بین‌الملل 14:02 - 11 آذر 1400
رئیس کمیته اعتبارات سازمان ملل اعلام کرد، این کمیته تصمیم گرفت تا تصمیم نهایی خود را درباره صدور اعتبارنامه برای نمایندگان طالبان و نظامیان میانمار برای نمایندگی کشورهایشان در سازمان ملل به تعویق اندازد.

کمیته سازمان ملل اعتبارنامه‌ای برای طالبان و نظامیان میانمار صادر نکرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کارین انستروم، سفیر سوئد در سازمان ملل و رئیس کمیته اعتبارات این سازمان گفت: تایید می‌کنم که کمیته اعتبارات روز چهارشنبه نشست خود را به منظور بررسی اعتبارنامه‌های کشورهای عضو سازمان ملل از جمله افغانستان و میانمار برگزار کرد.

وی افزود: تصمیم‌گیری در مورد پذیرش طالبان و نظامیان میانمار به عنوان نمایندگان افغانستان و میانمار در سازمان ملل به تعویق افتاد. کمیته اعتبارات تصمیم گرفت تا صدور اعتبارنامه برای نمایندگان طالبان و نظامیان میانمار را به تعویق اندازد. گزارش این کمیته زمانی که برای تایید مجمع عمومی صادر شود، در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

با این حال رئیس کمیته اعتبارنامه سازمان ملل در خصوص وضعیت سفرای دولت‌های قبلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل هیچ ابراز نظری نکرد.

کمیته ۹ عضوی اعتبارات سازمان ملل که شامل روسیه، چین، آمریکا، باهاماس، بوتان، شیلی، نامیبیا، سیرالئون و سوئد است، روز چهارشنبه در مقر سازمان ملل نشستی برگزار کرد تا اعتبارات تمامی ۱۹۳ کشور عضو نشست کنونی مجمع عمومی سازمان ملل را بررسی کند.

انتهای پیام   


11347095
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است