بین‌الملل 18:48 - 01 بهمن 1400

نیروهای ما به زودی پاسخی رعدآسا به تروریست‌های قاتل خواهند داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز جمعه در پی حمله عناصر گروه تروریستی داعش به مواضع ارتش عراق در استان دیالی که به قربانی شدن یازده نفر از نیروهای نظامی این کشور منجر شد، دستور رسیدگی فوری به این حمله را صادر کرد.

الکاظمی اعلام کرد: جنایت تروریستی که علیه فرزندان ما در ارتش در استان دیالی رخ داد بدون مجازات سخت نخواهد ماند و نیروهای ما به زودی پاسخی رعدآسا به تروریست‌های قاتل خواهند داد. نیروهای مسلح عراق باید مانع از تکرار این اقدامات شوند و تروریست‌ها را در هر مکانی دنبال کنند.

در همین حال «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده نیروهای مسلح عراق در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فرمانده کل نیروهای مسلح عراق دستور پیگیری فوری حادثه تروریستی را که منجر به قربانی شدن ۱۱ نظامی از جمله یک افسر در منطقه العظیم در استان دیالی شد، صادر کرد.

وی افزود که الکاظمی همچنین دستور داده تا نیروهای مسلح در بالاترین سطح آمادگی قرار بگیرند و با انجام عملیاتی گسترده در مناطق مورد استفاده گروه تروریستی داعش به سرعت انتقامی عادلانه از عناصر این گروه بگیرند.

منابع خبری اعلام کردند که بیش از ۱۰ نفر از عناصر داعش بامداد امروز جمعه در حمله‌ای ناگهانی به یک پایگاه ارتش عراق در استان دیالی هجوم بردند. در این حمله ۱۱ نظامی ارتش از جمله یک افسر با درجه ستوان کشته شدند.


11420304
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کابینه امنیتی اسرائیل ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی با انتشار بیانیه‌ای هشدار داد که تلاش ژاپن برای دستیابی به سلاح هسته‌ای «باید به هر قیمتی جلوگیری شود» و آن را فاجعه‌ای برای بشریت خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام وزارت خارجه روسیه گفت که کی‌یف با حمله به کشتی‌های تجاری و قایق‌های بدون سرنشین در دریای سیاه با پهپاد، تلاش می‌کند مانع پیشرفت در مذاکرات صلح شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالات متحده با لغو ویزای مقامات هندوراس آنها را به تضعیف دموکراسی متهم کرده و فشار دیپلماتیک مستقیمی اعمال نموده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هوافضای اروپایی ایرباس تصمیم گرفته است سیستم‌های دیجیتال حیاتی را از سرویس‌های ابری گوگل دور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد اعلام کرد که با توجه به بهبود نسبی اوضاع سوریه، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۶ حدود یک میلیون پناهنده دیگر به این کشور بازگردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از منظر کارشناسان امنیتی و جامعه‌شناسان، افزایش چشمگیر این همکاری‌ها ریشه در بحران‌های عمیق داخلی رژیم صهیونیستی دارد. بحران مشروعیت، شکاف‌های قومی-مذهبی و وخامت اقتصادی که پس از جنگ‌های اخیر تشدید شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین می‌گوید رئیس جمهور روسیه آماده گفت‌و‌گو با مکرون فرانسه در مورد اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظامی جنبش نجیبای عراق، تأکید کرد این جنبش سلاح خود را حفظ کرده و مقاومت علیه حضور نیرو‌های آمریکایی در خاک عراق را حق مشروع ملت‌های تحت اشغال دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کنندگان آمریکایی روز شنبه در فلوریدا با نمایندگان روسیه دیدار کردند تا در دور جدید گفت‌و‌گو‌ها برای پایان جنگ اوکراین پیشرفت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است