فرهنگی‌هنری 21:12 - 31 اردیبهشت 1401

تصاویر دیده نشده از شهید همت و عزیز جعفری در یک مستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، مستند سه قسمتی «سرگرد» با نگاهی روایی و با استفاده از تصاویر و فیلم‌های کمتر دیده شده آرشیوی، ۶ ماه از عملیات بیت‌المقدس که بعدها به نام فتح خرمشهر معروف شد و نقش فرماندهی شهید سهپبد علی صیاد شیرازی در این عملیاتِ پیروزمندانه را بازخوانی می‌کند.

امشب در اولین قسمت از این مستند، تصاویری دیده نشده از شهید همت و سردار عزیز جعفری به نمایش درمی آید که برای اولین بار روی آنتن تلویزیون می رود.

سوم خرداد سال ۱۳۶۱ خرمشهر که پس از ۳۵ روز مقاومت در تاریخ ۴ آبان ۱۳۵۹ توسط دشمن بعثی اشغال شده بود پس از ۵۷۵ روز به طور کامل از اشغال رژیم بعث عراق خارج شد. عملیات آزادسازی خرمشهر طی چهار مرحله با مقاومت و رزمندگی نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، بسیج، نیروهای ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی، شهربانی و جهاد سازندگی اجرا شد.

مستند «سرگرد» به تهیه‌کنندگی سید مجتبی موسوی از شنبه ۳۱ اردیبهشت تا یکشنبه ۲ خرداد ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.


11568785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستندحقیقت گفت: زنده‌یاد مهدی مسعود شاهی یکی از کسانی بود که ما را تشویق به آنلاین سینما حقیقت و با تشویق‌های خود به رشد سینمای ایران کمک کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مستند عبری‌زبان تولید شده در ایران با عنوان «موشک‌ها بر فراز بازان»، جمعه ۲۱ آذر ساعت ۱۹ از شبکه افق پخش می‌شود؛ اثری تحلیلی که به ابعاد جدیدی از رویارویی پنهان ایران و اسرائیل در حوزه انرژی می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اولین قسمت از ویژه‌برنامه «کافه مستند» که قرار است به نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بپردازد، امشب ۲۱ آذرماه روی آنتن شبکه افق می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی با تأکید بر ضرورت بازگشت جهان به اخلاق تمدنی هشدار داد که مهم‌ترین تهدید علیه میراث‌فرهنگی در عصر حاضر مخاصمات مسلحانه و بی‌توجهی به ریشه‌های هویتی ملت‌هاست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود کیمیایی که به دلیل برخی ناراحتی‌های جسمی از چند روز گذشته در بیمارستان بستری بوده، به زودی ترخیص می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در نوزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت بخش عکس مستند در خانه هنرمندان با شعار «از قاب تا روایت مستند» آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهروز ایری کارگردان تئاتر از روند تولید و اجرای نمایش «صحرا مرد» سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی در دیدار با وزیر گردشگری یونان، بر ضرورت شکل‌دهی به «برنامه اقدام مشترک» میان دو کشور در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هوشنگ مرادی کرمانی قلب خود را به جراح سپرد بود و حال عمومی وی پس از عمل خوب گزارش شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از پوستر فیلم مستند «رویای ناتمام» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است