بین‌الملل 15:43 - 12 آذر 1403
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تاکید کرد که علی‌رغم تهدید‌های رژیم صهیونیستی این سازمان به خدمت رسانی در غزه ادامه می‌دهد.

تاکید آنروا بر ادامه خدمت‌رسانی در نوار غزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تصمیم برای تعلیق کار دریافت و ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه کرم ابوسالم، شامل بقیه خدمات این سازمان برای ساکنان غزه نمی‌شود.

این سازمان بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که ارائه سایر خدمات خود را در سراسر نوار غزه ادامه خواهد داد. آنروا تاکید کرد که تصمیم برای تعلیق کمک‌ها از گذرگاه کرم ابوسالم به این دلیل است که جاده منتهی به این گذرگاه برای ماه‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی بمباران می‌شده است.

این سازمان بین المللی که بزرگترین سازمان امدادی فعال در غزه است، توضیح داد که از ماه آوریل، پس از تهاجم زمینی رژیم اسرائیل به شهر رفح، وضعیت در گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه خطرناک‌تر و ناآرام تر شده است.

آنروا گفت: محیطی که ما در آن کار می‌کنیم، به‌ویژه در رفح، ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را به میزان لازم بسیار دشوار می‌کند، ضمن اینکه چندین فقره غارت جدی (توسط صهیونیست‌ها) در آن منطقه رخ داده است. این اقدامات مانع از رساندن کمک به مردم شده و جان رانندگان را به خطر می‌اندازد.

این سازمان بین المللی تاکید کرد که پیش از این رانندگان در حین تلاش برای رساندن کمک به مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی کشته و تعدادی دیگر زخمی شده بودند.

منبع: القدس العربی


12122750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اشاره به موضع مستقل هند در تجارت انرژی، اعلام کرد دهلی نو خرید نفت از روسیه را به دلیل سودآوری اقتصادی ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در سئول گفت که «خلع سلاح هسته‌ای کامل» کره شمالی همچنان سیاست واشنگتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه، آمریکا در حال فشار آوردن به اوکراین برای پذیرش «سریع‌تر» توافق صلح پیشنهادی با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز دوشنبه در یک مرکز خرید در اسلو، پایتخت نروژ تیراندازی رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران هفت کشور عضو اتحادیه اروپا از این اتحادیه خواستند که به سرعت با پیشنهاد استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین پیش برود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از رونمایی ایالات متحده از استراتژی امنیتی جدید خود متعهد به دفاع از حاکمیت خود شد و نسبت به دخالت خارجی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بررسی تخلیه آب از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما-۱ به ژاپن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت بنین از نیجریه درخواست کرد تا جت‌های جنگنده را برای تأمین امنیت حریم هوایی این کشور اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف گفت که رئیس‌جمهور اوکراین روز دوشنبه تمام اسناد مربوط به طرح صلح را دریافت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا، اسرائیل و قطر روز یکشنبه، ماه‌ها پس از حمله هوایی جنگنده های اسرائیلی به دوحه، یک جلسه سه جانبه در نیویورک برگزار کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است