استانی 09:31 - 25 اسفند 1403
ابراهیم سلم آبادی استاد موسیقی مقامی کشور و استان خراسان جنوبی و از هنرمندان پیشکسوت شهرستان بیرجند در سن 84 سالگی دارفانی را وداع گفت.

ابراهیم سلم‌آبادی استاد موسیقی مقامی درگذشت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، استاد احمد سلم‌آبادی 4 شهریور 1319 در روستای سلم‌آباد بیرجند دیده به جهان گشود و از دوران نوجوانی به دلیل استعداد، صدا و لحن زیبایی که داشت به موسیقی علاقه‌مند شد.

فعالیت این استاد پیشکسوت تا سال‌های اخیر نیز تداوم داشت و با شرکت در جشنواره‌های موسیقی محلی، چندین مقام کشوری در رشته‌های مختلف موسیقی کسب کرده است.

همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پاس بیش از 70 سال تلاش این هنرمند در عرصه موسیقی مقامی، گواهینامه درجه یک هنری معادل مدرک دکترا در رشته ساز سرنا، آبان‌ماه سال 1401  به استاد «احمد سلم‌آبادی» اعطا کرد.

درجات هنری هنرمندان دارای پنج سطح بوده که درجه یک هنری هم تراز با مدرک تحصیلی دکترا، درجه دو هنری هم تراز با مدرک تحصیلی فوق لیسانس، درجه سه هنری هم تراز با مدرک تحصیلی لیسانس، درجه چهار هنری هم تراز با مدرک تحصیلی فوق دیپلم و درجه پنج هنری هم تراز با مدرک تحصیلی دیپلم است.

آیین تشییع و خاکسپاری استاد ابراهیم  سلم‌آبادی هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی کشور و استان خراسان جنوبی امروز شنبه، 25 اسفندماه ساعت 12 ظهر در سالن بهشت متقین بیرجند برگزار و سپس در قطعه نام‌آوران بهشت متقین بیرجند به خاک سپرده خواهد شد.

دفتر تسنیم دراستان خراسان جنوبی درگذشت این هنرمند گرانمایه موسیقی مقامی را به خانواده و جامعه هنری و اهالی موسیقی استان خراسان جنوبی و کشور تسلیت عرض کرده و غفران و رحمت الهی را برای آن مرحوم مسئلت دارد.

انتهای پیام/250/


12166870
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» پویش سراسری «نه به تصادف» با شعار شیش دونگ برانید در ایام نوروز 1404 همزمان با سراسر کشور در استان ایلام آغاز به کار کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان، گفت: 149 هزار و 257 درخواست صدور مجوز کسب و کار از این استان در درگاه ملی مجوز ها به ثبت رسیده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» شهرستان خواف در خراسان رضوی با پیشینه و فرهنگ غنی و طبیعتی بکر سفری خاطره انگیز را برای مسافران در نوروز 1404 رقم خواهد زد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده سپاه الغدیر استان یزد از آغاز به کار دومین قرارگاه پهنه ای استان با نام شهید حسن انتظاری خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، گفت: شعار درد جانبازان را کم نمی کند، بلکه خدمت است که از دردشان می کاهد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» امام جمعه میبد در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با تأکید بر قانونی بودن این نهاد، گفت: یکی از نکات مهم در ارتباط با بحث گردشگری، لزوم وجود پیوست فرهنگی در آن است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اورژانس کرمان از آمادگی 183 پایگاه اورژانس، سه پایگاه هوایی، پنج اتوبوس آمبولانس و 230 آمبولانس و 43 بیمارستان استان کرمان در رزمایش نوروزی خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: 35 باب راهدارخانه و 36 باب مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در شبکه راه های استان نیز برای اسکان اضطراری مسافرین تجهیز و آماده شده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار همدان با اشاره به افزایش ترددها در آستانه تعطیلات نوروزی، گفت: افزایش ایمنی و آرامش در جاده ها و مسیرهای مواصلاتی استان باید مورد توجه جدی باشد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار کرمان از سفر خبرنگاران خارجی در روزهای ابتدایی سال جدید به استان کرمان خبر داد و گفت: شهرداران از این فرصت برای معرفی ظرفیت شهرها استفاده کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است