بین‌الملل 21:49 - 18 مرداد 1401
سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق روز سه‌شنبه از طرح ویژه خود برای استقبال از زائران اربعین در مرزهای چهارگانه مهران، خسروی، چزابه و شلمچه خبر داد.

طرح ویژه عراق برای استقبال از زائران اربعین در مرزهای چهارگانه با ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق روز سه‌شنبه از طرح ویژه خود برای زیارت اربعین خبر داد و اعلام کرد که هماهنگی دولتی برای استقبال از زائرین از چهار نقطه مرزی ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، با توجه به اهمیت گذرگاه مرزی زرباطیه (مهران) اقدامات مهمی از فردا در این مرز برای آمادگی استقبال از زائران انجام خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق، این سازمان همچنین اقدامات لازم برای استقبال و پذیرایی از زائران اربعین امام حسین علیه‌السلام را در گذرگاه مرزی منذریه (خسروی)  با هماهنگی استان دیالی، فرماندهی عملیات استان دیالی و فرماندهی پلیس این استان آغاز کرده است. این عملیات شامل توسعه سوله‌ها و سالن‌ها برای استقبال از زائران در این گذرگاه مرزی می‌باشد. همچنین مکان‌هایی برای توقف خودروها وحضور موکب‌های حسینی برای پذیرایی و استقبال از زائران در نظر گرفته شده است.

سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق تاکید کرد که عملیات ورود زائران از مرزهای زرباطیه (مهران)، الشیب (چزابه) و شلمچه با هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با حجم بالایی در حال اجراست.

بر اساس اعلام این سازمان، با توجه به آنکه بیشترین حجم ورود زائران اربعین از مرز زرباطیه (مهران) صورت می‌گیرد، تدابیر ویژه‌ای برای این مرز در مقایسه با دیگر مرزها در نظر گرفته شده است.

سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق اعلام کرد که این تلاش‌ها در راستای اجرای بخشنامه دولت برای حمایت همه جانبه برای موفقیت طرح زیارت اربعین امام حسین علیه‌السلام صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/.


11649662
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است