بین‌الملل 21:13 - 12 تیر 1399
دزدان دریایی با حمله به نفتکش نیجریه‌ای، ۹ نفر از خدمه‌ کشتی را به گروگان گرفتند.

حمله‌ دزدان دریایی به نفتکش نیجریه‌ای

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری رویترز ، دزدان دریایی روز پنجشنبه به یک کشتی حامل سوخت نیجریه‌ای حمله کرده و ۹ نفر از خدمه‌ کشتی را ربودند.

به گفته‌ یکی از مسئولان ارشد صنعت نفت نیجریه، کشتی "Sendge Berge" در حال انجام عملیات تعمیر و نگه‌داری بود که دزدان دریایی به آن حمله کردند.

این مقام مسئول افزود: «اکنون با مقامات در حال رایزنی و همکاری هستیم تا این ۹ نفر را با صحیح و سالم به وطن بازگردانیم.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که هیچ یک از افراد باقیمانده در کشتی زخمی یا مجروح نشده‌اند.

این کشتی یک نفتکش چندکاره و شناور تولید، ذخیره و بارگیری نفت (FPSO) در میدان نفتی "Okwori" و جزء ناوگان دریایی نیجریه بوده است که توان تولید 50 هزار بشکه را در روز دارد.

یک شرکت امنیت دریایی به نام "Dryad Global" با استناد به گزارش‌هایی از منابع خود اعلام کرد که حمله به این کشتی توسط دزدان دریایی با استفاده از سه قایق و مواد منفجره به وقوع پیوسته است.

انتهای پیام


10600273
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای تصرف نفتکش تحریم‌شده «مارینرا» که می‌گوید با ونزوئلا مرتبط است، در حال انجام عملیات نظامی است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین درخواست آمریکا برای دسترسی انحصاری به نفت ونزوئلا را قلدری خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن در سال ۲۰۲۶ با منطقه‌ای رهاشده روبروست که در آن دیپلماسی جای خود را به زورآزمایی داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه می‌گوید که با همراهی آلمان و لهستان، واکنش به حمله احتمالی علیه جزیره گرینلند دانمارک را بررسی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است