بین‌الملل 14:02 - 11 آذر 1400
رئیس کمیته اعتبارات سازمان ملل اعلام کرد، این کمیته تصمیم گرفت تا تصمیم نهایی خود را درباره صدور اعتبارنامه برای نمایندگان طالبان و نظامیان میانمار برای نمایندگی کشورهایشان در سازمان ملل به تعویق اندازد.

کمیته سازمان ملل اعتبارنامه‌ای برای طالبان و نظامیان میانمار صادر نکرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کارین انستروم، سفیر سوئد در سازمان ملل و رئیس کمیته اعتبارات این سازمان گفت: تایید می‌کنم که کمیته اعتبارات روز چهارشنبه نشست خود را به منظور بررسی اعتبارنامه‌های کشورهای عضو سازمان ملل از جمله افغانستان و میانمار برگزار کرد.

وی افزود: تصمیم‌گیری در مورد پذیرش طالبان و نظامیان میانمار به عنوان نمایندگان افغانستان و میانمار در سازمان ملل به تعویق افتاد. کمیته اعتبارات تصمیم گرفت تا صدور اعتبارنامه برای نمایندگان طالبان و نظامیان میانمار را به تعویق اندازد. گزارش این کمیته زمانی که برای تایید مجمع عمومی صادر شود، در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

با این حال رئیس کمیته اعتبارنامه سازمان ملل در خصوص وضعیت سفرای دولت‌های قبلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل هیچ ابراز نظری نکرد.

کمیته ۹ عضوی اعتبارات سازمان ملل که شامل روسیه، چین، آمریکا، باهاماس، بوتان، شیلی، نامیبیا، سیرالئون و سوئد است، روز چهارشنبه در مقر سازمان ملل نشستی برگزار کرد تا اعتبارات تمامی ۱۹۳ کشور عضو نشست کنونی مجمع عمومی سازمان ملل را بررسی کند.

انتهای پیام   


11347095
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک موسسه بین‌المللی رهگیری نفتکش‌ها اعلام کرد که صادرات نفت خام ایران در ماه سپتامبر ۲۰۲۵ (شهریور/مهر ۱۴۰۴) به حدود ۲ میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین میزان در هفت سال اخیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه به ممنوعیت آزمایش سلاح‌های هسته‌ای پایبند است، اما در صورت انجام آزمایش از سوی سایر کشورها، اقدام مشابهی انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی مجددا مدعی شد که سربازان ترکیه در ترکیب نیرو‌های چندملیتی حافظ صلح در غزه حضور نخواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تعطیلی دولت آمریکا و کمبود کارکنان، هزاران پرواز در شهر‌های مختلف این کشور لغو یا با تأخیر مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در راستای توافق آتش‌بس، صلیب سرخ دقایقی پیش جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر را از حماس تحویل گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۲۰۰ موسسه از ترکیه و ۴۸ کشور دیگر در اجلاس بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه به غزه شرکت خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، فردا برای پیگیری اجرای طرح ترامپ به فلسطین اشغالی سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت نفر پس از برخورد یک قایق ماهیگیری با شناور تجاری در شرق چین مفقود شدند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل از اعطای گذرگاه امن به ۲۰۰ مبارز حماس که در مناطق تحت کنترل ارتش در رفح گرفتار شده‌اند، خودداری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت ترکیه با هدف دستیابی به توافق صلح با افغانستان در پاکستان دیدار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است