای کشور به گاز طبیعی، تنوع‌بخشی به سبد انرژی را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای آینده اقتصاد و امنیت انرژی کشور دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است