بین‌الملل 15:43 - 12 آذر 1403
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تاکید کرد که علی‌رغم تهدید‌های رژیم صهیونیستی این سازمان به خدمت رسانی در غزه ادامه می‌دهد.

تاکید آنروا بر ادامه خدمت‌رسانی در نوار غزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تصمیم برای تعلیق کار دریافت و ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه کرم ابوسالم، شامل بقیه خدمات این سازمان برای ساکنان غزه نمی‌شود.

این سازمان بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که ارائه سایر خدمات خود را در سراسر نوار غزه ادامه خواهد داد. آنروا تاکید کرد که تصمیم برای تعلیق کمک‌ها از گذرگاه کرم ابوسالم به این دلیل است که جاده منتهی به این گذرگاه برای ماه‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی بمباران می‌شده است.

این سازمان بین المللی که بزرگترین سازمان امدادی فعال در غزه است، توضیح داد که از ماه آوریل، پس از تهاجم زمینی رژیم اسرائیل به شهر رفح، وضعیت در گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه خطرناک‌تر و ناآرام تر شده است.

آنروا گفت: محیطی که ما در آن کار می‌کنیم، به‌ویژه در رفح، ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را به میزان لازم بسیار دشوار می‌کند، ضمن اینکه چندین فقره غارت جدی (توسط صهیونیست‌ها) در آن منطقه رخ داده است. این اقدامات مانع از رساندن کمک به مردم شده و جان رانندگان را به خطر می‌اندازد.

این سازمان بین المللی تاکید کرد که پیش از این رانندگان در حین تلاش برای رساندن کمک به مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی کشته و تعدادی دیگر زخمی شده بودند.

منبع: القدس العربی


12122750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک افسر ارشد سابق انگلیسی فاش کرد که ارتش انگلیس در افغانستان صد‌ها غیرنظامی را به شکل شتاب‌زده اعدام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال نوجوانان افغانستان در آخرین بازی مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا ۲۰۲۶، با نتیجه ۴ بر صفر از عمان شکست خورد و با کسب تنها ۳ امتیاز، از صعود به مرحله نهایی بازماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مقامات ارشد کشاورزی طالبان و ازبکستان در کابل، دو طرف بر گسترش همکاری در حوزه‌های صادرات گوشت، ایجاد باغ‌های میوه و تأمین بذرهای اصلاح‌شده تأکید کردند. در این نشست اعلام شد که حجم مبادلات دوجانبه از ۴۱۰ به ۶۱۰ میلیون دلار افزایش یا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک ژنرال ارشد پیشین ارتش بریتانیا در یک تحقیق علنی افشا کرده که نیروهای ویژه این کشور در افغانستان اقدام به اعدام‌های فراقانونی کرده‌اند. این افسر تأکید کرده است که این عمل مصداق آشکار «جنایت جنگی» است و در برخی موارد غیرنظامیان و حتی کودکا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه تازه نشان داد ارتش اسرائیل با کمبود شدید نیرو روبه‌رو شده و تمایل افسران به ادامه خدمت به پایین‌ترین سطح در سال‌های اخیر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بامداد دوشنبه انفجاری در کارخانه فولاد نیپون در هوکایدو ژاپن رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استراتژی اوکراین در هدف‌گیری زیرساخت‌های انرژی روسیه، که از اواخر ۲۰۲۲ شتاب گرفت، به یک الگوی سیستماتیک تبدیل شده که بازار‌های جهانی را با التهاب رو‌به‌رو کرده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از پرواز مبهم جنگنده بر فراز اقلیم کردستان که نگرانی ساکنان را برانگیخت، عراق اعلام کرد این جنگنده متعلق به ائتلاف بین‌المللی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای یک منبع در جریان مذاکرات غیررسمی با نمایندگان آمریکا، رئیس جمهور ونزوئلا آمادگی خود را برای کناره‌گیری در ۱۸ ماه آینده اعلام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای مسلمانان فرانسه فاش کرد که یهودیان و جاسوسان فرانسوی و اسرائیلی اطلاعات مسلمانان این کشور را به رژیم اسرائیل منتقل کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است