بین‌الملل 04:46 - 13 آذر 1403
احزاب چپگرا و راست افراطی فرانسه طرح عدم رای اعتماد به کابینه میشل بارنیه نخست وزیر این کشور را در پارلمان ارائه کردند؛ اقدامی که دولت وی را با خطر سقوط مواجه کرده است.

دولت فرانسه با خطر سقوط رو‌به‌رو شد

به نقل از خبرگزاری رویترز، مارین لوپن رهبر حزب راست افراطی «اجتماع ملی» دوشنبه در پارلمان به خبرنگاران گفت که دولت بارنیه اوضاع را وخیم‌تر کرده و باید کنار برود.

بارنیه اوایل ماه سپتامبر به نخست وزیری منصوب شد و در صورتی که رای عدم اعتماد بگیرد اولین دولت فرانسه از سال ۱۹۶۲ تاکنون است که به دلیل رای عدم اعتماد سقوط می‌کند.

به نوشته رویترز، فرانسه پس از آلمان دومین اقتصاد بزرگ در منطقه یورو است و سقوط دولت آن می‌تواند در قلب اروپا خلاء ایجاد کند.

قانونگذاران اجتماع ملی و احزاب چپگرا آرای کافی برای ساقط کردن دولت را دارند. انتظار می‌رود که روز چهارشنبه درباره عدم اعتماد به دولت بارنیه رای‌گیری شود. لوپن تاکید کرده که قانونگذاران حزب وی به بارنیه رای عدم اعتماد خواهند داد.

موضوع رای عدم اعتماد پس از آن مطرح شد که بارنیه تهدید کرد اگر قانونگذاران اجتماع ملی از لایحه امنیت اجتماعی حمایت نکنند، وی تلاش خواهد کرد این لایحه را بدون رای‌گیری در پارلمان به اجرا بگذارد.

«ماتیلد پانوت» از نمایندگان چپگرا در پارلمان فرانسه گفت: ما به خاطر دولت بارنیه و ریاست جمهوری امانوئل مکرون در هرج و مرج سیاسی به سر می‌بریم.

بارنیه در واکنش به اقدام قانونگذاران مخالف از سایر نمایندگان خواست که به طرح عدم اعتماد رای ندهند و هشدار داد: فرانسوی‌ها ما را به خاطر ارجحیت دادن منافع فردی بر آینده کشور نخواهند بخشید.

منبع:ایرنا


12122944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ الازهر، امروز در دیدار با فرستاده ویژه حقوق بشر اتحادیه اروپا به شدت از استاندارد‌های دوگانه غرب خصوصا در جنگ غزه انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه امروز اعلام کرد آمار کل شهدای جنگ به نزدیک ۷۰ هزار نفر رسیده و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ شهید جدید به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین تاکید کرد که مسکو قصد حمله به اروپا را ندارد و آماده است به شرط تمایل غربی‌ها یک گفتگوی فراگیر را درباره امنیت اروپا آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اف‌بی‌آی اعلام کرد که پلیس فدرال در حال تحقیق درباره اقدام تروریستی در پی تیراندازی روز چهارشنبه در واشنگتن به گارد ملی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دانمارک مقامی در وزارت خارجه ایجاد کرده که در خارج از ساعات کاری متعارف، اظهارات ترامپ به ویژه درباره گرینلند را رصد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید با وجود کمک صندوق بین‌المللی پول، به وامی بزرگ با پشتوانه دارایی‌های مسدود شده روسیه نیاز دارد تا هزینه‌های جنگ را پوشش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جدید کاتولیک‌های جهان در اولین سفر خارجی خود وارد پایتخت ترکیه شد و با رجب طیب اردوغان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین می‌گوید طرح صلح هنوز نهایی نیست و پایان جنگ را به عقب‌نشینی اوکراین از مناطق مورد مطالبه روسیه مشروط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاهی در بنگلادش نخست‌وزیر پیشین این کشور را که از آگوست سال ۲۰۲۴ از قدرت کنار گذاشته شد را به طور غیابی در سه پرونده فساد به ۲۱ سال زندان محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه امروز از آغاز یک برنامه ۱۰ ماهه خدمت نظامی و ملی داوطلبانه برای جوانان ۱۸ تا ۱۹ ساله از سال آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است