بین‌الملل 21:12 - 01 مرداد 1403
جنبش‌های جهاد اسلامی و حماس امروز (دوشنبه) در بیانیه‌های جداگانه «تروریستی» اعلام کردن آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) توسط رژیم اسرائیل را محکوم کردند.

حماس و جهاد اسلامی تروریستی خواندن «آنروا» توسط اسرائیل را محکوم کردند

 در بیانیه جنبش حماس آمده است: ما موافقت کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با پیش نویس طرحی برای توقف فعالیت آنروا و طبقه بندی آن به عنوان یک سازمان تروریستی در شور نخست را محکوم می‌کنیم.

حماس تاکید کرد: این اقدام، باطل و غیرقانونی است که توسط رژیم اشغالگر انجام شده و به دنبال پایان دادن به مساله فلسطین و آوارگان و حق بازگشت آنهاست.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: طبقه بندی آنروا به عنوان سازمان تروریستی بیانگر آمادگی رژیم اشغالگر برای جنگ قحطی است که آوارگان فلسطینی در غزه و کرانه باختری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

این جنبش تاکید کرد: تصمیم صهیونیست‌ها یکی از حلقه‌های تلاش برای از بین بردن حقوق فلسطینی‌ها و پایان دادن به مساله فلسطین است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه با طبقه‌بندی آنروا به عنوان یک سازمان «تروریستی» در شور نخست موافقت کرد.

در این نشست پیش نویس قانونی نیز تصویب شد که فعالیت آنروا در اراضی اشعالی و قدس را ممنوع می‌کند. پیش نویس قانون دیگری نیز تصویب شد که از هرگونه همکاری میان رژین اسرائیل و آنروا جلوگیری می‌کند.

این قوانین در شور نخست تصویب شدند و قرار است که به زودی در شور دوم و سوم برای تصویب نهایی و تبدیل شدن به قانون لازم‌الاجرا به رای گذاشته شوند.

 


12075446
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین وضعیت غیرناتویی کی‌یف را «سنگ بنای» مذاکرات برای پایان دادن به جنگ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین تحت فشار مستقیم ترامپ مجبور به نمایش آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا تصمیم خود را برای تمدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا به مدت یک سال دیگر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهروند مسلمان استرالیایی، پس از خلع سلاح یک مهاجم با دستان خالی در جریان حمله سیدنی و نجات ده‌ها یهودی در مراسم حانوکا، به قهرمان ملی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی که این اتحادیه در حال برگزاری جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه برای اوکراین است، بر لزوم حمایت بلژیک تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر تایید کرد که اسرائیل به طور غیرقانونی تجهیزات بازسازی در جنوب لبنان را منهدم و به اهداف غیرنظامی در این کشور حمله می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روند سیاسی عراق پس از انتخابات نشان می‌دهد که دلیل اصلی عدم تمایل چارچوب هماهنگی به تمدید دوره السودانی حفظ توازن قدرت در داخل این ائتلاف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است