بین‌الملل 15:43 - 12 آذر 1403
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تاکید کرد که علی‌رغم تهدید‌های رژیم صهیونیستی این سازمان به خدمت رسانی در غزه ادامه می‌دهد.

تاکید آنروا بر ادامه خدمت‌رسانی در نوار غزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تصمیم برای تعلیق کار دریافت و ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه کرم ابوسالم، شامل بقیه خدمات این سازمان برای ساکنان غزه نمی‌شود.

این سازمان بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که ارائه سایر خدمات خود را در سراسر نوار غزه ادامه خواهد داد. آنروا تاکید کرد که تصمیم برای تعلیق کمک‌ها از گذرگاه کرم ابوسالم به این دلیل است که جاده منتهی به این گذرگاه برای ماه‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی بمباران می‌شده است.

این سازمان بین المللی که بزرگترین سازمان امدادی فعال در غزه است، توضیح داد که از ماه آوریل، پس از تهاجم زمینی رژیم اسرائیل به شهر رفح، وضعیت در گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه خطرناک‌تر و ناآرام تر شده است.

آنروا گفت: محیطی که ما در آن کار می‌کنیم، به‌ویژه در رفح، ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را به میزان لازم بسیار دشوار می‌کند، ضمن اینکه چندین فقره غارت جدی (توسط صهیونیست‌ها) در آن منطقه رخ داده است. این اقدامات مانع از رساندن کمک به مردم شده و جان رانندگان را به خطر می‌اندازد.

این سازمان بین المللی تاکید کرد که پیش از این رانندگان در حین تلاش برای رساندن کمک به مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی کشته و تعدادی دیگر زخمی شده بودند.

منبع: القدس العربی


12122750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فدرال آلمان اعلام کرد که فرودگاه مونیخ آلمان در پی گزارش‌هایی مبنی بر وجود پهپاد‌هایی، موقتاً بسته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امنیت ملی چین با انتشار بیانیه‌ای، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) را به اجرای عملیات سایبری گسترده علیه مرکز ملی زمان‌سنجی این کشور متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازگشت ترامپ آسیا را با بحرانی تازه روبه‌رو کرده است؛ فقدان نخست‌وزیر فقید ژاپن، موجب شده میان واشینگتن و متحدان آسیایی شکاف عمیقی شکل بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی غیرمنتظره، فرستاده ویژه ترامپ در دیدار با هیئت اوکراینی خواستار واگذاری منطقه دونتسک به روسیه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی رخنه امنیتی در میان مزدوران وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، شماری از نظامیان صهیونیست در منطقه رفح کشته و زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عزت الرشق یکی از اعضای برجسته حماس ادعای نقض آتش‌بس در غزه از سوی مقاومت را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بستن بزرگراه برای رزمایش نظامی، تنش جدید بین فرماندار کالیفرنیا و کاخ سفید را تشدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی، با انتشار بیانیه‌ای رسمی از نتانیاهو خواست عملیات نظامی در غزه را از سر گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از حملات هوایی رژیم اسرائیل به مناطقی در شرق رفح و نقض آتش‌بس خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش مقامات محلی روسیه، یک کارخانه گاز واقع در منطقه اورنبورگ هدف حمله پهپاد‌های اوکراینی قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است